Może i tak, ale wielu kibiców wierzy w swoje kluby i mimo fatalnego poziomu jaki prezentują są z nimi na dobre i na złe. Ja osobiście wolę chodzić na stadion i dopingować swoją drużynę, mimo ,że wiem iż pewnie nigdy nie zobaczę jak wygrywa LM, czy choćby jak do LM awansuje. Ale wolę to, niż utożsamianie się z klubem, którego nigdy nie widziałem na oczy i którego poczynania mógłbym śledzić tylko przez Canal+/sopcast/livescore.com . Rozumiem, że niektórzy wolą tą drugą opcję, ale mimo wszystko jesteśmy polakami i powinniśmy mieć nadzieję, na to, iż polska piłka w końcu poddźwignie się z marazmu w jakim jest pogrążona. I dlatego jeśli czytam, że ktoś źle życzy polskicm zespołom, bez względu na to z kim grają to jest to dla mnie żałosne.Marcin87 pisze:Teraz co mamy z polską piłką? NIC .Żadnego awansu gdziekolwiek(grupowe zmagania LM,UEFA).Polska piłka przetoczona jest korupcją.I ja się cieszę że nie kibicuję żadnemu polskiemu klubowi(reprezentacja to co innego)bo przynajmniej nie będzie z mojej strony płaczu i zgrzytu zębami kiedy Legia,Wisła,Lech odpadną w przedbiegach.
A po za tym użyłem tylko jednego przekleństwa, więc wyluzujcie
Wszystko pięknie, ale moim zdaniem taka osoba nie ma prawa nazywać się kibicem, żadnych z tych drużynpeepe pisze:widocznie ma potrzebe ogladania i emocjonowania sie gra dwoch wielkich firm i co nam do tego?