Ja nic w tym zlego nie widze. Ale jak arek widzi to widocznie sie nie znam.rkoeman pisze:to zle?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 sie 2008, 15:19
Ja nic w tym zlego nie widze. Ale jak arek widzi to widocznie sie nie znam.rkoeman pisze:to zle?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Faucon » 01 sie 2008, 15:21
Faucon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 sie 2008, 15:55
dlaczego?arek_ahig pisze:ja również tobie zapale swieczke [']jak wisla grala z realem to bylem za realem
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 01 sie 2008, 16:09
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 sie 2008, 16:27
No wlasnie dlatego. Ja rozumiem, ze Real podnosi atrakcyjnosc rozgrywek, ale trudno mi osobiscie zaakceptowac fakt, jakobys stawial najwiekszego rywala swojego ukochanego klubu ponad badz co badz polski klub.rkoeman pisze:stad bede zawsze przeciwny wisle krakow nawet jak gra z realem (najwiekszym przeciwnikiem mojego ukochanego klubu ktory jednak wnosi troszke wiecej do smaczku LM niz krakowska wisla z tak smiesznymi pilkarzami jak baszczynski)
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 sie 2008, 16:44
To moze wyjedz z kraju? Ewentualnie jak jakis polski zespol sie zakwalifikuje do fazy grupowej LM czy PUEFA to dryndnij do clonera - kilka piw i spali stadion, a uwierz mi Dombros do dzisiaj sie modli zeby cloner go nie znalazlrkoeman pisze:nie chce zadnej polskiej druzyny w LM, nie chce napinki dziennikarzy, polskich kibicow rzucajacych nozami, akcji cala polska czyta smieciom przepraszam kibicuje polskim klubom, etc, etc
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 sie 2008, 1:03
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 sie 2008, 7:12
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 02 sie 2008, 11:11
Żałosny jesteś. Wypierdalaj z kraju jak ci sie tu nie podoba, najlepiej do Hiszpanii gdzie twoja kochana Barca, której pewnie nigdy nie widziałeś na oczy. Jeśli masz w dupie polską piłkę, to przynajmniej nie prowokuj kibiców, którzy mimo jej fatalnego poziomu chodzą na stadiony, drą mordy i są ze swoim klubem na dobre i na złe. A nie tak jak ty ograniczają się do oglądania meczów w TV i bujania się po forach internetowych.rkoeman pisze:nie chce zadnej polskiej druzyny w LM, nie chce napinki dziennikarzy, polskich kibicow rzucajacych nozami, akcji cala polska czyta smieciom przepraszam kibicuje polskim klubom, etc, etc
CHarlie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 02 sie 2008, 11:26
ZA to Ty zaraz zapewne pobujasz się poza butrą tego zacnego forum:) Z takimi tekstami to na bitkę pseudo kibiców się wybieraj:)CHarlie pisze:Żałosny jesteś. Wypierdalaj z kraju jak ci sie tu nie podoba, najlepiej do Hiszpanii gdzie twoja kochana Barca, której pewnie nigdy nie widziałeś na oczy. Jeśli masz w dupie polską piłkę, to przynajmniej nie prowokuj kibiców, którzy mimo jej fatalnego poziomu chodzą na stadiony, drą mordy i są ze swoim klubem na dobre i na złe. A nie tak jak ty ograniczają się do oglądania meczów w TV i bujania się po forach internetowych.
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 02 sie 2008, 11:31
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 02 sie 2008, 11:36
Marcin87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 sie 2008, 11:38
Marcin87 pisze:ZA to Ty zaraz zapewne pobujasz się poza butrą tego zacnego forum:) Z takimi tekstami to na bitkę pseudo kibiców się wybieraj:)
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 02 sie 2008, 11:40
Uu znaczy się że ja od kur... itp ludzi wyzywałem?Noo to pojechałeśpo bandzie kolego miły:)peepe pisze:co nie zmienia faktu ze ty od mniej wiecej tego samego poziomu zaczynales i wiele sie nie poprawiles.
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 02 sie 2008, 12:10

arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio