Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 17 lip 2008, 23:05
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 17 lip 2008, 23:40
Czyli jednak Arsenal prawdopodobnie złożył ofertę lub jest poważnie zainteresowany usługami rosyjskiego napastnika. Czyżby Wenger planował nas jeszcze czymś zaskoczyć? Czas najwyższy.'- Mam nadzieję, że Barcelona będzie chciała mnie kupić, ale Zenit Sankt Petersburg żąda za mnie bardzo dużo pieniędzy. Wiem tylko tyle, że Barca oferowała za mnie 15 milionów euro, a Zenit chciał 30. Ja już podjąłem decyzję i trener Zenita Dick Advocaat wie dobrze, że jestem zdecydowany odejść. Mogę odejść do jednego z londyńskich klubów, ale klub w którym pragnę grać jest znany - mówi Arszawin.'
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2008, 0:01
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 lip 2008, 0:28
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 18 lip 2008, 2:11
To nie jest pewne. Jeśli sprawdziłby się w Anglii to tak, jeśli nie to byłby Reyes2.Lakier pisze:czemu bezsensu? Zarobicie przynajmniej na nim
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 lip 2008, 9:55
bez sensu, bo nawet jakbyśmy zarobili, to mnie nie o to chodzi. Wolałbym aby skład został utrzymany choć przez kilka lat.Lakier pisze:Zarobicie przynajmniej na nim
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lip 2008, 10:43
chelsea misiu. chelseaHanni pisze:Czyli jednak Arsenal prawdopodobnie złożył ofertę lub jest poważnie zainteresowany usługami rosyjskiego napastnika. Czyżby Wenger planował nas jeszcze czymś zaskoczyć? Czas najwyższy.'- Mam nadzieję, że Barcelona będzie chciała mnie kupić, ale Zenit Sankt Petersburg żąda za mnie bardzo dużo pieniędzy. Wiem tylko tyle, że Barca oferowała za mnie 15 milionów euro, a Zenit chciał 30. Ja już podjąłem decyzję i trener Zenita Dick Advocaat wie dobrze, że jestem zdecydowany odejść. Mogę odejść do jednego z londyńskich klubów, ale klub w którym pragnę grać jest znany - mówi Arszawin.'
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 19 lip 2008, 3:13
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lip 2008, 13:17
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 16:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 18:14
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 20:40
Dziś podczas transmisji mówili [na Arsenal TV pokazywali, więc pewnie mają dobre informacje] że na dniach ma się pojawić.Akarin pisze:Amaury Bischoff już do Was dołączył? Czy jak tam z nim?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 lip 2008, 21:07
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 19 lip 2008, 21:07
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 lip 2008, 21:13
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio