Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sie 2008, 14:59
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 sie 2008, 15:51
A ja się pozwolę nie zgodzić. Chcąc nie chcąc, to londyńska Chelsea wyznaczyła standardy dla pozostałych klubów będąc jeszcze te kilka lat temu zespołem, który zdawał się być nie do pokonania. Na całe szczęście my ich przegoniliśmyKolego dzięki Chelsea poziom nie podniósł się drastycznie. Podniósł się on dzięki Tottenhamowi, Newcastle, Portsmouth, Boltonowi, AV.
I to jest właśnie istota "problemu".tyle ze MU cos wygrywa a arsenal srednio
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 14 sie 2008, 16:15
to chyba raczej chelsea mając pieniądze abramowicza dołączyła do wielkich z wielką kasą, wczesniej nie była w stanie im dorównać..... nie ma kasy nie ma pilki, wielkiej piłki, takie są realia...red85 pisze:Chcąc nie chcąc, to londyńska Chelsea wyznaczyła standardy dla pozostałych klubów
rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 sie 2008, 16:36
gdyby Abramowiczowi sie bardziej podobało w innej części londynu np. w Fulham. Te standardy wyznaczałby Fulham dziś i dziś to on składałby oferty za Robinhored85 pisze:Chcąc nie chcąc, to londyńska Chelsea wyznaczyła standardy dla pozostałych klubów będąc jeszcze te kilka lat temu zespołem, który zdawał się być nie do pokonania.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 sie 2008, 17:32
gdyby Abramowiczowi sie bardziej podobało w innej części londynu np. w Fulham. Te standardy wyznaczałby Fulham dziś i dziś to on składałby oferty za Robinho
Ale co w związku z tym? Nie rozumiem co staracie się nam przekazać. Jeśli to, że bez kasy nie ma sukcesów(na najwyższym światowym poziomie), to nie jesteście zbyt oryginalni, bo to prawda znana w świecie sportu nie od dzisiaj.rbortniczuk pisze:to chyba raczej chelsea mając pieniądze abramowicza dołączyła do wielkich z wielką kasą, wczesniej nie była w stanie im dorównać..... nie ma kasy nie ma pilki, wielkiej piłki, takie są realia...red85 pisze:Chcąc nie chcąc, to londyńska Chelsea wyznaczyła standardy dla pozostałych klubów
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 sie 2008, 17:57
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 sie 2008, 20:39
Ale co w związku z tym? Nie rozumiem co staracie się nam przekazać. Jeśli to, że bez kasy nie ma sukcesów(na najwyższym światowym poziomie), to nie jesteście zbyt oryginalni, bo to prawda znana w świecie sportu nie od dzisiaj.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 14 sie 2008, 21:02
dokładnie tak, zgadzam się z Tobą, nie ma w tym nic dziwnego i widzę sensu w negatywnych komentarzach na temat chelsea, w obwinianiu jej za to że ma bogatego własciciela, tak po prostu jest i tyle. Dlaczego ludzie widzą negatywne strony wielkiej kasy w wielkiej piłce tylko w przypadku chelsea nie rozumiem.red85 pisze:Jeśli to, że bez kasy nie ma sukcesów(na najwyższym światowym poziomie), to nie jesteście zbyt oryginalni, bo to prawda znana w świecie sportu nie od dzisiaj.
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sie 2008, 21:06
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 sie 2008, 21:45
Zostało cokolwiek udowodnione Romanowi? Może o czymś nie wiem, to będę wdzięczny jak mnie uświadomisz. A właściciel City dopiero teraz jest podejrzany o machloje. NO chyba, że również w tym przypadku mam pewne braki w wiedzy.rkoeman pisze:tak. udawajmy ze bycie zlodziejem to nic zlego i ze to calkiem normalne.
dziwia mnie przepisy w anglii ze ktos taki jak abramowicz moze kupic klub. nie wspominajac o wlascicielu man city
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 14 sie 2008, 21:49
Dziwne są te przepisy, ale w tym stopniu, że nikt nie sprawdza skąd przyszły właściciel ma/dorobił się tych pieniędzy. To, że każdy może nabyc klub( jeśli sie ma pieniądze) to dla mnie nie jest dziwne.rkoeman pisze:tak. udawajmy ze bycie zlodziejem to nic zlego i ze to calkiem normalne.
dziwia mnie przepisy w anglii ze ktos taki jak abramowicz moze kupic klub. nie wspominajac o wlascicielu man city
Scoooby

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 sie 2008, 21:53
However, two years after he was ousted from power by military and royalist elites, the junta-led government failed to find or publicize any evidence to support the charges.Scoooby pisze: Natomiast Shinawatra dorobił się na korupcji, wówczas gdy byl premierem Tajlandii.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 sie 2008, 21:54
red85 pisze:Zostało cokolwiek udowodnione Romanowi? Może o czymś nie wiem, to będę wdzięczny jak mnie uświadomisz. A właściciel City dopiero teraz jest podejrzany o machloje. NO chyba, że również w tym przypadku mam pewne braki w wiedzy.rkoeman pisze:tak. udawajmy ze bycie zlodziejem to nic zlego i ze to calkiem normalne.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 sie 2008, 21:58
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 14 sie 2008, 21:58
Scoooby
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio