Bundesliga: Bayern-Dortmund 19 luty 05r

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Bundesliga: Bayern-Dortmund 19 luty 05r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 lut 2005, 22:44

Klasyk niemieckiej pilki ,

jeszcze pare tygodni temu wszyscy by zgodnie potwierdzili ze bedzie to mecz jednostronny ... jednak teraz po lepszej grze BVB ( 4 mecze w tej rundzie z czego 3 zwyciestwa i jeden remis ) kibice moga myslec o jakims lepszym spotkaniu ;]

ja mam tylko nadzieje ze mecz odbedzie sie bez przekretow ;] i sedzia nie pomoze zadnej z druzyn;]

pozdrawiam

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 22:58

Nie bedę specjalnie oryginalny jeśli postawię na Bayern. Chociaż sercem będę za Borussią i to z kilku powodów. Po pierwsze :arrow: bardzo nie lubię Bayernu :twisted: a porażka w tym meczu podłamałaby ich przed meczem z moim ukochanym Arsenalem (22 luty). Po drugie :arrow: Ebi (zawsze kibicuję drużynom, w których grają Polacy;) a po trzecie :arrow: mam sentyment do Borussi od czasu gdy grał tam Riedle. Na pewno będzie ciekawie :wink:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 lut 2005, 23:09

Gdyby grali na Westfalen Stadion to raczej typowałbym 1x.Ale Bayern w tym sezonie także już grał"wielki mecz" z Leverkusen i gładkie 2:0 oraz styl nie pozostawiały złudzeń.Oby wygrało BvB :!: Ale wydaje mi się, że Baya niestety zejdzie w glorii zwycięzcy 8)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 lut 2005, 23:15

mrc pisze: a po trzecie :arrow: mam sentyment do Borussi od czasu gdy grał tam Riedle.
Karlheinz Riedle ;] hehe nie zapomne jak w meczu Cwierfinalowym ligi mistrzow w 1997 roku przeciwko AJ AUXERRE strzelil swietna bramke szczupakiem ;] ( jedna z ladniejszych w tamtej edycji LM ) pozatym hehe zdobyl 2 bramki w finale przeciwko Juve ;]
mrc pisze: Na pewno będzie ciekawie :wink:
mam nadzieje ;] przypominam ze mecz bedzie transmitowany na zywo przez polsat sport o godzinie 15:30 8)

pozdro

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 12 lut 2005, 23:45

No według mnie to nie ma innej możliwości niż zwyciestwo Bayernu. Prawda jest taka ze są w chwili obecnej najlepsi w Niemczech i nie zmieni tego wasza niechęć do tego klubu. Choć zawsze moze przytrafić sie jakiś slabszy mecz (dzien) ale zakladając ze w tym dniu Bayern zaprezentuje swoją optymalną forme to raczej bedzie to jednostronne widowisko

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lut 2005, 0:25

kama_reda pisze:No według mnie to nie ma innej możliwości niż zwyciestwo Bayernu. Prawda jest taka ze są w chwili obecnej najlepsi w Niemczech i nie zmieni tego wasza niechęć do tego klubu. Choć zawsze moze przytrafić sie jakiś slabszy mecz (dzien) ale zakladając ze w tym dniu Bayern zaprezentuje swoją optymalną forme to raczej bedzie to jednostronne widowisko
nie lubie takich "pewnych" wypowiedzi ;p
no ale przyznasz sam ze w pierwszym spotkaniu mecz byl jednostronny ;] ( przypominam ze BVB prowadzilo 2-0 ale w 88 i 89 minucie stracila 2 bramki to fantastycznych bledach wlasnych obroncow ) na korzysc BVB ;]

jednak za wami przemawia wlasne boisko itd ;] jestem tylko ciekaw jak tam fani sie zaprezentuaj na niemieckim klasyku ;]

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 13 lut 2005, 9:03

rebuzz pisze:przypominam ze BVB prowadzilo 2-0 ale w 88 i 89 minucie stracila 2 bramki to fantastycznych bledach wlasnych obroncow
nie bylo by tych bledow gdyby nie cudowna gra bayernu do konca :)

bilety w kasach jeszcze sa, wydaje mi sie ze wszystkie zostana wysprzedane..musza :twisted:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lut 2005, 12:33

brazzo pisze: nie bylo by tych bledow gdyby nie cudowna gra bayernu do konca :)
racja , ale przy drugiej bramce to ubolewalem nad glupota pewnego obroncy BVB .....
brazzo pisze: bilety w kasach jeszcze sa, wydaje mi sie ze wszystkie zostana wysprzedane..musza :twisted:
powinny.....

martwi mnie to ze jest dopiero niedziela a ludzie juz ostra na siebie "jadą" .. na naszej stronie juz prawie wojna .. i ci "fani" strasznie prowokuja ( ja juz powoli nie wytrzymuje ) .. wiem ze to przegadywanie mlodszych fanow .. no ale czasem tych glupot nie da sie czytac ... nie wiem jak tam u was na stronce brazzo ale pewnie za jakis czas bedize to samo .. bo jacys mlodsi fani sie "urwia" od nas i do was pujda. . ehhh .... mam nadzieje ze mecz bedzie bez przekretów bo jak takowe beda to dopiero bedzie "wojna" heh....

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 lut 2005, 13:25

martwi mnie to ze jest dopiero niedziela a ludzie juz ostra na siebie "jadą" .. na naszej stronie juz prawie wojna .. i ci "fani" strasznie prowokuja ( ja juz powoli nie wytrzymuje ) .. wiem ze to przegadywanie mlodszych fanow .. no ale czasem tych glupot nie da sie czytac ... nie wiem jak tam u was na stronce brazzo ale pewnie za jakis czas bedize to samo .. bo jacys mlodsi fani sie "urwia" od nas i do was pujda. . ehhh .... mam nadzieje ze mecz bedzie bez przekretów bo jak takowe beda to dopiero bedzie "wojna" heh....
Tak samo bylo z nami, jak tydzien temu gralismy z Bayernem to joz 7 dni wczesnie "fani" przychodzili na nasza stronke i : wyzywali, grozili, wychwalali sie, jezeli takich fanow ma Monachium to wole miec milionowe dlugi :wink:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 13 lut 2005, 13:42

rebuzz pisze:martwi mnie to ze jest dopiero niedziela a ludzie juz ostra na siebie "jadą" .. na naszej stronie juz prawie wojna .. i ci "fani" strasznie prowokuja ( ja juz powoli nie wytrzymuje ) .. wiem ze to przegadywanie mlodszych fanow .. no ale czasem tych glupot nie da sie czytac ... nie wiem jak tam u was na stronce brazzo ale pewnie za jakis czas bedize to samo .. bo jacys mlodsi fani sie "urwia" od nas i do was pujda. . ehhh .... mam nadzieje ze mecz bedzie bez przekretów bo jak takowe beda to dopiero bedzie "wojna" heh....
u nas poki co spokoj...jednak zdarza sie ze wpadnie paru bvb na czat czy tez udzieli sie w komentarzach...przegladalem komentarze na bvb.com.pl i nie tylko 'mlodzi' prowokuja...slowa szeryfa obrazic moga wszystkich kibicow bayernu wypowiadajacych sie w internecie...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lut 2005, 14:10

Gadalem z Szeryfem i nie o taki efekt mu chodzilo , on akurat uchodzi za spokojnego fana BVB .. i napewno nie chce nikogo obrazac.

a wracajac do meczu to mozliwe ze rosicky wroci na ten mecz .. jednak mysle ze marwijk powinien zostawic kruske .... a rosi dopiero powinien wrocic na mecz z mainz.

Rebrov
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rebrov » 13 lut 2005, 15:41

Bayern musi wygrać!!
Szczerze jednak mówiąc to bardzo lubię BvB -niech wygrywają mecze(ale nie z Bayernem :wink:

Kamil_FCI
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_FCI » 13 lut 2005, 20:12

no nie pytanie jasne ze ma kochana borussia dor.

FORZa INTER FORZA BVB

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 lut 2005, 20:17

chciałbym zeby wygrała Borussia ale stawiam na remis :lol:
może cos strzeli Smolarek?? z przyjemnością oglądne ten mecz :!:

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 14 lut 2005, 11:00

bayern przegral z arminia 3:1..i bardzo dobrze, bo gra bayernu w rundzie wiosennej nie jest przekonywujaca...tak przynajmniej dostali zimny prysznic i moze gra na mecz z bvb sie poprawi...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”