Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lut 2005, 22:41
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 11 lut 2005, 1:33
inter1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 11 lut 2005, 2:00
Najprostsza odpowiedz brzmi:nalezy grac slabsza druzynaTomusmc pisze:Zaczalem grac od niedawna i już mi sie ta gra nudzigram Juventusem i co to w ogóle ma być zebym wygrywał z drużynami po 9:0
kim trzeba grac zeby wyniki były w miare normalne?
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas70 » 11 lut 2005, 10:20
lukas70
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krawcu7 » 11 lut 2005, 10:52
W grze wchodzisz do menu treningu ... tam dajesz wczytaj lub importuj (coś w tym stylu) i wybierasz jeden z tych plików ... jeśli jest to np. reżim dla bramkarzy zaznaczasz bramkarzy itp.Tomusmc pisze:Pozatym Enrico w czym otworzyc te dokumenty z bramkarzami, obrońcami itd ??
krawcu7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 11 lut 2005, 13:10
zagi82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 11 lut 2005, 13:18
Ja ci zaproponuję Waela Reyada. Jest to niezły ofensywny pomocnik który może pełnić rolę napastnika.kama_reda pisze:Fred jest naprawde znakomity, tylko nie wiem czy dasz rade go za 3,5mln kupić ( ja go kupilem za 6,5 ale na raty i na początek zaplacilem 1,5mln), ale spróbujwazi15 pisze:Mam dla was prośbe czy mogliscie bym mi podac jakies mlodych TANICH graczy na pozycje napastnika mam 3.5 mln euro potzrebuja na predko napastnika.
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 11 lut 2005, 13:20
Co do jakiegoś dobrego obrońcy to myślę że niezły będzie Chelidze. Jest młody i perspektywiczny i co najważniejsze tani.Tomusmc pisze:Potrzebuje obroncy najlepiej taniego i który ma dobre statystyki. Pozatym Enrico w czym otworzyc te dokumenty z bramkarzami, obrońcami itd ??
lukus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 lut 2005, 13:39
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 11 lut 2005, 13:51
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 11 lut 2005, 15:03
Enrico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kema » 11 lut 2005, 17:05
kema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 lut 2005, 18:17
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 11 lut 2005, 18:22
Niechce cie martwic ale chyba to jest nie uniknione, ty to masz pecha. Ale jest jeszcze wyjscie czasami zanim komp wylaczy gre to sie zdazy zapisac ale w innym pliku zobacz czy sie nie pojawil zaden plikPasztet pisze:nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
podczas gdy zapisywałem grę wyskoczył jakiś błąd i wyszło mi z gry i gdy chciałem ją wczyatać pisze że nie można wczytać zapisanej gry................................ co mam zrobic pomóżcie..... nie chce po raz kolejny grać od nowa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl