AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 467

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
zgredzik90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zgredzik90 » 16 lip 2008, 18:41

DAJCIE ZDJECIA LUB LINKI DO NOWYCH KOSZULEK PILKARSKICH AC MILANU

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lip 2008, 18:54

Ktoz mialby byc tym obronca?
to zalezy..jezeli mialby to byc typowy pilkarz na lawke to idealny Ferrari bo za darmo..jezeli ktos lepszy to nie wiem we Wloszech jest np Zapata, ciekawie sie zapowiada Kompany

Zaza_TWO
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza_TWO » 16 lip 2008, 19:23

Witam dziweczynki :) Ja tam pamietacie wujka Zaze ? A no wariatuncio wrócił :P

Narazie nie ma z bytnio czasu bo robota itd. ale zaczniemy debate jak wróci sezon :] mowa

Nie może pozostawić bez komentarza ruchów Łysego i Sylwka....

Panowie i Panie zaden Ronaldinho nie zmieni zbyt wiele :] Milan to dziś Nesta Pirlo Kaka :] I gdy Ci piłkarze sa w gazie to nie ma bata... bo każdy odpowiada za jedną formacje - sam meczu nie wygra jeden czy drugi ale ma znaczenie ich forma - oczywiscie fajnie że przyszedł Dinho, bo nie może go skreślać, to magik jakich mało a grając w lini z Kaką Ingazhi bedzie dupą strzelał bramki, bo kto mu lepiej zagra na nos jak nie taki duet... Oj Pippo teraz dopiero bedzie strzelał nosem i dupą jak na zawołanie :P

Milan ma w tym momencie najlepszą linie pomocy w całych Włoszech, może Roma coś pokazac jeszcze bo to zawsze Roma. Grając Choinką beda wymiatać, stawiam 1000 złoty na to że każdy z tego trio strzeli co najmniej 8 bramek :] mowa

Ofensywa tak to bywa, już sie śmieją że Inter i Juventus znów beda grali typowymi "rzemieśnikami w środku pola" :!: :!: Bo te kluby nie mają takich reżyserów gry jak Milan i Roma !!! Poprostu ich trenerzy mają inną filozofie piłki, i ataku pozycyjnego. Na szczescie nie Ancelotti !!!

Nikt tam nie może poprowadzić gry i ataku pozycyjnego tak jak Pirlo, Kaka, Seedorf, Dinho, Flamini czy w Romie choć by duet Pizzaro Totti :]

Nie jest źle - teraz cen to Mexes bo ja chce widzieć środek defensywy za dwa lata Bonera Mexes a na flance Taiwo z (OM) Mowa :P

Co tu dużo mówić czekam na nowy sezon - jesli bedziemy grać choinką to na ławce mamy takich graczy jak Pato, Seedorf, Flamini, Bonera, Borriello, czy Oddo - nie ma gadania paka jest teraz czas na efekty. Bo jeśli podstawowy skład to bedzie:

Abbiati, Zambrotta, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Gattuso. Pirlo, Ambrosini i przed nimi duet "10" Kaka Dinho na na szpicy SuperPippo to masakra :]

Na papierze 4-3-2-1 a w rzeczywistośc 4-2-1-2-1 bo Pirlo bedzie hasał jak młody źrebak kreując gre w ataku pozycyjnym, mają za plecami duet takich rzeźników. Efentulanie za Rino Seedorf i masakra, albo w środku trio Flamini, Pirlo, Seedorf i przed nimi Kaka Dinho ehhh to nie realne jak to mówi Carletto "równowaga" i tu jestem z nim...

Chłopaczek trzym się zgadamy się na dniach :!: Pozdro dla wszystkich którzy za mną tęskniki :P Zyje i mam sie dobrze, ale działo sie oj działo sie :P

Mam prośbe do Admin, przypomnijcie mi hasło mojego poprzedniego konta na zaza@os.pl

Milan=życie=tlen / admin

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 lip 2008, 19:31

:rotfl4: Zapomniałeś hasła na stare konto ? :D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lip 2008, 19:34

To musi być jakaś prowokacja :shock: :!:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 lip 2008, 19:35

:shock: Zaza :shock:

Haha jak fajnie ze wracasz,bedzie sie cos dzialo , :D

PS. Kto z forum jedzie na zlot MCP :P :?:

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 16 lip 2008, 19:35

Mam prośbe do Admin, przypomnijcie mi hasło mojego poprzedniego konta na zaza@os.pl

prowokacja i to marna:)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lip 2008, 19:39

widze ze Zaza ma jakiegos wielkiego fana. jeszcze na poczatku posta bym mogl uwierzyc ze to on ale jego dalsza czesc nie jest w stylu Zazy

PS

Zaza co tyle pamieta rzeczy na temat futbolu zapomnial hasła??

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 lip 2008, 20:02

Na oficjalnej stronie piszą że Seedorf strzelił pierwszą bramkę w tym sezonie. Mowa oczywiście o gierce wewnętrznej. Jak widać szybko poczuł oddech Ronaldinho na plecach. Wolę jednak żeby strzelał na włoskich boiskach.

Zaza_TWO
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza_TWO » 16 lip 2008, 21:25

Jaka prowokacja ? Jak mnie nie było tyle czasu że ...

Kuźwa nie mam z głowie karty pamięcie, jak bym miał pakietać wszystkie hasła piny i tak dalej to naprwde bym był jak Terminator :P Mam chyba 3 konta bankowe 2 telefony, itd a tu nagle hasła do logowania sie wypadło mi z głowy no to ci los, Jak ostatnio byłem na forum x czasu temu. Niestety obowiązki :)

Zreszta stara gwardia pilka.pl rozpozna Zaze i jego styl pisania raz dwa, poczekajcie potworzymy nowe tematy :]

UWAGA - Calciomania wraca :!: Bo wraca Zaza :P

Pozdro i Forza Milan :] mowa

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 lip 2008, 21:35

Zaza ale chyba istnieje takie cos jak przypomnienie hasla?
Zaza_TWO pisze:Bo wraca Zaza
[`]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lip 2008, 21:39

a może to Cloner

Macie priva? Wracamy do tematu // Babel

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 lip 2008, 21:44

Wszyscy zasmiecajacy temat:
Obrazek

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 lip 2008, 22:07

Lysy dzisiaj zapowiedzial ze to koniedc transferow
"Kampania transferowa Milanu została zakończona wraz z przyjściem Ronaldinho. Możliwe, że odejdą Paloschi, Abate oraz Simic. Jednak absolutnie nikogo nowego już nie pozyskamy."
Co do Shevy:
"Sheva? Spotkałem ostatnio Abramovicha i przedstawiłem mu ofertę. Odpowiedział nie. Gdyby przyszedł Sheva nie wzięlibyśmy Dinho."

Czyli tak jak mowilem zadnych transferow po za przyjsciem R10 nie bedzie w koncu moze polskie media przestana sie podniecac i skonczy sie temat Boruca w Milanie.Kadra uwazam ze jest uzupelniona dobrze.Jak na Lysego te Mercato bylo nawet bardzo dobre bo wrocil z wypozyczenia Abiatti na boku jest mlody Antonini ktory moze grac na lewej obronie jak i w pomocy.W moim odczuciu Transfer mercato czyli przyjscie za darmo bardzo dobrego pomocnika jakim jest Flamini oraz Boriello i Dinho.Zarzad zaufal Brazylijczykowi i mam nadzieje ze wroci do wielkiej formy.Pieniadze jakie zaplacili Rossoneri ( 15-20 plus zmienne) to wcale nie duzo.Skoro zaczynalo sie od 35-40 milionow to jednak lysy postaral sie i negocjacje zakonczyl sukcesem.Ronnie to rowniez produkt wiec szybko sie te pieniadze zwroca ale najlepszym przykladem tego jest duza ilosc sprzedanych karnetow :wink:

Zaza wrociles...Nigdy nie miales problemow z pamiecia :)
UWAGA - Calciomania wraca Exclamation Bo wraca Zaza Razz
Zdanie ewidentnie napisane w stylu ZAZY :D

Awatar użytkownika
FeRo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 17 lip 2008, 0:29

ronaldinho day \o/

całe czerwono-czarne środowisko ogarnęła euforia. jeden z najbardziej medialnych, zarazem najbardziej utalentowany zawodnik ostatnich czasow zasilil nasze szeregi. oby cały ten entuzjazm dinho zaprezentował na boisku. nasz słynny milan lab postawi roniego na nogi, przy odpowiednim zaangazowaniu brazylijczyk znow bedzie niszczyc \o/

jeszcze króciutko odnosnie mercato: Galliani powiedział, ze wraz z pozyskaniem Ronaldinho uwaza je za zamkniete. Cos mi jednak mówi ze na tym sie nie skonczy..

tym optymistycznym akcentem witam panstwa.

czuje ze galliani nas jeszcze 'oczaruje', tak samo, jak bedzie robił to za jakiś czas dinho \o/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”