Komentatorzy - Strona 24

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2008, 23:14

Atmosfera w studiu Polsatu coraz bardziej mi się podoba. Co prawda 'fachowcy' pieprzą mnóstwo głupot, ale przynajmniej jest śmiesznie. Dzisiaj nękali Kowala :lol:
Borek: Kto był Twoim boiskowym idolem?
Kowal: Maradona.
Borek: A poza boiskowym? Pewnie Best
Boniek: To ja zostaję i będę tu marznął? Może Kowal coś przygotuje
:lol2:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 cze 2008, 23:33

Jeszcze jak było o tych trójkątach piłkarskich, to Boniek z przekąsem powiedział, że szkoda że nie ma Kowala, bo spytałby się go jak się oblicza pole (czy obwód?) trójkąta. :P

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 cze 2008, 14:52

Albo by Boniek zadał pytanie ile jest 2+2*2, a koleś od statystyk by sobie nie radził :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 cze 2008, 15:04

PubuśBubuś pisze:Naprawdę w to wierzysz?
A co, będziesz z tym żył do końca życia? :lol:

Jeśli chodzi o komentatorów to wczoraj Świerczewski wymiatał. Ekspert od piłki francuskiej :lol:

"Gdyby Francja strzeliła gola to widowisko byłoby bardziej widowiskowe"
"Ten mecz może się podobać kibicom a przedewszystkim nam" (!?)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 cze 2008, 15:06

Corinthians pisze:"Gdyby Francja strzeliła gola to widowisko byłoby bardziej widowiskowe"
"Ten mecz może się podobać kibicom a przedewszystkim nam" (!?)

+ ten akcent - tieri anri :lol:

Awatar użytkownika
Cristiano17
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 25 cze 2008, 0:03

http://www.me2008.pl/artykul/1524/eurow ... row-zobacz

Najbardziej podoba mi się: 5, 6, 7 a także 9 no i oczywiscie A, B, C - wszytskie wymiatają :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 cze 2008, 13:32

Wpadki komentatorow przy wpadkach naszego Kaczora sa na niskim poziomie :lol:

Co do komentatorow, to Borek zdecydowanie jest lepszy od tych niemieckich ktorych mam okazje ogladac na ARD. Tamci maja zawiechy jak ostatnio Szpaq do tego kiedy padnie bramka nawet dla ich druzyny to zachowuja sie jakby komentowali podyktowanie rzutu roznego czy wolnego :evil:

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 30 cze 2008, 10:51

Mistrzostwa się już zakończyły (niestety, ale co zrobić), więc wypada jakoś podsumować pracę telewizji Polsat.

Jak dla mnie to Polsat może teraz transmitować każdą piłkarską imprezę, a nie to gówniane TVP, z gównianymi ekspertami (jeśli kogoś uraziłem, jeśli np. Gmoch to czyjś wujek, to sorry), ale taka prawda. Polsat wykonał super robotę, pokazali jak w nowoczesny sposób można transmitować wielką sportową imprezę. To studio w plenerze, fajni eksperci, bardzo dobrzy komentatorzy (Borek i Boniek wymiatali, a szczególnie Zibi). Taka fajna barowa atmosfera tam panowała (szczególnie jak z Kowalczykiem gadali, albo 2+2*2), luźne dyskusje, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Wreszcie poczuliśmy się jakbyśmy mieszkali na Zachodzie.

Oczywiście, wpadki też im się przytrafiały, ale komu się one nie przytrafiają ? :D

Wczorajszy finał również był komentowany w bardzo fajny sposób. Szczególnie Boniek fajnie komentował, tak luźno, swobodnie i mnie się to osobiście bardzo podobało. Jak nie przepadałem z nim dotychczas, to po tym ME zmieniłem swoje zdanie o Bońku całkowicie - prawy facet ;)

Jeszcze raz wielkie brawa dla Polsatu i oby kolejne mistrzostwa Świata czy Europy, też padły łupem Polsatu, a nie marnego TVP.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2008, 11:17

Jak nie przepadałem z nim dotychczas, to po tym ME zmieniłem swoje zdanie o Bońku całkowicie - prawy facet
Ja równiez go nie lubie, to Widzewiak z krwi i kości, ale ... komentował naprawdę fajnie. Przyjemnie sie słuchało zarówno duetu Boniek - Borek, jak i Kolton - Iwanow. Ja jestem z poziomu komentarzy zadowolony, duzo lepiej mnie sie ich sluchalo niz Szpakowskiego, ktory jedno nazwisko potrafi w ciagu 90 minut wymowic na kilka sposobów. A Ci sie nawet nauczyli i dowiedzieli jak sie czyta nazwiska Hiszpanów czy Portugalczyków :P Co nigdy łatwe nie było.

Brawo dla Polsatu.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 cze 2008, 11:30

African pisze:fajni eksperci
Ja wolę słuchać Gmocha i Engela niż Kowalczyka, Świerczewskiego a szczególnie Hajty. Dwaj ostatni byli po prostu żenujący. Wytykali wszystkim błędy, tak jakby oni byli wielkimi piłkarzami, a Korea to tylko wpadka.

Ale sami komentatorzy w osobach Borka, Iwanowa, Kołtonia i Zibiego byli w porządku. Na początku oglądałem ME na ARD i ZDF, a tam komentatorzy są strasznie smętni i przynudzają. Kołtonia wszyscy znienawidzili na krytykę, ja uważam że krytykował z sensem, tylko trochę za dużo, nawet w meczach, w których nie grała Polska. Ale przynajmniej zna się na rzeczy. Zawsze go szanowałem, bo sporo wie o BL i fajnie ją komentował na PS.
Martinho pisze:Co do komentatorow, to Borek zdecydowanie jest lepszy od tych niemieckich ktorych mam okazje ogladac na ARD. Tamci maja zawiechy jak ostatnio Szpaq
Apropo tych komentatorów. Niedawno oglądałem sobie skróty finału ME z 1996 roku z oryginalnym niemieckim komentarzem z tamtego meczu. Kiedy Bierhoff strzelił zwycięską bramkę, komentator powiedział tylko "Deutschland ist Europa meister!" I tyle :D

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 30 cze 2008, 15:26

Corinthians pisze:PubuśBubuś napisał:
Naprawdę w to wierzysz?
Gdzie ja to napisałem, bo o ile dobrze pamiętam, to w tym temacie się nie udzielałem :roll:

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lip 2008, 9:28

Bardzo fajnie i przyjemnie tylko jak dla mnie jeden minus, a mianowicie to, że po odpadnięciu Polski i trzeba przyznać głupich wypowiedziach Beenhakkera strasznie się uwzięli na reprezentacje i trenera. Nie mówię że to samo w sobie jest złe, ale aż nie chciało mi się słuchać ciągle tego samego już do końca mistrzostw, o 11 milionach, o kolesiu od przygotowania, o płacach w innych reprezentacjach. Gdyby podrążyli temat 2 góra 3 dni to spoko, ale tak już było praktycznie do końca imprezy i tylko to mi przeszkadzało no i może jeszcze Marek Koźmiński jak mówił Villa a nie jak powinien Vija, ale to nic :D.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 lip 2008, 11:36

Nikt o tym nie wspomniał a myślę że warto mimo że kilka dni już minęło. Dla mnie osobiście red. Zieliński to nie siatkówka i jego słynny komentarz ale przede wszystkim pruszkowska koszykówka której był częścią, zresztą wiele osób z podobnego mi środowiska uważa podobnie. Jego subiektywny komentarz na antenie WOT podczas którego wielokrotnie przechodziły ciarki po ciele przypadał na okres świetności klubu. Później przyszyły cięcia, transmisje się skończyły a Zieliński zawsze radośnie przywitany pojawiał się już tylko sporadycznie na hali, ostatnio robiąc za operatora i redaktora w jednym :roll: Jedyny w swoim rodzaju :płacze:

http://www.sport.pl/sport/1,65025,54948 ... _zyje.html

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sie 2008, 22:56

"Czy to tak było, czy nie było, tylko się śniło" :płacze:

Awatar użytkownika
Obi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obi » 06 sie 2008, 0:34

cloner pisze:
Jak nie przepadałem z nim dotychczas, to po tym ME zmieniłem swoje zdanie o Bońku całkowicie - prawy facet
Ja równiez go nie lubie, to Widzewiak z krwi i kości, ale ... komentował naprawdę fajnie. Przyjemnie sie słuchało zarówno duetu Boniek - Borek, jak i Kolton - Iwanow.
Boniek - Borek to jedyny duet który mogłem słuchać podczas ME. Fajnie by było słyszeć ich częściej w przyszłości.

Kołtona za to nie lubię.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”