Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post autor: Sammyy » 06 sie 2008, 12:08

majer13 pisze:
Sammyy pisze:Zabawa we wróżki i wróżbitów jest bezsensowna.

Jest jedno ale Ja mam argument który popiera moją tezę Ty nie ;) Arsenal to całkiem inna drużyna ni w tamtym sezonie jest całkiem inny trzon drużyna została rozsprzedana a Ty jakimi argumentami mówisz że United może wypaść z T4 :?: Arsenal w porównaniu zeszłym sezonem wygląda dużo gorzej odeszli Flamini Hleb a Rosicki i Eduardo są kontuzjowani a w zamian przyszli Vela i Nasri a to nie wystarczy żeby utrzymać formę z tamtego sezonu ... Pewnie mi powiesz że przyjdą młodzi ale skąd wiesz że wytrzymają trudy całego sezonu i że w ogóle się sprawdza :?:
Wytłumaczę inaczej. Rosicky i rok temu był połamany, razem z Van Persim. Po Flaminim nikt nie spodziewał się dobrej formy, a Eduardo to była nowa twarz w zespole i też nie było wiadomo jak sobie poradzi. Dodatkowo odszedł Henry, przez co wiele osób już skazywało Arsenal o środek tabeli.

Teraz sytuacja jest mniej więcej ta sama. Odszedł Hleb i Flamini, Rosicky dalej połamany. Z tym, że RvP powinien być do dyspozycji trenera. Flaminiego spokojnie ktoś zastąpi, Hleba też.

Co do MU ? Wystarczy, że Ronaldo odejdzie do Realu, ale na to jest jeszcze paręnaście dni ;) Wtedy pogadamy ;)

Wróć do „Anglia”