Chlopaczek pisze:W celne dosrodkowanie Oddo nie uwierze dopoki nie zobacze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 lip 2008, 14:53
Chlopaczek pisze:W celne dosrodkowanie Oddo nie uwierze dopoki nie zobacze
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 21 lip 2008, 15:37
nestinho_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lip 2008, 15:42
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lip 2008, 15:53
powiem szczerze ze myslalem ze bedzie mial 11..co do 10..Ronnie to na tyle powazny czlowiek ze watpie zeby klucil sie o numerRonaldihno ogłosił, że w barwach Milanu w sezonie 2008/2009 zagra z numerem....80!
Ma to na celu symbolizować jego rok urodzin (1980).
A więc:
Forza R80! Very HappyVery HappyVery Happy
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 lip 2008, 16:19
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 lip 2008, 16:49
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 21 lip 2008, 17:06
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 lip 2008, 17:09
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2008, 18:01
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 lip 2008, 18:51
Oddo, Favalli, Jankulovski, Antonini, Bonera, Maldini, Nesta, Zambrotta, Kaladze, Simic, Digao, Darmian.
O kimś zapomniałem?
tak jak pisalem wczesniej.caly czas bylem zdania ze Dinho tak ale przy zakupie napastnika.nie chcialem aby Milan gral nadal choinka z kilku powodow ale nie czas teraz by o tym pisacTransfer Ronaldinho oceniam negatywnie, ale lepszy rydz, niż nic.
Kod: Zaznacz cały
Pamiętajmy, że mamy w niej trzech świetnych, genialnych niegdyś, pomocników - Seedorfa i dwóch Canarinhos, a miejsca są góra dwa. W szatni będzie iskrzyć, bo każdy - Pirlo, R80, Kaka, Seedorf, a być może nawet Pato będzie chciał mówić, jak ma być rozegrana akcja. mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 21 lip 2008, 21:49
away
FeRo
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 lip 2008, 22:06
xerobojeFeRo pisze: chyba gdzies widziałem
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 lip 2008, 22:27
Nie wiadomo.mete pisze: Digao Simic odchodza...
Ale jest w bardzo szerokiej kadrze, tak samo, jak rok temu Digao.mete pisze:.Darmian??daje se reke uciac ze Darmian nie pogra...
I zażąda kokosów za grę, będzie chciał grać i pamiętajmy - OŚ on jest baaardzo przeciętnym, to prawy obrońca, a tam jest Antonini, Oddo i Zambrotta, a także świetny w końcówce zeszłego sezonu Bonera. Na środku nie powinno być też wielkiej rotacji, a jest przecież Nesta, Kaladze, Bonera i Maldini, od biedy nawet Favalli (won z Milanu!), świetny zmiennik Simic i Digao nawet jeszcze przecież nie odeszli.mete pisze:Panucci jest idealny pilkarzem ktory ma odpowiednie doswiadczenie by w razie czego wjesc na boisko..
Ale ciekaw jestem postawy Boriello, Zambrotty, Flaminiego i innych nowych - zawsze jestem ciekaw zespołu po wzmocnieniach, transferem R80 się nie podniecam zbytnio, po prostu jestem ciekaw postawy nowych.mete pisze: Wilmore mecze towarzyskie ci nic nie powiedza..
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nestinho_acm » 21 lip 2008, 22:41
nestinho_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio