FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 718

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lip 2008, 10:27

ty naprawde wierzysz ze on tam pojdzie? :roll: coz. jak mialem 5 lat wierzylem w sw. mikolaja. to nic zlego :przytula:

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=

moze ty cos wyjasni kilku osobom?

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 18 lip 2008, 10:58

rkoeman gdyby chodziło o jakiegokolwiek innego gracza FCB to bym nie uwierzył. W przypadku "plujki", który raczej inteligencją nie grzeszy wszystko jest możliwe. jak to mówi J.Wójcik "Kasa Misiu kasa " :D

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lip 2008, 11:20

na twoim miejscu martwilbym sie pilkarzem realu ktory lubi pozowac nago po owczesnym wygoleniu sobie wlosow z roznych czesci ciala

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 18 lip 2008, 22:34

Szukamy środkowego, wysokiego, dobrze grającego głową napastnika... Słyszałem także że szukamy też takiego doświadczonego, coś ala Larsson, który mógłby wejść na ostatnie 20-30 minut i pokazać co potrafi :D Tak sobie pomyślałem: Jest ktoś komu dałbym szanse 8) Ktoś kto na nawet na te 2 sezony mógłby się obudzić po czym zejśćć z piłkarskiej sceny... Jest ktos doświadczony, wysoki, dobrze grający głową, ktoś kogo Barcelona ciągle ma w sercu!

Jak myślicie skąd do głowy wogóle przyszło Guardioli żeby sprowadzić kogoś takiego (wysoki, środkowy itp.)?! Moim zdaniem chciałby stworzyć coś co przypominało by drużynę Barcy za czasów jego gry w barwach Kataloni... Wiem że mógłbym tylko pomarzyć o takim transferze, bo pewnie nikomu z zarządu nie przyszło to nawet na myśl... Now więc skoro Pep chciałby to co kiedyś to dlaczegoby nie zatrudnić któregoś z tamtych aktorów :P :)

To by było coś pięknego...

Obrazek

Ahhh :)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 19 lip 2008, 10:18

klopx pisze:Now więc skoro Pep chciałby to co kiedyś to dlaczegoby nie zatrudnić któregoś z tamtych aktorów
Alfonso :lol: albo Dani Garcia . A i Haruna

Co raz wiecej mowi sie o Robinho,ale to mam nadzieje tylko dziennikarskie kaczki i plotki. Zwlaszcza cena powala-50 czy 60 baniek :shock:

Ale nuuuuuda w tym temacie ...ziew

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 19 lip 2008, 14:15

rkoeman .... depilacja to w tej chwili nic złego a już golenie jajek to wręcz mus . koniec off topa

Eto zdementował te plotki ale pewnie odejdzie , za jakieś 20 mln bo go nie chcemy.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 19 lip 2008, 17:48

rkoeman pisze:na twoim miejscu martwilbym sie pilkarzem realu ktory lubi pozowac nago po owczesnym wygoleniu sobie wlosow z roznych czesci ciala
Czy Ramos depiluje sie na boisku przed kamerami? Eto za to musimy ogladac jak pluje.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 lip 2008, 18:27

nie. ramos tylko pozuje nago zaslaniajac sie butami pilkarskimi. bardzo to madre. oraz udziela wywiadow w ktorych opowiada jakiego ma wizazyste - dzien po tym whywiadzie udaje sie na mecz rep hiszpanii w kremowym garniturze z ktorego prasa miala polew przez pol miesiaca

dlatego ja na miejscu assura przejalbym sie raczej nim a nie pilkarzem barcelony ktory bral udzial w akcji charytatywnej w uzbekistanie...

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 20 lip 2008, 12:21

brylancik pisze:Czy Ramos depiluje sie na boisku przed kamerami? Eto za to musimy ogladac jak pluje.
Można zaobserwować jawną niechęć i chęć wyszukania zaczepki na forum

Etoo pluje?A ty nie plujesz?Może jeszcze codziennie chodzisz do kościoła i walisz na tace grube tauzeny? :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2008, 12:42

Martinho pisze:No to jednak oficjalne info na stronie klubu z Uzbekistanu nie bylo z dupy wziete... Mentor jeszcze pekasz ze smiechu czy zrobiles mine jak na zlocie kiedy zabrali ci kieliszek? Very Happy

Eto`o polecial na kase nie ulega to watpliwosci, natomiast Barca bardzo sie oslabila, Ronaldinho i Eto`o odeszli, a to juz nie jest byle jakie oslabienie
Zdecydowanie pękam ze śmiechu i to dzięki Tobie :lol2: :lol2: :lol2:

Nie miałem dostępu do internetu przez kilka dni, ale chyba zbyt wiele mnie nie ominęło. Przynajmniej kilka osób przez te parę dni nie poprawiło się jeśli chodzi o zdroworozsądkowe myślenie, ale to w sumie żadna niespodzianka.

Jeśli chodzi o sprawy klubowe to działo się coś istotnego? Zanim przejrzę wszystkie newsy to trochę czasu minie a wciąż jestem lekko zabiegany tak więc jakby się komuś nudziło to niech napisze co się działo od czwartku.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lip 2008, 12:47

Ja ci mogę powiedzieć co się działo związanego z Arsenalem [majace oczywiscie związek z Barca] otóż Sasza powiedział, że chciałby aby Cesc jeszcze do was dołączył.
Może sie samotny tam czuje :think: źle go przyjęli ?

Jak Cesc prosił, aby Sasza został, ten nie posłuchał, myślisz ze teraz Cesc posłucha ? :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lip 2008, 16:22

Cesca obecnie nie potrzbujemy, chociaz na lawke by sie przydal :badziewie:

Tymczasem wyglada na to, ze Eto`o z nami zostanie. Kadra mialabyc kompletna przed wyjazdem do Szkocji, ale jak widac nie jest. Strasznie nie moge sie doczekac czwartkowego meczu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2008, 16:30

Cesc byłby dobry, ale zamiast Bułki czy tam Saszy.

Kadra zdecydowanie nie jest kompletna jak dla mnie, ale wierzę, że to nie koniec transferów. Oczywiście Guardiola chciał mieć wszystkich od początku do dyspozycji, ale jak się nie ma co się lubi...

Powoli zaczynam się ogarniać.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lip 2008, 16:33

Warto tez wspomniec, ze Olequer prawdopodobnie pozegna sie z zespolem. Powiem szczerze, ze od dawna czekalem na taka wiadomosc.

W dalszym ciagu nie wiadomo czy Messi pojedzie na igrzyska czy nie. Oczywiscie wolalbym, zeby zostal. Nie daj boze pojedzie i sie zlamie, ale zlamie sie zaraz po powrocie i znowu bedzie dramat.

Prasa spekuluje tez, ze odpuszczamy Ade i skupiamy sie na Drogbie, czyli odmladzamy sklad.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2008, 16:40

mistyk pisze:Prasa spekuluje tez, ze odpuszczamy Ade i skupiamy sie na Drogbie, czyli odmladzamy sklad.
Ironia IMO zbędna. Wiek akurat nie powinien być szczególnie ważnym atrybutem branym pod uwagę podczas poszukiwania nowej '9'. Najważniejsze są umiejętności. Od zawodników perspektywicznych mamy przede wszystkim naszą szkółkę. Nie jestem zwolennikiem sprowadzania Drogby, ale nie ze względu na jego wiek.

Nie mniej jednak jeżeli mielibyśmy rezygnować z Adebayora na rzecz Drogby to Didier musiałby być sporo tańszy jak dla mnie. Między innymi z racji wieku właśnie. Przypominam, że tyle samo lat ma Deco, który odszedł za takie a nie inne pieniądze między innymi ze względu na ilość świeczek na torcie.

PS:
Obrazek

:lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”