Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 lip 2008, 18:00
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 lip 2008, 18:07
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 lip 2008, 18:44
Warto spojrzeć na kadry, a nie na statystykiEbi pisze:Czy ja wiem czy Brazylia faworytem? Oni NIGDY nie zdobyli złota na igrzyskach, więc niekoniecznie są faworytem.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 lip 2008, 21:13
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 23 lip 2008, 23:20
Oczywiście, że spoglądałem w skład. Masz rację co do siły tej ekipy, ale Brazylia nigdy do igrzysk się przykładała. To chyba najbardziej nieobliczalny turniej piłkarski. Pamiętamy przecież czwarte miejsce Iraku w Atenach gdzie na inaugurację grupy pokonali pewnie Portugalię z Ronaldo w składzie.Corinthians pisze:Warto spojrzeć na kadry, a nie na statystykiEbi pisze:Czy ja wiem czy Brazylia faworytem? Oni NIGDY nie zdobyli złota na igrzyskach, więc niekoniecznie są faworytem.Nawet jak nie pojadą gwiazdy jak Robinho czy Rafinha, to Brazylia prezentuje się bardzo okazale - Marcelo, Breno, Lucas, Anderson, Ronaldinho, Pato, Jo.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 lip 2008, 0:48
Ale jak widać w tym roku się przyłożyłaEbi pisze:ale Brazylia nigdy do igrzysk się przykładała.
Jakieś argumenty? Pewnie ci się to przyśniło i chciałeś się tym z nami podzielić. Albo wierzysz w teorię spiskową, że Chińczycy kupią sobie sędziów. Twoje posty są na poziomie depresji i są tu potrzebne jak wrzód na dupie.kaczy pisze:Chiny wygrają ... takie mam przeczucie.
Albo dojdą do finału
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 lip 2008, 15:47
Corinthians pisze:lbo wierzysz w teorię spiskową, że Chińczycy kupią sobie sędziów.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 lip 2008, 15:56
Kaczy jak zacząłeś już jakiś temat, to go dokończ, a nie się wymijasz. To ty walnąłęś off topa, a nie ja (ja dopiero teraz). Udowodnij mi, że potrafisz napisać coś sensownego, a nie same głupoty, jak w ostatnim czasie.kaczy pisze:W ciebie wierzę ... i przestań walić offtopy bo tylko to potrafisz.
Nie będę z tobą dłużej dyskutować bo jeszcze sie warny posypią
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 lip 2008, 19:12
Corinthians pisze:Udowodnij mi, że potrafisz napisać coś sensownego, a nie same głupoty, jak w ostatnim czasie.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maruti » 05 sie 2008, 13:18
maruti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 sie 2008, 10:46
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 sie 2008, 10:48
maruti pisze: Korea Płd - Sytuacja analogiczna jak z Japonią. Banda anonimow. Graja blisko swoich terenow, wiec to dla nich plus. Poukladani, nieobliczani, ale nie wierze, ze podolaja Wlochom. Byc może na coś ich stac z Kamerunem, bo już kilkakrotnie Korea Pld wykazala charakter na roznych turniejach, choc graczy miala nieznanych. Gwiazdy to Kim Dong-Jin z Zenitu. Nadzieje to napastnicy: superskuteczny Shin Young-Rok oraz superszybki z dobrym strzalem z dystansu Park Chu-Young. Wielu z graczy druzyny u23 to obecni gracze druzyny narodowej. W przygotowaniach spisuja sue znakomicie (m.in. wygrana z WKS i Australia).
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2008, 11:24
tutaj mamy składy, jakbykogoś interesowały. Nawet niezła ekipa Brazyliikaczy pisze:Lada moment Brazylia gra z Belgią
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 sie 2008, 11:50
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2008, 11:53
fieldy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio