Borek: Kto był Twoim boiskowym idolem?
Kowal: Maradona.
Borek: A poza boiskowym? Pewnie Best
Boniek: To ja zostaję i będę tu marznął? Może Kowal coś przygotuje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2008, 23:14
Borek: Kto był Twoim boiskowym idolem?
Kowal: Maradona.
Borek: A poza boiskowym? Pewnie Best
Boniek: To ja zostaję i będę tu marznął? Może Kowal coś przygotuje
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 cze 2008, 23:33
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 cze 2008, 14:52
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 cze 2008, 15:04
A co, będziesz z tym żył do końca życia?PubuśBubuś pisze:Naprawdę w to wierzysz?
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 14 cze 2008, 15:06
Corinthians pisze:"Gdyby Francja strzeliła gola to widowisko byłoby bardziej widowiskowe"
"Ten mecz może się podobać kibicom a przedewszystkim nam" (!?)
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano17 » 25 cze 2008, 0:03
Cristiano17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 cze 2008, 13:32
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 30 cze 2008, 10:51
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2008, 11:17
Ja równiez go nie lubie, to Widzewiak z krwi i kości, ale ... komentował naprawdę fajnie. Przyjemnie sie słuchało zarówno duetu Boniek - Borek, jak i Kolton - Iwanow. Ja jestem z poziomu komentarzy zadowolony, duzo lepiej mnie sie ich sluchalo niz Szpakowskiego, ktory jedno nazwisko potrafi w ciagu 90 minut wymowic na kilka sposobów. A Ci sie nawet nauczyli i dowiedzieli jak sie czyta nazwiska Hiszpanów czy PortugalczykówJak nie przepadałem z nim dotychczas, to po tym ME zmieniłem swoje zdanie o Bońku całkowicie - prawy facet
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 cze 2008, 11:30
Ja wolę słuchać Gmocha i Engela niż Kowalczyka, Świerczewskiego a szczególnie Hajty. Dwaj ostatni byli po prostu żenujący. Wytykali wszystkim błędy, tak jakby oni byli wielkimi piłkarzami, a Korea to tylko wpadka.African pisze:fajni eksperci
Apropo tych komentatorów. Niedawno oglądałem sobie skróty finału ME z 1996 roku z oryginalnym niemieckim komentarzem z tamtego meczu. Kiedy Bierhoff strzelił zwycięską bramkę, komentator powiedział tylko "Deutschland ist Europa meister!" I tyleMartinho pisze:Co do komentatorow, to Borek zdecydowanie jest lepszy od tych niemieckich ktorych mam okazje ogladac na ARD. Tamci maja zawiechy jak ostatnio Szpaq
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 30 cze 2008, 15:26
Gdzie ja to napisałem, bo o ile dobrze pamiętam, to w tym temacie się nie udzielałemCorinthians pisze:PubuśBubuś napisał:
Naprawdę w to wierzysz?
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lip 2008, 9:28
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 lip 2008, 11:36
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sie 2008, 22:56
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obi » 06 sie 2008, 0:34
Boniek - Borek to jedyny duet który mogłem słuchać podczas ME. Fajnie by było słyszeć ich częściej w przyszłości.cloner pisze:Ja równiez go nie lubie, to Widzewiak z krwi i kości, ale ... komentował naprawdę fajnie. Przyjemnie sie słuchało zarówno duetu Boniek - Borek, jak i Kolton - Iwanow.Jak nie przepadałem z nim dotychczas, to po tym ME zmieniłem swoje zdanie o Bońku całkowicie - prawy facet
Obi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio