FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 717

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 lip 2008, 12:21

Wy naprawde myslicie, ze on pojdzie do tego smiesznego klubu?

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 lip 2008, 12:23

mnie juz nic nie zaskoczy

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 lip 2008, 12:28

Wyglada na to,ze Henry bedzie przewodnikiem Hleba w Barcelonie :wink:

Mysle, ze niedlugo Lech Poznan zakupi Messiego, by ten pomogl im wygrac UEFA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 lip 2008, 12:30

Martinho a skad wiesz ze czarnuch odszedl z Barcy?

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 lip 2008, 12:32

mistyk

to byc moze jest tylko chwyt na podbicie kontraktu albo cchec zwrocenia na siebie uwagi zachodnich klubow ale ja juz jestem tak zakrecony ze jak eto'o wyladuje w uzbekistanie to nie bede zaskoczony. w koncu pazernosc to dzis norma. niestety

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 lip 2008, 12:38

Nie wierze w to, aby Eto`o odszedl do jakiegos anonimowego klubu. Nie teraz, kiedy jest w najlepszym dla pilkarza wieku,a ambicji mu na pewno nie brakuje. Taki klub jest dobry na pilkarska emeryture. Figo tez przeciez kiedys mial grac dla Arabow...

Mowisz, ze pazernosc to dzis norma. Ronaldinho mogl isc do Manchesteru City, gdzie zarabialby wiecej niz w Milanie, a jednak wolal isc do Milanu rezygnujac przy tym ze sporej gotowki.

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 17 lip 2008, 12:40

No kurcze jeśli sobie uzmysławiam że Etoo może odejśc do klubu z Uzbekistanu to ogarnia mnie dziwna myśl.
Do czego dążą piłkarze?Na pewno nie do poprawiana swoich umiejętności,skilli.Tu chodzi jedynie o kasę.
Sprawa Ronaldinho to samo.Wszystko rozbija się o kasę.W Barcelonie był już tyle czasu że zostałby obłożony dużymi podatkami z tytułu kontraktu,czy coś w tym stylu.No i niestety sentyment którym darzył Barcę w poprzednich latach prysł szybko,niczym balonik. Teraz może byc podobna sytuacja z Etoo,chociaż jeśli Kameruńczyk przeszedł by do takiego egzotycznego kraju to w oczach wielu byłby skończonym idiotą.BO powiedzcie dlaczego sportowy,piłkarski raj zamieniac na coś w w stylu Ezbeckiej ligi?Ja tego nie kumam.
:wink:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 17 lip 2008, 12:50

mistyk pisze: Mowisz, ze pazernosc to dzis norma. Ronaldinho mogl isc do Manchesteru City, gdzie zarabialby wiecej niz w Milanie, a jednak wolal isc do Milanu rezygnujac przy tym ze sporej gotowki.

wyjatek potwierdzajacy regule. nie powiesz mi ze dzisiaj zasady kierujace ludzmi sa dosc mocno skrzywione.
mistyk pisze:Nie wierze w to, aby Eto`o odszedl do jakiegos anonimowego klubu

tez w to nie wierzylem ale jak zobaczylem te zdjecia to mimo wszystko nasunely mi sie watpliwosci

Awatar użytkownika
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 17 lip 2008, 12:55

Czytając posty można dojśc do wniosku że w niektórych zawodnikach Barcelony wiara podupadła,no i chęc osiągania sukcesów.

Najpierw Ronaldinho,teraz Etoo.Kto następny?

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 17 lip 2008, 13:28

mistyk pisze:Wy naprawde myslicie, ze on pojdzie do tego smiesznego klubu?

odkad dostalem abonament w play do konca roku za darmo nic mnie juz nie zaskoczy:lol:
Marcin87 pisze:Sprawa Ronaldinho to samo
chyba jednak nie to samo, bo ich sytuacja sportowa i status w druzynie sie troche roznil.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 lip 2008, 13:38

mistyk pisze:Mysle, ze niedlugo Lech Poznan zakupi Messiego, by ten pomogl im wygrac UEFA
Lechy Poznan nigdy nie bedzie mial takiego budzetu jak ten klub z Uzbekistanu.
Bienias pisze:Martinho a skad wiesz ze czarnuch odszedl z Barcy?
Na oficjalnej stronie klubu pisalo ze zawodnik przechodzi do Kuruvchi. Bylo to kilka dni temu, a termin 17 lipca podany byl jako data przyjazdu Eto`o do Uzbekistanu w celu podpisania kontraktu. Kamerunczyk dzisiaj przybyl. Oczywiscie kontraktu nie podpisal jeszcze i ogolnie nic nie wiadomo co z tego bedzie ale fakt faktem - Eto`o jest w Uzbekistanie.
mistyk pisze:Ronaldinho mogl isc do Manchesteru City
Wydaje mi sie ze to plotki byly z tymi sumami z Man City. No bo przeciez sama Barca co wolalaby: 32 mln euro od City czy 25 (chociaz pewnie mniej Milan dal) od Milanu? Man City chyba jednak konkretnej oferty nie przedstawil Barcelonie...

Awatar użytkownika
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 17 lip 2008, 13:39

peepe pisze:chyba jednak nie to samo, bo ich sytuacja sportowa i status w druzynie sie troche roznil.
Różnił się znacznie?Chyba jednak nie.Fakt,Ronaldinho latał po klubach,chlał.Etoo tego w sumie nie robi.ALe sam mówi że nie wie co przyniesie jutro i rozpatruje ofertę z Uzbekistanu.TOż to się w głowie nie mieści

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lip 2008, 14:16

Martinho pisze:Lechy Poznan nigdy nie bedzie mial takiego budzetu jak ten klub z Uzbekistanu.
A ja sie łudzilem.
Martinho pisze:Wydaje mi sie ze to plotki byly z tymi sumami z Man City. No bo przeciez sama Barca co wolalaby: 32 mln euro od City czy 25 (chociaz pewnie mniej Milan dal) od Milanu? Man City chyba jednak konkretnej oferty nie przedstawil Barcelonie...

Kilka osob to wyjasnialo, to Ronaldinho wybrał sobie klub, ktory bedzie reprezentował, a klub mu na to pozwolil.

Gdybym dostał tyle co Eto'o czy Ronaldinho od pilki to chcialbym, kiedys sie i pilce odwdzieczyc. Moze w propagowaniu i rozpowszechnieniu pilki w taki sposob. Czy Eto'o nie jest zawodnikiem spełnionym.
Osobiscie ciezko mi sobie wyobrazic takie cos, ale takze dlaczego nie. Moze podpisze roczny kontrakt :lol: Za rok bedzie przebierał, a co straci na renomie grajac sobie rok gdzies na zadupiu swiatowej pilki.
To wszystko narazie kupy sie nie trzyma a Eto'o mzoe pojechal cos reklamowac. Najwiekszym minusem byłby fakt, ze ciezko by go było ogladac spotkania z jego udzialem.

adash2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adash2 » 17 lip 2008, 15:35

Wg mnie tu już nie liczą się aspekty sportowe. Za taka kase to on moze pograc 2 lata i isc na emeryture, bo w Europie grałby 8 lat na taka kase.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 17 lip 2008, 15:49

kolejna porcja świeżutkich foteczek :lol:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Eto'o na temat kontraktu z Kuruvchi:
"First and foremost, I note that I am in an official holiday. My agent and I have several serious proposals from a variety of clubs. Today, in Tashkent, at a meeting with leaders of your club, I very quickly found a common language with them and our views on the development of football match on all key fronts. Upon returning to Barcelona, I plan, starting from Saturday, to consider the requests received, including from "Kuruvchi".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”