Wielka Czwórka - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 11 sie 2008, 22:43

http://redlog.pl/2008/05/08/transfery-c ... tu-klamie/

Już kiedyś wklejałem, polecam wszystkim zaślepionym fanom lfc.

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 11 sie 2008, 23:01

jeżeli ktoś planuje przebudowę składu to musi wydawać pieniądze. Moze i tak jest, nie liczyłem tego. to strona United wiec moze pominęli kogos. Tak jak mówie, przebudowa składu to wydatki. Kto jak kto rozumie przebudowe niewiem. Tottenham co robi teraz? Wydaje mnóstwo, bo przbudowuje. Mają bardzo dobrze obsadzoną obronę, boki itd. Manchester nie musi tyle wydawać bo ma piłkarzy dobrych od dawna. Teraz Liv ma bardzo silną ekipę i ja bede sie smiał jeżeli z tym składem co mają teraz nie wygrają LM przy jednoczesnej walce o tytuł lub nie zdobędą mistrza i LM. Czytam tą stronkę dalej jednak kiedy źle Benitez się wypowiedział nt. Fergusona czy Wengera? Szacunkiem ich daży. Dla mnie to nierealne skoro w latach '90-00 praktycznie nic nie zdobyli a od '00-08 cos było ale nie tyle co MU to skąd niby mają szmal? Spadł z nieba? Tego nie kumam... Uważam że jest to troche przesadzone
Ostatnio zmieniony 11 sie 2008, 23:20 przez smietana, łącznie zmieniany 4 razy.

gaudat
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gaudat » 11 sie 2008, 23:02

Prawda jest taka, że Benek kupuje od groma średniaków wartych średnio kilka milionów, stąd mit o biednym Liverpoolu.
Tymczasem pozostałe kluby kupują mało, ale za większą cenę, czyli teoretycznie też lepszych piłkarzy. Ogólnie stwierdzenie Wielka Czwórka to taki gest współczucia dla the Reds, którzy dawno nie wygrali Premiership.

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 11 sie 2008, 23:11

http://lfc.pl/forum/viewtopic.php?p=76196&highlight= ja tu mam linka dokładnie o tym samym i radze się tutaj zastanowić. Tak jak mówiłem....

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 sie 2008, 23:23

Tymczasem ciągle czekam na krótki opis młodzieży z LFC. Jak już mówiłem - temat młodych grajków bardzo mnie interesuje, a Ty twierdzisz, że macie super młodzików, więc kolejne raz dopinam się o jakieś info o tych mega talentach z Anfield.

Skończę już temat o wydawanych kwotach na transfery, bo widzę, że masz w tej kwestii dość duże braki. Mam nadzieję, że większą wiedzą wykażesz się w temacie Waszej młodzieży :)

PS Fergiemu dobrzy grajkowie nie spadli z nieba. Wielu wychował, a innych sprowadził.

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 11 sie 2008, 23:30

Czemu temat zmieniasz? Przeczytałes mój link i leżysz? Przecież tam jest wyraźnie napisane jak kibic MU się mylił.

Młodziki proszę: Jay Spearing, Darby, Lindfield, Ryan Flynn, Irwin i wielu innych z poza Akademii. To oni się przyczynili do zdobycia trofeów z ostatnich lat w rezerwach Liv i młodszych

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sie 2008, 23:32

red85 pisze: PS Fergiemu dobrzy grajkowie nie spadli z nieba. Wielu wychował, a innych sprowadził.
Skoro sprowadzil to wlasnie spadli mu z nieba. A jak tam u was z mlodzikami wyglada red? W ostatnich latach roznie to bywalo z tymi wychowankami...

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 557
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 sie 2008, 23:33

Benitez to dobry trener, naprawdę potrafi fajnie zestawić zespół, ale też ma dziwną manię otaczania się średniakami pokroju Benayouna i to jest chyba jego największą bolączką...
gaudat pisze:Ogólnie stwierdzenie Wielka Czwórka to taki gest współczucia dla the Reds, którzy dawno nie wygrali Premiership.
Tak, ale z drugiej strony wyniki osiągane ostatnimi laty przez L'pool w CL niejako rekompensują brak sukcesów na krajowym poletku.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2008, 23:36 przez 10, łącznie zmieniany 1 raz.

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 11 sie 2008, 23:35

10 --> ale czy Benayoun jest zły? Widziałes jego grę w tegorocznych sparingach? To całkowicie inny piłkarz... ;)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2008, 23:39 przez smietana, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 sie 2008, 23:37

smietana pisze:10 --> ale czy Benayoun jest zły? Widziałes jego grę w tegorocznych sparingach? To całkowicie inny piłkarz... ;)
Nie mówię że jest zły, jest po prostu przeciętny.

Tegorocznych sparingów Liverpoolu nie oglądałem.

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 11 sie 2008, 23:42

No owszem gwiazdą nie jest, jednak bardzo dobrze zgrany jest z zespołem i bardzo dobrze się tu wpasował. Chyba że to tylko taki błysk formy sparingowej tak samo jak Voronin, strzelec sparingowy

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 11 sie 2008, 23:47

smietana pisze:10 --> ale czy Benayoun jest zły? Widziałes jego grę w tegorocznych sparingach? To całkowicie inny piłkarz...
Rasiak też w sparingach błyszczał. Człowieku czy sparingi są wyznacznikiem klasy piłkarza :?:

smietana
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smietana » 11 sie 2008, 23:49

Nie widzisz co dalej napisałem?

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 sie 2008, 23:50

smietana pisze:No owszem gwiazdą nie jest, jednak bardzo dobrze zgrany jest z zespołem i bardzo dobrze się tu wpasował. Chyba że to tylko taki błysk formy sparingowej tak samo jak Voronin, strzelec sparingowy
Nie chodzi o to czy jest gwiazdą, czy też nie - liczą się umiejętności.

Z Voroninem (nota bene: piłkarzem, którego bardzo cenię i ...zwyczajnie lubię :wink: ) sytuacja jest nieco inna - on jest uzupełnieniem składu, a Żyd jest - z tego co mi wiadomo - piłkarzem pierwszojedenastkowym.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 sie 2008, 23:52

smietana pisze:Widziałes jego grę w tegorocznych sparingach?

Ty się sparingami kierujesz :?: Co do samych transferów mówisz że ManUtd wydaje dużo ale jak policzysz ceny tych wszystkich grajków jakich sprowadza Rafa to wyjdzie Ci nie dużo mniej ... Ba za kontrakty 10 zawodników płaci się chyba więcej ni za kontrakt jednego nawet jeśli jest on astronomiczny ....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”