FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 729

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2414
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2008, 15:19

rkoeman pisze:to zle?
Ja nic w tym zlego nie widze. Ale jak arek widzi to widocznie sie nie znam.

Faucon
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 01 sie 2008, 15:21

a co w tym zlego, ze nie kibicowal Wisle tylko Realowi (mimo, ze jest zwolennikiem Barcy), bo nie rozumiem?

ja dylematu nie mam, nie ważne z kim gra Barcelona to zawsze kibicuje "Dumie Katalonii" i bramki strzelane przez katalonczykow beda mnie cieszyc tak samo jak wszystkie inne z podobnej klasy przeciwnikiem.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 sie 2008, 15:55

arek_ahig pisze:
jak wisla grala z realem to bylem za realem
ja również tobie zapale swieczke [']
dlaczego?

nie chce zadnej polskiej druzyny w LM, nie chce napinki dziennikarzy, polskich kibicow rzucajacych nozami, akcji cala polska czyta smieciom przepraszam kibicuje polskim klubom, etc, etc

nie lubie wisly krakow, nie uwazam ze mam kibicowac kazdej polskiej druzynie - skoro jestem z warszawy to dlaczego jakis dziennikarzyna w tvp wpiera mi ze mam kibicowac lechowi poznan? z jakiej paki i dlaczego?

jestem kibicem barcelony i jej kibicuje zawsze. z polskich druzyn kibicuje z braku laku warszawskim druzynom (polonii by grala w pierwszej lidze - bo sa derby oraz legii by cala polska sie frustrowala). stad bede zawsze przeciwny wisle krakow nawet jak gra z realem (najwiekszym przeciwnikiem mojego ukochanego klubu ktory jednak wnosi troszke wiecej do smaczku LM niz krakowska wisla z tak smiesznymi pilkarzami jak baszczynski)

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 01 sie 2008, 16:09

http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... &kom=pokaz

komentarz z godzinz 10.54 rkoemana. i niech ktos mi jeszcze powie ze bierze go na powaznie. 5 godzin temu nienawidzil Legii :D

jestes wielki.

co do losowania to choc jest Poznaniakiem i nie lubie Wisly to szkoda mi Wisly bo mimo wszystko chce odbudowy polskiej pilki. w kazdyzm razie Messi moze jechac na Olimpiade :D

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 sie 2008, 16:27

rkoeman pisze:stad bede zawsze przeciwny wisle krakow nawet jak gra z realem (najwiekszym przeciwnikiem mojego ukochanego klubu ktory jednak wnosi troszke wiecej do smaczku LM niz krakowska wisla z tak smiesznymi pilkarzami jak baszczynski)
No wlasnie dlatego. Ja rozumiem, ze Real podnosi atrakcyjnosc rozgrywek, ale trudno mi osobiscie zaakceptowac fakt, jakobys stawial najwiekszego rywala swojego ukochanego klubu ponad badz co badz polski klub.

Swoja droga rkoeman nie wiedzialem, ze z ciebie taki prostak. Szczerze powiedziawszy odechcialo mi sie z toba jakiejkolwiek dyskusji. NIe wiem jak mozna byc tak zaklamana istota, przytaczajac klamliwe argumenty w celu podparcia swoich slow, ktore jak sie okazuje sa gowno warte.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 sie 2008, 16:44

rkoeman pisze:nie chce zadnej polskiej druzyny w LM, nie chce napinki dziennikarzy, polskich kibicow rzucajacych nozami, akcji cala polska czyta smieciom przepraszam kibicuje polskim klubom, etc, etc
To moze wyjedz z kraju? Ewentualnie jak jakis polski zespol sie zakwalifikuje do fazy grupowej LM czy PUEFA to dryndnij do clonera - kilka piw i spali stadion, a uwierz mi Dombros do dzisiaj sie modli zeby cloner go nie znalazl :D

Jak nie chcesz to nie ogladaj tv i nie czytaj na necie o tym i bedzie git.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 sie 2008, 1:03

Są pogłoski że Barca chce grać rewanż u siebie.

Kiedy ostatnio Barcelona grała z jakimis Polskimi drużynami (Wisła albo Legia) też były jakieś podobne zawirowania.

Przypomni mi ktoś?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 sie 2008, 7:12

nie ma to jak wielcy klubowi kibice

zero odpowiedzi na temat i napinka do koogs ktory mieszkal poza polska dluzej niz jung zyje :D

sorry za offtopa

ale skoro oni moga to ja takoz

polactwo podnosi swoja splesniala glowke

CHarlie
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 02 sie 2008, 11:11

rkoeman pisze:nie chce zadnej polskiej druzyny w LM, nie chce napinki dziennikarzy, polskich kibicow rzucajacych nozami, akcji cala polska czyta smieciom przepraszam kibicuje polskim klubom, etc, etc
Żałosny jesteś. Wypierdalaj z kraju jak ci sie tu nie podoba, najlepiej do Hiszpanii gdzie twoja kochana Barca, której pewnie nigdy nie widziałeś na oczy. Jeśli masz w dupie polską piłkę, to przynajmniej nie prowokuj kibiców, którzy mimo jej fatalnego poziomu chodzą na stadiony, drą mordy i są ze swoim klubem na dobre i na złe. A nie tak jak ty ograniczają się do oglądania meczów w TV i bujania się po forach internetowych.

nie przeklinamy na forum, 2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 02 sie 2008, 11:26

CHarlie pisze:Żałosny jesteś. Wypierdalaj z kraju jak ci sie tu nie podoba, najlepiej do Hiszpanii gdzie twoja kochana Barca, której pewnie nigdy nie widziałeś na oczy. Jeśli masz w dupie polską piłkę, to przynajmniej nie prowokuj kibiców, którzy mimo jej fatalnego poziomu chodzą na stadiony, drą mordy i są ze swoim klubem na dobre i na złe. A nie tak jak ty ograniczają się do oglądania meczów w TV i bujania się po forach internetowych.
ZA to Ty zaraz zapewne pobujasz się poza butrą tego zacnego forum:) Z takimi tekstami to na bitkę pseudo kibiców się wybieraj:)

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 02 sie 2008, 11:31

Co nie zmienia faktu, że mimo iż wulgarnie to ma chłopina rację.

Awatar użytkownika
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 02 sie 2008, 11:36

Może i ma rację.Jak woli kibicowac klubowi który cokolwiek osiągał w zamierzchłych czasach lat naprawdę wczesnych to jego sprawa :wink:
Teraz co mamy z polską piłką? NIC .Żadnego awansu gdziekolwiek(grupowe zmagania LM,UEFA).Polska piłka przetoczona jest korupcją.I ja się cieszę że nie kibicuję żadnemu polskiemu klubowi(reprezentacja to co innego)bo przynajmniej nie będzie z mojej strony płaczu i zgrzytu zębami kiedy Legia,Wisła,Lech odpadną w przedbiegach.W sumie Lech pokazał w czwartek naprawdę fajną grę.Stokroc lepszą aniżeli Legia czy Wisła dzień wcześniej

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 sie 2008, 11:38

Marcin87 pisze:ZA to Ty zaraz zapewne pobujasz się poza butrą tego zacnego forum:) Z takimi tekstami to na bitkę pseudo kibiców się wybieraj:)

co nie zmienia faktu ze ty od mniej wiecej tego samego poziomu zaczynales i wiele sie nie poprawiles.

kazdy kibicuje swoim, komu tylko chce. ktos zapodawal niedawno fotke tego klienta w koszulce Barcy i czapeczce Realu, chlopak widocznie ma potrzebe ogladania i emocjonowania sie gra dwoch wielkich firm i co nam do tego?

Martinho sie napina o niekibicowaniu polskim druzynom a sam wk.wial pol forum w czasie euro.
Polska jest wolnym krajem i jak ktos ma ochote byc za Gwinea Rownikowa w meczu z Polakami to niech bedzie i uj nam do tego

Awatar użytkownika
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 02 sie 2008, 11:40

peepe pisze:co nie zmienia faktu ze ty od mniej wiecej tego samego poziomu zaczynales i wiele sie nie poprawiles.
Uu znaczy się że ja od kur... itp ludzi wyzywałem?Noo to pojechałeśpo bandzie kolego miły:)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 sie 2008, 12:10

Nikt nie kwestionuje twojego braku utozsamiania sie z polskimi klubami. Poziom twojej kultury i zaklamania osiagnal jednak pulap nieakceptowalny dla takiego polactwa jak ja. :idzze:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”