Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 lut 2005, 22:44
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 12 lut 2005, 22:58
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 lut 2005, 23:09
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 12 lut 2005, 23:15
Karlheinz Riedle ;] hehe nie zapomne jak w meczu Cwierfinalowym ligi mistrzow w 1997 roku przeciwko AJ AUXERRE strzelil swietna bramke szczupakiem ;] ( jedna z ladniejszych w tamtej edycji LM ) pozatym hehe zdobyl 2 bramki w finale przeciwko Juve ;]mrc pisze: a po trzeciemam sentyment do Borussi od czasu gdy grał tam Riedle.
mam nadzieje ;] przypominam ze mecz bedzie transmitowany na zywo przez polsat sport o godzinie 15:30mrc pisze: Na pewno będzie ciekawie
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 12 lut 2005, 23:45
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lut 2005, 0:25
nie lubie takich "pewnych" wypowiedzikama_reda pisze:No według mnie to nie ma innej możliwości niż zwyciestwo Bayernu. Prawda jest taka ze są w chwili obecnej najlepsi w Niemczech i nie zmieni tego wasza niechęć do tego klubu. Choć zawsze moze przytrafić sie jakiś slabszy mecz (dzien) ale zakladając ze w tym dniu Bayern zaprezentuje swoją optymalną forme to raczej bedzie to jednostronne widowisko
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 13 lut 2005, 9:03
nie bylo by tych bledow gdyby nie cudowna gra bayernu do koncarebuzz pisze:przypominam ze BVB prowadzilo 2-0 ale w 88 i 89 minucie stracila 2 bramki to fantastycznych bledach wlasnych obroncow
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lut 2005, 12:33
racja , ale przy drugiej bramce to ubolewalem nad glupota pewnego obroncy BVB .....brazzo pisze: nie bylo by tych bledow gdyby nie cudowna gra bayernu do konca![]()
powinny.....brazzo pisze: bilety w kasach jeszcze sa, wydaje mi sie ze wszystkie zostana wysprzedane..musza
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 lut 2005, 13:25
Tak samo bylo z nami, jak tydzien temu gralismy z Bayernem to joz 7 dni wczesnie "fani" przychodzili na nasza stronke i : wyzywali, grozili, wychwalali sie, jezeli takich fanow ma Monachium to wole miec milionowe dlugimartwi mnie to ze jest dopiero niedziela a ludzie juz ostra na siebie "jadą" .. na naszej stronie juz prawie wojna .. i ci "fani" strasznie prowokuja ( ja juz powoli nie wytrzymuje ) .. wiem ze to przegadywanie mlodszych fanow .. no ale czasem tych glupot nie da sie czytac ... nie wiem jak tam u was na stronce brazzo ale pewnie za jakis czas bedize to samo .. bo jacys mlodsi fani sie "urwia" od nas i do was pujda. . ehhh .... mam nadzieje ze mecz bedzie bez przekretów bo jak takowe beda to dopiero bedzie "wojna" heh....
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 13 lut 2005, 13:42
u nas poki co spokoj...jednak zdarza sie ze wpadnie paru bvb na czat czy tez udzieli sie w komentarzach...przegladalem komentarze na bvb.com.pl i nie tylko 'mlodzi' prowokuja...slowa szeryfa obrazic moga wszystkich kibicow bayernu wypowiadajacych sie w internecie...rebuzz pisze:martwi mnie to ze jest dopiero niedziela a ludzie juz ostra na siebie "jadą" .. na naszej stronie juz prawie wojna .. i ci "fani" strasznie prowokuja ( ja juz powoli nie wytrzymuje ) .. wiem ze to przegadywanie mlodszych fanow .. no ale czasem tych glupot nie da sie czytac ... nie wiem jak tam u was na stronce brazzo ale pewnie za jakis czas bedize to samo .. bo jacys mlodsi fani sie "urwia" od nas i do was pujda. . ehhh .... mam nadzieje ze mecz bedzie bez przekretów bo jak takowe beda to dopiero bedzie "wojna" heh....
brazzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lut 2005, 14:10
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rebrov » 13 lut 2005, 15:41
Rebrov
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_FCI » 13 lut 2005, 20:12
Kamil_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 lut 2005, 20:17
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 14 lut 2005, 11:00
brazzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited