Włochy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post autor: myhalek_acm » 14 lip 2008, 22:48

Powiadasz ze Viola nic nie zdziała? Nie zgadzam się Stracili Ujfalusiego, Liveraniego i Bobo Vieriego( ) Pozatym zdaniem LGDS Corvino nie zakonczył jeszcze ich mercato, mówia o Burdisso czy Almironie.
Ja za to slyszalem ze nie maja zamiaru juz wydawac , chyba ze sprzedadza Mutu ale to bardzo watpliwe.
Co do Romy, zgadzam się, wydutkali się ale ktos od nich z zarządu mówił o Mutu, Di Natale czy innym 'grande bomberze' W końcu za Manciniego trochę euro wzieli więc powinni jakiego 'attacante' kupic bo o ile mnie pamiec nie myli sprawa z Tottim nie jest zbyt wesoła. Na marginesie do Rzymu wraca 'Aeroplanino'
Co do Romy to ten Attacante to moze byc Babtista choc cienko im to wyglada. Montella juz nie ten :wink: .a Totti juz sie powli lamie coraz powazniej wiec zgadzam sie z toba ze moze doznac kontuzji i bedzie kiszka.

Napoli i Genoa beda mocne ale moim zdaniem tylko u siebie , na wyjazdach bedzie cienko .

Moim zdaniem Palermo wyglada o wiele ciekawej niz Napoli i Genoa

AMELIA
RAGGI
CARROZZIERI
BOVO
Balzaretti
Migliaccio
LIVERANI
NOCERINO
LANZAFAME
DE MELO
Miccoli

.
Nie wolno zapominac o Udine i Sampie.

Catania tez niezle sie wzmocnila. Wgole caly ten sezon zajebiscie sie zapowaida, kurde az dziw ile druzyn jest wyrownac=nych i dobrych o ja miodzio Sezon bedzie :wink: Chociaz Szkoda ,Parmy Bresci i Venezi ( takie miasto zasluguje na Serie A )

Wróć do „Włochy”