Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 26

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 paź 2007, 12:43

Mi natomiast nowa wersja Pro Evolution się podoba. Szybsza akcja, ulepszona dynamika gry oraz o wiele lepsza oprawa graficzna... czego chcieć więcej :P ? No, może jedynie mniejszych wymagań systemowych :roll: . Teraz pozostaje mi tylko odliczać czas do premiery pełnej wersji...

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2147

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 13 paź 2007, 13:51

A ma ktoś OF do (uwaga) PESa V? :)
Ta wersja mi najbardziej pasuje.

Leszczu
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

ISS z Playstation + Orange Ekstraklasa 2007 ONLINE!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 21 paź 2007, 16:23

Witam wszystkich! :)

Jestem fanem pewnej gry, która ostatnio robi niemałą furorę na polskiej scenie gier piłkarskich, a grywalności i realizmu trybu Online mogą pozazdrościć jej takie tytuły jak najnowszy PES, czy FIFA. W temacie celowo napisałem "ISS" , bo każdy szanujący się posiadacz (były posiadacz) konsoli grę skojarzy właśnie po tym tytule. Jeżeli ktoś z Was grał kiedyś w International Superstar Soccer 98 na konsoli PlayStation i był fanem tej piłki to jesteśmy w domu :) Docelowo chciałbym przedstawić tutaj grę o nazwie Winning Eleven 2002, czyli ostatni wypust Konami na Play'a w Japonii (odpowiednik europejskiego ISS PRO 2) Różnice między ISSem, a przedstawianym tutaj WE2002 są niewielkie, poza dopracowaniem licznych błędów starszego ISSa.

Dzięki swojej popularności gra Winning Eleven 2002 doczekała się organizacji różnego typu Turniejów, Ligi, Rankingu i wiele innego typu rozgrywek (Klany itp.) w których zawodnicy mogą spróbować swoich sił i zmierzyć się ze sobą :) Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jest grupa osób ciągle pracująca nad uaktualnianiem gry! W ten sposób stosunkowo niedawno miała miejsce premiera najnowszego patcha stworzonego przez największy polski serwis traktujący o tej grze - www.WEOL.go.pl
Gra zawiera 60 reprezentacji z całego świata, Orange Ekstraklasę oraz 12 najlepszych klubów z Europy i oczywiście aktualne składy, stroje i statystyki wszystkich drużyn! Dla polskich graczy to chyba największy smaczek :) Mogą grać, rywalizować ze sobą swoimi miejscowymi klubami!

Nie musisz martwić się o to jak odpalić grę z PSXa i jeszcze grać na niej Online na komputerze! :)
Osoby zajmujące się tworzeniem aktualizacji pomyślały o tym i stworzyli Automatyczny Instalator, dzięki któremu unikniecie żmudnych ustawień emulatora, wyszukiwania serwerów do gry (jest polski serwer dla graczy WEOL) i innych problemowych spraw.

Tutaj znajdziesz wszystkie czynności jakie musisz wykonać po zainstalowaniu gry, aby rozegrać mecz Online/Offline:
http://jak-zagrac.go.pl

Jeżeli pierwszy raz masz do czynienia z serią piłek od Konami to tutaj możesz zapoznać się z opisem gry i jej opcji:
http://we2002-faq.go.pl

DOWNLOAD:
Instalka Gry Online na najnowszym patchu:
Ściągnij! (21,4mb)
( Najnowszą wersję, a także mirrory zawsze znajdziesz na stronie www.WEOL.go.pl )

Tutaj możesz znaleźć nasz Ranking, do którego każdy może dołączyć w każdej chwili:
Ranking , Regulamin , Zapisy

Dzięki powyższym linkom, z łatwością każdy odnajdzie się w świecie Winning Eleven 2002.
Grając Online, nie można nie znać tych adresów, w żadnym wypadku nie chciałem spamować, jednakże gra jest nierozłącznie połączona z tymi adresami. Mam nadzieję, że trochę przybliżyłem Wam tą grę, która mimo swojego wieku nie traci na popularności, a nawet jest wręcz przeciwnie.

BONUS:
Filmik przedstawiający najnowszego patcha Winning Eleven 2002 Online by WEOL:

Do zobaczenia na serverach! :)

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 sie 2008, 15:17

Czy ma ktoś może udostępnić OptionFile z najnowszymi transferami np. z tego okienka ? Chodzi oczywiście o PES 6

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sie 2008, 15:57

Ja gram w PES'a 08(Play Station 2)na poziomach:
Master League level:Normal
Aktywnos transferowa:Normal
Game level:Top player

I najbardziej wnerwia mnie to sciąganie piłkarzy. Za Robinho wykładać 40 tysiaków :x .
Co wam sie bardziej podoba PES na PS2 czy na PS3 , Xbox 360?

Macie jakiś piłkarzy co są dobrzi w PES'ie? Np. jak Van der Vaart.?

gaudat
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gaudat » 03 sie 2008, 17:03

Ja w PESie zawsze lubię brać drużyny z szybkimi zawodnikami :D Samym sprintem czasem idzie wejść w pole karne. Zawsze też lubiłem Rooney'a. Jak gram to z reguły cos strzeli w każdym meczu ( w PESa gram głównie PVP)

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 03 sie 2008, 19:39

kto ma moze jakiegos dobrego patcha i moglby opisac jak go zainstalowac itd?? glownie chodzi mi o stroje, stadiony i przyspiewki, transfery mozna zrobic recznie, chociaz bym nie pogardzil :) pozdrawiam

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 sie 2008, 21:00

ja mam dobreg patcha, ale zajmuje ponad 3 giga... zmienia bardzo wiele. ciagnalem go miesiac z jakiegos publicznego torrenta ale warto bylo.
nazywa sie Patch Total-Foot 2008 V2

:arrow:

http://www.total-foot.net/patchs-pes200 ... -t1895.htm

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 04 sie 2008, 13:05

juz go sciagam :) dzieki peepe. a mozesz mi cos o nim wiecej powiedziec? ma nowe stadiony,stroje i przyspiewki? z tego co widzialem jest druzyna FRANCE LEGEND z Zidane'm na czele, co mnie bardzo ucieszylo :)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 04 sie 2008, 13:47

google translator ci prawde powie ;)

File Option:

-- 100% of transfers
-- 100% of the real numbers
-- Many training days
-- 100% of Faces / kits / Issues / Formation of the Bundesliga
-- 100% of the real names of players, clubs and leagues

CS:

-- Songs by day for all teams having their slots (Lyon, Marseille and Monaco in Ligue 1) operating as a Master League
-- All music change for a better atmosphere off match
-- All songs for the Bundesliga

CV_0:

-- More than 100 new faces!
-- 100% of Kits for all nationals teams, clubs and classic
-- 13 new HD balloons with photos a day
-- New HD logo Competition, Leagues and Clubs
-- New Scoreboard exclusive Total-Foot (set to be used on a screen 16:9 or 16:10 download the addons if you use a screen 4:3)

CV_1:

-- Adboards for all stages in HD video style
-- New lawns for almost all stages
-- 9 new Boots in HD with their photos

RV_F:

-- New menus with the greatest soccer players
-- New Police ecriture on the main menu
-- New startup screen special Total-Foot

TITLE:

-- New video intro by FCH

zmienia sie graficznie praktycznie wszystko, u mnie mam tylko problem z tym ze grafika wyniku i zegara to czarne paski i nie wiem jak to naprawic. ten patch podmienia wszystkie pliki z danymi grafiki ktore sa oryginalnie w grze. naprawde warto, no i nie trzeba sie bawic jakimis kitserverami itp

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 sie 2008, 14:00

Strony technicznej (fizyki) gry mam nadzieje nie zmienia w zaden sposob? Dobrze byloby wiedziec zanim 3gb zacznie sie ssac ;]

Tutaj tez podobny fajny patch, ale jeszcze nie testowalem - Shollym Patch 2007/2008

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 04 sie 2008, 14:22

fizyki nie zmienia. watpie zeby ktokolwiek dal rade zmienic w ten sposob gre patchem. choc nie znam sie.
w kazdym razie patch total foot zmienia strone audiowizualna gry.

sholym patch o ile dobrze widze jest do pes6, natomiast z tego co czytalem jakis czas temu do pesa2008 ten od totalfoot nie ma sobie rownych. no i glowna jego zaleta(przynajmniej dla mnie) jest fakt ze nie trzeba sie bawic z kitserverem i tego typu edytorami, przy pomocy ktorych nigdy nie dalem rady czegokolwiek zmienic

jak bedzie sie wam ciezko sciagac to napiszcie, podlacze sie z seedem, moze cos przyspieszy

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2147

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 04 sie 2008, 14:25

Mi by bardziej zależało na uaktualnionych statystykach zawodników - grywam Juve i zawodnicy jak Giovinco czy Marchisio nie nadają się na boisko ;)

Posiada ktoś? :)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 491

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 sie 2008, 15:13

Jest jakis PES z nowa grafiką demo do ściągnięcia?

Awatar użytkownika
Pablito(J)
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pablito(J) » 04 sie 2008, 15:28

venomiq pisze:Mi by bardziej zależało na uaktualnionych statystykach zawodników - grywam Juve i zawodnicy jak Giovinco czy Marchisio nie nadają się na boisko ;)

Posiada ktoś? :)
a tak ciezko wejsc w Edit i samemu zmienic?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”