Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sie 2008, 10:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sie 2008, 16:45
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sie 2008, 16:53
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2008, 16:56
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 sie 2008, 17:03
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 sie 2008, 21:01
kaczy pisze:Nie potrzebnie się uniosłem na opinie jakiegoś tam Arakina który się nie zna.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 sie 2008, 4:41
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2008, 6:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2008, 9:41
Skoro w BPU dawalismy rade, to i tutaj nie powinno byc problemów moim zdaniem. Ja jestem za zostawieniem samego STS.plPomyślimy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2008, 9:50
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 sie 2008, 9:53
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 sie 2008, 21:54
tydzień nawet nie minął, ale skoro taka tradycjacloner pisze:ale skoro gramy nią od początku, to niech tradycji stanie sie zadość
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 sie 2008, 22:06
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 sie 2008, 22:31
Tak najpierw napisałem typ meczu Brann - Marseille i z pśpiechu wysłałem i po jakiś 5 minutach dokoptowałem do tego Arminiefieldy pisze:majer13, edytowałeś post z tym typem na Arminię ?
Bo najpierw był tylko ten pierwszy typ, teraz widzę że jest jeszcze jeden juz zakończony i trafiony.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 sie 2008, 23:45
No ok, ale co z tego, ze ja w stsie mogę postawić jedynie 1X2, i niekiecy under/over i połowę? W necie mam wynik ht/ft i inne pierdoły, które są ważne. Szersza oferta dobrze by zrobiła kokursowi.Po 2w stsie sa najbardziej powszechne typy, ktore mozemy znalezc u kazdego buka wiec ejzeli ten temat pewniak dnia ma sluzyc rowniez czemus innemu anizeli konkurs lepiej to zostawic, wiadomo ze w necie rozne cuda mozna obstawic u roznych bukow
Dlatego ustaliłoby się dwóch bukmacherów od których bierzemy typy i tyle. More opportunities.Po 3, wybieramy jednego buka a nie kilka bo wtedy musialbys przegladac kazda oferte - wiadomo oszusci nie spia
Khe? Oferta jest na cały tydzień u bukmacherów netowych. Potem dodawane są dodatkowe opcje (np, kto strzeli bramkę, dokładny wynik itp). Standardowe typy, under/over, 1X2, half time są niemal zawsze po jednym czy dwóch dniach.Po 4 moze na olimpiade oferta uboga ale w STS czy innych naziemnych oferta na mecze pilkarskie jest przewaznie w poniedzialek na caly tydzien czego nie mozna powiedziec o bukach internetowych gdzie czasem uzupelnienie jest na ostatnia chwile u niektorych
ale na razie trwa i będzie trwać przez najbliższy czas.Po 5 Olimpiada nie trwa wiecznie
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio