Zdjęcia z meczu IFK-Basel jak dobrze pamiętam.Marco pisze:Fishbone nie są to czasami zdjęcia ze Szwecji?bo do końca nie mogę rozszyfrować który to kraj.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 02 sie 2008, 10:06
Zdjęcia z meczu IFK-Basel jak dobrze pamiętam.Marco pisze:Fishbone nie są to czasami zdjęcia ze Szwecji?bo do końca nie mogę rozszyfrować który to kraj.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 02 sie 2008, 10:08
Jaro1910
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sie 2008, 10:56
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 sie 2008, 11:34
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 03 sie 2008, 13:28
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 03 sie 2008, 19:25
Naszych dokładnie 367 osób. Nie powiem Ci jaką trasą jechaliśmy, bo niestety mnie zabrakło, więc nie wiele wiem. Mogę Ci tylko powiedzieć, że małopolska policja chyba miała lekcję kultury bo wyjątkowo życzliwa i nie prowokująca.paku pisze:Fishbone wczoraj Gieksa grała w Zabierzowie. Byliście ? Jak tak to jechaliście przez Trzebinię ?
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 03 sie 2008, 20:18
Chyba jednak jechaliście przez Trzebinię bo akurat jechałem obok dworca PKP w swoim mieście i dużo "przyjaciół" w lodówach było...Fishbone pisze:Naszych dokładnie 367 osób. Nie powiem Ci jaką trasą jechaliśmy, bo niestety mnie zabrakło, więc nie wiele wiem. Mogę Ci tylko powiedzieć, że małopolska policja chyba miała lekcję kultury bo wyjątkowo życzliwa i nie prowokująca.paku pisze:Fishbone wczoraj Gieksa grała w Zabierzowie. Byliście ? Jak tak to jechaliście przez Trzebinię ?
Co do meczu Motor-Widzew, to tam panuje pełen lajcik wśród policji. Z Lechią też była zadyma 5 minut na środku murawy a policja przyglądała się. Wczoraj to samo, tylko na trybunach i dopiero też po kilku minutach interweniowali.
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 03 sie 2008, 21:08
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sie 2008, 21:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 sie 2008, 21:16
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 03 sie 2008, 22:48
yazzid1991
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 sie 2008, 18:37
cloner pisze:Brawa dla Widzewa, dobra akcja

Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 sie 2008, 20:53
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 sie 2008, 21:08
Ten co kopie, to polak z krwi i kości czy za dużo solarium?kaczy pisze:Mam nadzieję że za pomocą materiałów video i zdjęć policja ścignie kilku zwyrodnialców.
W szczególności tego co z tą rurką szalał.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibix » 04 sie 2008, 21:52
kibix
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio