Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 39

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 06 sie 2008, 9:49

bo ty zapewne lubisz Tottenham, ale w tamtym sezonie też miał aspirację osiągnąć coś w czołówce, a niestety przez dłuższy czas bronił się przed spadkiem. W tym sezonie na pewno tak nie będzie, ale nie będzie też 4 miejsca ani wyższego, na ten sezon rywale są za silni. 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
kibix
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibix » 06 sie 2008, 10:16

no Tottenham może namieszać, nieźle się wzmocnili. chociaż z drugiej strony może im nie iść tak dobrze, bo jest tylu nowych graczy, a tylu wcześniejszych wyleciało, że może być problem ze zgraniem. nie sądzę także aby zajęli 4 lub lepsze miejsce, po prostu rywale za mocni. ale 5 jak najbardziej

Awatar użytkownika
Bundy
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bundy » 06 sie 2008, 11:28

kibix pisze:aby zajęli 4 lub lepsze miejsce, po prostu rywale za mocni

a ja moge isc o zaklad ze wyprzedzą Liverpool :D

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 11:32

na ten sezon rywale są za silni. Cool Cool

Kogo masz na myśli Arsenal wcale na takich silnych nie wygląda choć młode wilki Wengera dobrze sobie radzą w sparingach ale na pewno nie wyglądają tak dobrze jak w tamtym sezonie ;) Liverpool kolejna wilka niewiadoma jeśli Hiszpanie ze składu Rafy utrzymają formę z ME to może być naprawdę dobrze natomiast jeśli okazał się to dla nich tylko jeden dobry turniej to może być źle bo poza Torresem i Gerardem nie widzę zawodnika który by mógł tam coś uciągnąć inaczej jeśli Koguty się dość szybko zgrają to mają szanse powalczyć co najmniej z Arsenalem ;)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 11:36

Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem... znając życie Liverpool znowu będzie walczył o T4, a Arsenal o mistrzostwo... i znowu będzie 'UNBELIEVABLE'...

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 11:44

Sammyy pisze:Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem...

Tak ale uwierz że kiedyś stanie się tak że zostanie skreślony słusznie ;) Co do The Reds to każdy wie jak to z nimi w zeszłym sezonie gdyby nie dobra końcówka to mogliby się zamienić miejscami z piątym Evertonem :P Myślę że przy odrobinie szczęścia Koguty naprawdę mogą zająć co najmniej to 4 miejsce :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2008, 11:51

majer13 pisze:Tak ale uwierz że kiedyś stanie się tak że zostanie skreślony słusznie
Ciekawe czy United walczyliby o mistrza, gdyby Ronaldo i Rooney byli kontuzjowani 5 i 6 miesięcy w sezonie. Arsenal bez 2 kluczowych graczy walczył. Nie mówiąc o tym, że inni ważni gracze pauzowali po 2, 3 miesiące.

Bundy pisze:a ja moge isc o zaklad ze wyprzedzą Liverpool
Że Spurs wyprzedzą Liverpool ?

O co chcesz się założyć ?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 11:56

Ciekawe czy United walczyliby o mistrza, gdyby Ronaldo i Rooney byli kontuzjowani 5 i 6 miesięcy w sezonie. Arsenal bez 2 kluczowych graczy walczył. Nie mówiąc o tym, że inni ważni gracze pauzowali po 2, 3 miesiące.

To tylko gdybanie i to było w zeszłym sezonie można powiedzieć że Arsenal się wysprzedał i z poprzedniego członu drużyny zostali Ade i Cesc ...Poza tym nie wiem po co ten bezsensowny atak na United on nic nie wniósł do rozmowy ;)...

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 11:56

majer13 pisze:
Sammyy pisze:Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem...

Tak ale uwierz że kiedyś stanie się tak że zostanie skreślony słusznie ;)
Ale to samo tyczy się innych drużyn. Ja sobie mogę pisać, że kiedyś MU wyleci z T4 i też za którymś tam razem będzie to faktem. Tylko jaki to ma sens ? Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 12:02

Sammyy pisze:Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.

Jest jedno ale Ja mam argument który popiera moją tezę Ty nie ;) Arsenal to całkiem inna drużyna ni w tamtym sezonie jest całkiem inny trzon drużyna została rozsprzedana a Ty jakimi argumentami mówisz że United może wypaść z T4 :?: Arsenal w porównaniu zeszłym sezonem wygląda dużo gorzej odeszli Flamini Hleb a Rosicki i Eduardo są kontuzjowani a w zamian przyszli Vela i Nasri a to nie wystarczy żeby utrzymać formę z tamtego sezonu ... Pewnie mi powiesz że przyjdą młodzi ale skąd wiesz że wytrzymają trudy całego sezonu i że w ogóle się sprawdza :?:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 12:08

majer13 pisze:
Sammyy pisze:Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.

Jest jedno ale Ja mam argument który popiera moją tezę Ty nie ;) Arsenal to całkiem inna drużyna ni w tamtym sezonie jest całkiem inny trzon drużyna została rozsprzedana a Ty jakimi argumentami mówisz że United może wypaść z T4 :?: Arsenal w porównaniu zeszłym sezonem wygląda dużo gorzej odeszli Flamini Hleb a Rosicki i Eduardo są kontuzjowani a w zamian przyszli Vela i Nasri a to nie wystarczy żeby utrzymać formę z tamtego sezonu ... Pewnie mi powiesz że przyjdą młodzi ale skąd wiesz że wytrzymają trudy całego sezonu i że w ogóle się sprawdza :?:
Wytłumaczę inaczej. Rosicky i rok temu był połamany, razem z Van Persim. Po Flaminim nikt nie spodziewał się dobrej formy, a Eduardo to była nowa twarz w zespole i też nie było wiadomo jak sobie poradzi. Dodatkowo odszedł Henry, przez co wiele osób już skazywało Arsenal o środek tabeli.

Teraz sytuacja jest mniej więcej ta sama. Odszedł Hleb i Flamini, Rosicky dalej połamany. Z tym, że RvP powinien być do dyspozycji trenera. Flaminiego spokojnie ktoś zastąpi, Hleba też.

Co do MU ? Wystarczy, że Ronaldo odejdzie do Realu, ale na to jest jeszcze paręnaście dni ;) Wtedy pogadamy ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2008, 12:12

Ale głupoty pieprzysz.
Rosicky i Eduardo są kontuzjowani ... to ma świadczyć o tym, że Arsenal jest słabszy niż w minionym roku ? Przecież też byli kontuzjowani. Więc nic sie nie zmienia. Wręcz przeciwnie, Tomas był kontuzjowany pół roku, teraz ma ominąć kilka pierwszych meczów, wiec jest szansa, ze akurat w tym elemencie Arsenal będzie silniejszy.

Odszedł Hleb i Flamini, za Hleba przyszedł Nasri. Jedynie za Flamsa nikt nie przyszedł. Odszedł Jens, który i tak nie grał. I Gilberto, który jak grał był dużym osłabieniem w zeszłym sezonie. Więc póki co wychodzi na to, że klub został osłabiony jedynie na pozycji defensywnego pomocnika, a ty piszesz o rozsprzedaniu drużyny.

To nie temat, więc jak chcesz dalej dyskutować o Arsenalu to zapraszam do odpowiedniego tematu.

Budny, o co chcesz się zakladać ?
Spurs się wzmacniają, ale też osłabiają - minie trochę czasu zanim zaczną się idealnie rozumieć na boisku. odszedł Keane, odejdzie Berbatov, Chimbonda, Tainio, Robinson, Malbronque i pewnie jeszcze kilku o których już nie pamiętam w tym momencie.
Przyszło kilku nowych: Bentley, Dos Santos [czy on będzie grał regularnie ? szczerze wątpię] Modrić, Gomes. Czy taka wymiana składu gwarantuje od razu sukces ? To jest Premier League, tu trzeba cały sezon grać kapitalnie aby coś znaczyć. Arsenal grał kapitalnie 3/4 sezonu i nic nie wygrał.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2008, 12:21 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 sie 2008, 12:13

Sammyy pisze:Teraz sytuacja jest mniej więcej ta sama.

Tak więc znowu jest prawdopodobieństwo wypadnięcia z T4 na tym to polega że właśnie jest szansa aby Arsenal wypadł z T4 rozumiesz :?:
Sammyy pisze:
Co do MU ? Wystarczy, że Ronaldo odejdzie do Realu, ale na to jest jeszcze paręnaście dni Wink Wtedy pogadamy Wink

Ty wierzys w te bajki Ja jakoś nie widzę Fergiego który puszcza Crisa do Madrytu ;) Poza tym jeden Ronaldo wiosny nie czyni jednym zawodnikiem mistrzostwa sie nie wygrywa jest chociażby Nani który już pokazał że stać go na grę na wysokim poziomie ;)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 06 sie 2008, 12:53

Jak co roku każdy skreśla Arsenal przed startem... znając życie Liverpool znowu będzie walczył o T4, a Arsenal o mistrzostwo... i znowu będzie 'UNBELIEVABLE'...
Jak co roku? A mam przypomnieć jak rzutem na taśmę i to w mocno kontrowersyjnych okolicznościach, wywalczyli 4.miejsce?
United też mieli sporo kontuzji. A cały sezon praktycznie stracili Saha oraz Neville. Ja od początku sezonu mówiłem, że AFC nie wytrzymają (wystarczyło spojrzeć na kadrę)i nie myliłem się.

Nie straciliście dwóch megagwiazd światowego futbolu, więc porównanie do duetu UNited jest po prostu głupie.
Co do MU ? Wystarczy, że Ronaldo odejdzie do Realu, ale na to jest jeszcze paręnaście dni Wink Wtedy pogadamy
Ronaldo zostaje, a nawet jakby odszedł to wciąż mamy kilku innych, światowej klasy zawodników.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2008, 13:00 przez red85, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2008, 12:57

ehh z tymi OT,

Czyli, ze Rooney jest megagwiazdą futbolu ? :lol:

Straciliśmy 2 kluczowych graczy. Graczy którzy gdy są zdrowi mają pewne miejsce w składzie. Odgrywają ważną rolę w grze Arsenalu. Tak samo jak Ronaldo i Rooney w United.
Czy rzeczywiście jest to głupie porównanie ?

Jak wygląda sprawa Berbatova ? Czy odejdzie ?
Kibice United tu się wypowiadają, więc może coś wiedzą o ewentualnym przejściu na OT ?
Jakiś czas temu transfer był już praktycznie dogadany, ale od jakiegoś czasu cisza. Jak to jest ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”