Operacja "Czyste ręce" ...

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Operacja "Czyste ręce" ...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lut 2005, 14:24

Co z tym MOGGIM - OSZUST ??? CZY BIZNESMEN ............???

Tu na stronie to jest temat Tabu ........

Ale warto zadać sobie pytanie czy działasze klubów serie A. Ogupieli oskarzająć publicznie Moggiego czy chcą pokazac światu jaki z niego człowiek i że Serie A bez niego bedzie "czysta "??

Oskarżenia kierowane pod jego adersem sa "Twadre" delikantnie mówiąc. Zanosi sie na to że najwyższa władza w państwie zajmie sie kontrola Moggimego, Juve i pewnie inny klubow serie A.

Nie tak dawno Juventus była na usatch całego świata i nie z powodu gry (Bo tego juz dawno nie było) Ale z powodu DOPINGU. Lekarz skazany za podawanie mi. EPO środka który powoduje mi. wieksza wytrzyłamość. (dobre w dogrywkach)

Teraz rodzi sie pytanie czy Moggi i Juve nie doś że są zamieszani w heniebny skandal "epokowy" we Włoszech to tez maja na koncie machloiki transferowe i oszukiwanie państwa.

A moze słowa o próbie przejecia kontroli nad Calcio są wysanne z palca ?? Choć na pewno prezydent Romy czy inny klubów zdawał sobie spraw co mówi i co mu grozi w razie nie potwierdzenia tych PUBLICZNYCH ZARZUTÓW.........wiec mówi chyba prawde ??

**FORZA CZYSTA SERIE A**

Zapraszam do debaty ale prosze pamietać o regulaminie i temacie tego forum !!!
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, 1:38 przez Zaza, łącznie zmieniany 5 razy.

Sfoltan
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 10 lut 2005, 14:42

zaza ciebie chłopie pojebało , daj sobie spokój z nim i zrob jakis fajny temat a nieto co juz bylo pisane przy newsie , po co sie powtarzac ?

1WP a tym samym ban. Zapraszamy za 21 dni//Tomusmc

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 10 lut 2005, 15:04

Żeby wszyscy kibice dowiedzieli się czym tak naprawdę jest juventus...

Sfoltan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 10 lut 2005, 15:12

jest tym samym czym inter , klubem piłkarskim , ten kto uwarza ze te zwyc. [27] są juve podarowane jest pajacem !!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lut 2005, 15:20

Scudetto ?? a temat jest inny chyba nie ??

Sfoltan jedną rzecz rozmuiem ..... bronic swój klub ale honor trzeba mnieć i otwarte oczy !!! Czy ty nie wiedzisz co sie dzieje !! Czy uwazasz że np. prezydent Romy jest skończonym idiotą ?? i chce sie wprowadzic na mine !??? a potem Moggi wytoczy działa i zniszczy Rome czy inne klubu ? Publicznie go oskarzaja !! ale ty nie zauwarzasz tego !!

NAPISZA COŚ DO MOJEGO POSTU [tego wyżej] BO WIDZE ŻE ......

Wiesz ze każdy z nas ma patent by nie stać sie judasem ....... ale honor też trzeba mieć !!!

..........."A nawet jak Wam splunąć w twarz, to wy powiecie że deszcz pada ........ Nadejdzie kiedyś taki czas, za wszystko KuR ... zapłacicie !!!!! w heliktoptery wsadzą Was i nigdy już tu nie wrócicie ".........

Sfoltan
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 10 lut 2005, 15:21

aha jest zespołem zwycięzców , 27 zwycięstw serie a w przeciwienstwie do interu , idz do szkoly maju i daj juz sobie spokój . [/list]

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 10 lut 2005, 15:32

kilka z tych 27 zdobytych w latach swietnosci...jedno odebrane nam przez sedziego w meczu przeciwko wam w sezonie 99/00...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 lut 2005, 15:56

bravo za kolejny idiotycznt temat :P

równie dobrze mozna było wymyślic nastepujące temty:
-berlusconi oszust czy bizmesmen?
-moratti oszust czy bizmesmen?
-kulczyk oszust czy bizmesmen?

mozna tak każdego porównywac!
rozumiem ze jak kibicujecie innym druzynom z Włoch to sie cieszycie , ze przedstawiciel Juve ma kłopoty!! ale ja czekam sobie spokojnie na rezultat tego wszystkiego i na werdykt odpowiednich organów.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lut 2005, 16:15

Rozmuniem że nie który nie maja odwagi pisać na temat wokól którego jest teraz głośno. Ale to nie znaczy że nie bedzie że kary nie beda wyciągniete OKAŻE SIE WSZYSTKO !!

***CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO*** W przypadku nie których sąd ....

Luk 1208 jak narazie to nie ma mowy o Kluczyku (ten akurat na swoje problemy z komisją) :D czy Morattim i Berlusconim ..... tylko o Moggi i jego publicznie oskarżaja !!

HONORO TRZEBA MIEĆ I A WIDZE ŻE WSZYSCY KIBICE JUVE CHOWAJA GŁOWE W PIASEK !!!!! A TAK ZAWSZE MAJA DUZO DO NAPISANIA .........

PRZYPOMINAŁ TEMAT ::

Co z tym MOGGIM - OSZUST ??? CZY BIZNESMEN ............???

Tu na stronie to jest temat Tabu ........

Ale warto zadać sobie pytanie czy działasze klubów serie A. Ogupieli oskarzająć publicznie Moggiego czy chcą pokazac światu jaki z niego człowiek i że Serie A bez niego bedzie "czysta "??

Oskarżenia kierowane pod jego adersem sa "Twadre" delikantnie mówiąc. Zanosi sie na to że najwyższa władza w państwie zajmie sie kontrola Moggimego, Juve i pewnie inny klubow serie A.

Nie tak dawno Juventus była na usatch całego świata i nie z powodu gry (Bo tego juz dawno nie było) Ale z powodu DOPINGU. Lekarz skazany za podawanie mi. EPO środka który powoduje mi. wieksza wytrzyłamość. (dobre w dogrywkach)

Teraz rodzi sie pytanie czy Moggi i Juve nie doś że są zamieszani w heniebny skandal "epokowy" we Włoszech to tez maja na koncie machloiki transferowe i oszukiwanie państwa.

A moze słowa o próbie przejecia kontroli nad Calcio są wysanne z palca ?? Choć na pewno prezydent Romy czy inny klubów zdawał sobie spraw co mówi i co mu grozi w razie nie potwierdzenia tych PUBLICZNYCH ZARZUTÓW.........wiec mówi chyba prawde ??

**FORZA CZYSTA SERIE A**

Zapraszam do debaty ale prosze pamietać o regulaminie i temacie tego formu !!!

..........."A nawet jak Wam splunąć w twarz, to wy powiecie że deszcz pada ........ Nadejdzie kiedyś taki czas, za wszystko KuR ... zapłacicie !!!!! w heliktoptery wsadzą Was i nigdy już tu nie wrócicie ".........

PISZCIE DO TEMATU CHYBA ŻE NIE MACIE ODWAGI .......... zawsze tylu chetnych do wymiany poglądów a teraz co ?? ......

TigeR
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TigeR » 10 lut 2005, 18:08

napisze tak : jezeli sie wszystko potwierdzi o co moggiego oskarzają brosze bardzo zegnamy goscia!! bo tylko psuje wizerunek jednej z najlepszych druzyn swiata!!! i widzac po wypowiedzach niektorych forumowiczow bedzie sie to ciaglo za Juve bardzo długo. bardzo chcialbym sie dowiedziec jak jest naprawde bo jezeli okaze sie to wszytko tylko pomowieniami no to szykuje sie kilka procesow w Itali.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 lut 2005, 19:35

Widze że mało jest chetnych do komentowania tego zdarzenia !!! Czyli większośc kibiców Juve zchowała głowe w piasek !

Tym wiekszy szacunek dla TigeRa !!

Ja sie z Toba zgodze że jak Moggi bedzie winny to powinnień zostać wyrzucony JAK BEDZIE ....... Ale wizerunek nie zostanie odbudowany tak od "masz" . Jak ktoś oskarza go o takie rzeczy. Ma na koncie inne afere która rzuca złe światło na Juve i nic nie jest pewny co sie dzieje naprawde. Ale każdy (wiekszość) tu na stronie mówi i jest pewny że Moggi jest nie winny. Ale prezytencji Ci co go oskarżaja mogli by sobie zrujnować zycie i kariere mówiąc takie rzeczy bezpodstawnie !!! Nic nie miał honoru przyznac że epokowa afera była siarą dla Juve i dla piłki we Wloszech.

Każdy kibic juve w momecie pisania komentarza do afery z udziałej Juve pisze o Berlusconim czy remisach Interu. I to pokazuje że są tu dzieci [połowa] nie znajace sie na piłce i zyciu A chce sztamy zawiazywac.

A hasło dumni po porażce ....... Nie obowiazuje was połowa nie ma konkternej koszulki w barwy klubowe, połowa nie ma szalika którym mozna byc dymny z barw czy flagi klubowej. A patrząc na jeszcze cos to nie których o włoski klub ogladaja tylko jak TVP 1 pokaze mecz LM to jest przywiazania ?? to jest miłośc do barw ?? To chyba coś mi sie pomieszało gdy w weekend jest impreska Ja w trykocie rossonerich pije piwko i kibiców Milanowi. I jak trzeba krzysze a gry trzeba załamuje sie .A potem jakiś kretyn napisze że o widział lub słyszał i wie że metrowy koles Moggi jest nie winny lub Juve nie ma problemów ...... ! BARWY KLUBOWE TO JEST COS WIECEJ NIZ PRZYWIAZANIE i MŁOŚĆ !! ale honor jest jeszcze czymś wiecej ! A połowa z nas go nie ma .........

**FORZA SERIE A****CZYSTA SERIE A**

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 lut 2005, 19:37

luk1208 pisze:bravo za kolejny idiotycznt temat :P

równie dobrze mozna było wymyślic nastepujące temty:
-berlusconi oszust czy bizmesmen?
-moratti oszust czy bizmesmen?
-kulczyk oszust czy bizmesmen?

mozna tak każdego porównywac!
rozumiem ze jak kibicujecie innym druzynom z Włoch to sie cieszycie , ze przedstawiciel Juve ma kłopoty!! ale ja czekam sobie spokojnie na rezultat tego wszystkiego i na werdykt odpowiednich organów.
zgadzam sie z toba w 100% jak dla mnie temat do kasacji bo praktycznie tylko sam autor sie tu wypowiada

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 19:43

Moggi to przekręciasz, ale bardzo dobry dyrektor.Wiele Juve musi mu zawdzięczać.Te jego transfery od 2001 były bardzo trafione.A ta ofera z "lekarzami" jest śmieszna.Szewc zrobił, cygana powiesli (czy jak to szło? :lol: )Ogólnie Moggi wszystkimi sposobami chce pomóc swojej drużynie do zdobycia scudetto.I to jest jego plus ale czasami przegina :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 lut 2005, 0:43

Nie wiem czy Moggi prowadzi jakies ciemne interesy i do czasu az nie pojawia sie jakies konkrety nie chce sie wypowiadac w tej sprawie.
Czy pilka wloska stanie sie lepsza jesli go wykopiemy?Nie wiem ale jedno jest pewne ze stanie sie ladniejsza bo Moggi to paskuda jakich malo :lol:

TigeR
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TigeR » 11 lut 2005, 10:12

Zaza z pierwsza czescia twojej wypowiedzi sie zgadzam, ale druga czesc ze niby kibice juve ogladaja mecze tylko wtedy gdy pokazuje je nasza "wspaniala" TVP i to nie jest oznaka przywiazania to po czesci jest prawda, ale np. ja nie mam cyfry i nie mam mozliwosci ogladania co tydzien serie a, co nie znaczy ze nie jestem przywiazany do Juve i ze kibicuje im tylko od "swieta". Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”