Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 28 lip 2008, 15:48
Jaro1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lip 2008, 15:48
Ależ tu nikt nie napisał, że nie możesz mieć innego zdania, my tylko napisaliśmy, że to głupie zdanie.red85 pisze: A niektórym się nie przetłumaczy, że ktoś może mieć inne zdanie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 28 lip 2008, 15:51
Ah ten onecikJaro1910 pisze:to wczoraj wieczorem na jednym z polskich portali przeczytałem,
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 lip 2008, 15:54
Ale o zawroty glowy przyprawia mnie juz to wszechogarniajace mnie pojecie doskonalosci, utozsamiane z Manchesterem przez spora grupe kibicow tego zespolu. Ja rozumiem kibicowac, byc bardzo zaangazowanym, ale bez przesady. A Manchester byliscie przez te 9 lat po ostatnim tryumfie? Za Lille, za Benfica czy Villarealem? Nic nie osiagneliscie w Europie.Wilmore pisze:Bez przesady, nie zniżaj się do poziomu takiego Kamila, który nie dość, że nie jest na bakier z kulturą słowa, to jeszcze z rzeczywistością.
A ze niby lepsi byliscie? Dobry zartred85 pisze: PS że niby w finale LM byliśmy gorsi od CFC? Dobry żart, ale to nie jest topic o dowcipach.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 28 lip 2008, 15:56
arek_ahig pisze:Nic nie osiagneliscie w Europie.
Nie mecz był wyrównany i każda z drużyn zasłużyła na zwycięstwo ale szczęście nam dopisało i udało się wygraćarek_ahig pisze:
A ze niby lepsi byliscie? Dobry zart Very HappyVery Happy
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 lip 2008, 16:01
Ja cie. Skad wiedziales, ze im kibicujemajer13 pisze:
Odezwał się kib Chelsea od siedmiu boleści ...
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 lip 2008, 16:07
Oczywiście, że głupie zdanie, bo nie zgadza się z przyjętym przez Ciebie (jako jedyny właściwy) światopoglądem. Ciągle słyszę argumenty o golach Etoo. Ja tego nie neguję. Mówię jedynie o tym, jak Kameruńczyk prezentuje się na boisku. Wystarczy po prostu zobaczyć w akcji by widzieć, że to już nie jest ten "world beater" co jeszcze 2-3 lata temu. Wolę w United Berbatova i śmieszne jest to, że próbujecie do tego dopisać jakąś chorą ideologię. Bułgar jest sprawdzony w PL, jest świetnie wyszkolony technicznie, potrafi grać z dobrym skutkiem głową oraz tyłem do bramki. Faktycznie, stwierdzenie, że jest lepszym wyborem niż rozkapryszona, upadłą gwiazdka, której nie chcą w słabszej od nas Barcie, jest głupie i pozbawione sensu.Wilmore pisze:Ależ tu nikt nie napisał, że nie możesz mieć innego zdania, my tylko napisaliśmy, że to głupie zdanie.red85 pisze: A niektórym się nie przetłumaczy, że ktoś może mieć inne zdanie.
Cóż za błyskotliwy wniosek! Niestety, ale czytając Twoje wypowiedzi, na więcej nie liczyłem. Przecież możesz jeszcze nie wiedzieć, że istnieje takie pojęcie jak wyrównany mecz.A ze niby lepsi byliscie? Dobry zart
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 lip 2008, 16:15
Nigdzie nie chwaliłem Ronaldo za to, że raz na 2 miesiące strzeli hat-tricka z ogórkami.Ronaldo strzeli z ogórkami 3 gole to go wychwalasz, ale jak Eto'o strzeli to lekceważysz - bo to ogórki były. Ile grali i ile strzelali w sezonie w innych meczach nie ma w tym momencie znaczenia.
Ja nie rozpaczam ja jestem pewien swego. Szydzili już ze mnie przed sezonem jak się upierałem, że para Rio-Vida jest najlepsza na świecie, szydzili jak mówiłem, że mocno powalczymy o dwie korono, szydzili jak mówiłem, że VDS jest jednym z najlepszych bramkarzy na świecie. Szydzili jak mówiłem, że Premiership jest najlepsza na świecie i że inne ligi mogą jej czyścić buty i jestem pewien, że znowu wyjdzie na moje.to jest zajebisty zwrot, taki rozpaczliwy trochę.
A ja jestem pewien, ze jak przejdzie Berbatov to każdy zapomni o "bękarcie" i będzie się nim zachwycał. Na Carricka też psioczonoJa bym się cieszył i to niezmiernie ale nie da się niektórym wytłumaczyć tego że Samuel jest lepszy od Bułgara ale co zrobisz ... Myślę sobie tak jeśli sprowadzilibyśmy Eto'o o czym marzę on nie dostał by żadnej kontuzji to prawie wszyscy kibice United byli by wdzięczni Fergiemu za to że sprowadził byłego gracza Barcelony a nie Dimitara
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lip 2008, 16:24
Nie uzywam takiego okreslenia jak "lepszy", odnoszacego sie do caloksztaltu. Dla mnie Eto`o w ubieglych dwoch sezonach byl lepszym napastnikiem niz Rooney. I ogolnie jest lepszym napastnikiem.Kamil232 pisze:
Jedno pytanko. Czyli w poprzednich dwóch sezonach Etoo był lepszy niż Rooney, bo strzelił więcej goli?Czyli kilka lat temu Stasiek Svitliica był lepszy od Frankowskiego czy od Żurawskiego bo strzelił więcej bramek? Z takim ignoranctwem nie ma po prostu co dyskutować. Radzę poszukać tego lekarza. Po drugie radze, kupić canal+ i oglądać oglądać i jeszcze raz oglądać w akcji Rooney'a czy Berbatov ile oni swoją grą ustawieniem podaniami dają dla drużyny. Ile dzięki temu zawodnikom zyskuje zespół. Był kiedyś u nas taki napastnik, walił gole za golami chwała mu za to wygraliśmy z nim 2-3 czy Mistrzostwa przez 6 lat, cała gra była ustawiona pod niego. Odszedł zastąpił go napastnik, któy nie stoi tylko w polu karnym, ale i potrafi z niego wyjśc zejść do skrzydła etc. efekt 2 Mistrzostwa i Puchar Europy. Powiesz, że złożyło się na to wiele czynników, a ja Ci powiem, że jednym z tych wielu było właśnie to o czym napisałem. Także jak już mówiłem ignoranci niech nadal tylko patrzą w statsy.
Po raz kolejny! Pędź szybko po canal+ i oglądaj oglądaj i oglądaj bo człowieku GÓWNO wiesz.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 lip 2008, 16:34
i dzięki mi to wystarczy. Dziękuje do widzenia, bez odbioruDla mnie Eto`o w ubieglych dwoch sezonach byl lepszym napastnikiem niz Rooney. I ogolnie jest lepszym napastnikiem.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 28 lip 2008, 16:47
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 28 lip 2008, 17:01
No chcociaż jeden ! Piwo mu!Bask pisze:Wszyscy z Man Utd są lepsi od Barcelony, z Tottenhamu też. Kibic Man Utd prawdę Ci powie i w La Liga nie ma żadnego nawet przyzwoitego obrońcy itd.
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lip 2008, 18:20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lip 2008, 18:36
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 lip 2008, 18:57
Napisz choć jedną mądrą rzecz. Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis !Mentor pisze:Kamil232 napisz coś jeszcze. Pliiiiiiiiiiiiiiiis.
Za takie posty powinien lecieć dożywotni ban. To już stanowczo za duże natężenie idiotyzmu na jeden post.Mnie dziwi fakt że partner z drużyny który otrzymuje podanie od Rooneya potrafi coś z tą piłką dalej zrobić, bo Kamil chyba dostałby orgazmu a przynajmniej nogi by mu się ugięły
A co jest złego w oglądaniu c+? To, że się ogląda c+ znaczy, że ślepo wierzy się temu, co wypowiadają tamtejsi komentatorzy? Eureka! To już mnie nie dziwi, skąd te gadki kibiców La Liga. Tam w każdym meczu można usłyszeć takie kwiatki jak "Eric Abidal to obecnie najlepszy lewy obrońca świata". Musicie jednak wbić sobie do głów, że nie wszyscy tacy są. Niektórzy po prostu oglądają mecz i na podstawie własnych obserwacji wyrabiają sobie zdanie. Dlatego mnie nie potrzeba słów Darka Sz., że Berbatov to klasowy napastnik. Ja to widzę tydzień w tydzień. Tak samo jak to, że Etoo już taki świetny nie jest i nawet krzyki fanów Barcy w tym temacie tego nie zmienią.Widze tez, ze ogladanie canal+ ci nie najlepiej sluzy. Ogolnie odradzam sluchanie komentarza pana X z canalu+, ktory przezywa orgazm przy kazdej akcji pewnej druzyny. Jesli ktos oglada jedynie canal+ i na tej podstawie wyciaga wnioski to szczerze wspolczuje, wszak ciezko jest byc tak ograniczonym zyciowo w 21 wieku.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio