Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 455

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 sie 2008, 18:59

Marcos Senna
Nie ma szans. Sam Marcos przyznał ostatnio, że ma zamiar grać dla Villarreal do końca kariery. Zresztą jeśli miałbyć gdzieś przejść to już dawno by to zrobił. Jak dla mnie opcja nierealna.

btw, widzisz fieldy ilu ukrytych Kanonierów pojawiło się po Twoim apelu. Jak żółwie ninja wypełzli z kanałów :D

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 sie 2008, 23:05

Fabianski wczoraj w studiu canal+ mowil, ze nie odczujecie, ze ktos w ogole opuscil zespol, a Denilson w ostatnich meczach udowodnil, ze daje rade w srodku :D

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 18 sie 2008, 23:11

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... sc-or-theo
heh, projektujemy buty naszym piłkarzom ? Very Happy

mi sie nie chce załadować :((

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 sie 2008, 10:36

Mam pytanko jak się zaprezentował Nasri w meczu z WBA ?
Bo wiem , że bramkę strzelił ale coś więcej może ktoś mi przybliżyć, ostatecznie darzę tego piłkarza pewną sympatią ;> a w weekend mój net był off

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2008, 11:08

Można powiedzieć, że Nasri zaprezentował sie znakomicie, bo choć nie grał jak Ronaldo w meczu z Derby to zagrał bardzo dobrze, a trzeba dodać, że nie jest dobrze przygotowany do sezonu. Wenger mówił, że daje mu czas na aklimatyzacje i przygotowanie kilka miesięcy [tak jak Eduardo rok temu] jednak grać musiał już teraz z powodu kontuzji innych graczy.

Widać, że ma ochotę do gry, nie boi się rywali, co mi się bardzo podobało - do upadłego walczył o piłkę. Więc biorąc pod uwagę nieprzygotowanie do sezonu - zaprezentował się naprawdę znakomicie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sie 2008, 16:21

Ostatnio podoba mi się Denilson. W sumie w tamtym sezonie źle nie grał, tylko miał jedną cholernie wkurzającą wadę- nie potrafił dokładnie podać. Prawie za każdym razem niedokładnie podał. Bo ustawić się potrafi, ma dobry przechwyt.

Dawno mnie tu nie było. Wakacje, szkoda mi było czasu na pisanie na forum. :P Ale mniejsza o to.

Jestem niezadowolony po letnim okienku transferowym. Niby jeszcze zostało dwa tygodnie, ale nawet jak Wenger kogoś kupi w ostatni dzień to nie będzie to samo. Miałem nadzieje, że złoży zespół przed obozem i nowi zawodnicy się zgrają. A tymczasem mamy tylko Ramseya, Nasriego i jakiegoś tam Bischoffa. :roll: Do tego do kadry dołączył 16 latek. Owszem ma wielki talent, ale na takich zawodnikach nie może się na razie opierać nasz zespół. Z Fabregasem się udało, ale on miał wtedy wokół siebie dużo doświadczonych zawodników. Odszedł Hleb, Flamini i Gilberto a w zamian mamy wcześniej wymienionych piłkarzy. :roll: Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało, ale przyznam że optymistą nie jestem.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 19 sie 2008, 19:55

@Duch Jakieś dwa lata temu takie słowa do kibiców Arsenalu kierował niejaki Titi Henry ^^. Wszyscy wiemy jak to sie skończyło. W sumie jedynym minusem Senny jest to, że ma 31 lat i zgodnie z polityką Arsenalu może dostać tylko roczny kontrakt.

Naprawdę potrzeba doświadczenia i ogrania na środku pomocy gdy przyjdą najważniejsze mecze. Problem w tym, że ciężko znaleźć dobrego defensywnego pomocnika w przedziale wieku 27-29 za rozsądną cenę ;]. Oby Wengerowi się to udało.

btw. kto z kanału ten z kanału :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 sie 2008, 20:01

Po co Senna ma sie ruszac z Villarreal, gdzie jest mu dobrze i chce przedluzyc kontrakt i to do klubu, gdzie dostanie tylko roczna umowe? A potem moze przedluza o nastepny rok, a moze nie...

A Senne chce tez Fenerbahce.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 19 sie 2008, 20:53

No właśnie o to chodzi. To jest zapewne główny problem w jego pozyskaniu. Być może nie do przeskoczenia.
Ale jak nie on to kto? :?

Alonso - Liverpool już zapowiedział, że kto będzie chciał go sprowadzić musi się liczyć ze sporym wydatkiem. Nie wiem czy nie zagrał w el. LM
Barry - zagrał już w pucharach, cena pewnie też solidna

W takiej sytuacji moje propozycje to Alou Diarra, Nigel de Jong :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sie 2008, 21:34

Logan pisze: W takiej sytuacji moje propozycje to Alou Diarra, Nigel de Jong Twisted Evil

Była mowa o Loriku Cana. Rzeźnik, brać w ziemno.

Forn
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Forn » 19 sie 2008, 21:39

Twarowski lub Nahorny twierdził, że OM chciało za niego jakąś astronomiczną sumę (nie pamiętam niestety dokładnie, ale coś koło 15 mln funtów).

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 20 sie 2008, 21:51

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2008, 21:54

:lol2:

hurra :jupi: w końcu jakieś poważne wzmocnienie :mike:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sie 2008, 21:57

To jakiś Prima Aprillis? Chyba jeszcze za wcześnie... :lol: :lol:

Awatar użytkownika
FeRo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 20 sie 2008, 22:15

czytałem dzisiaj po południu artykuł misia pola klik! i jakos nie chciało mi sie wierzyć ze cos jest na rzeczy. jednak jak widac potwierdziło sie.. najgorsze :lol: nie sadze jednak by francuz łapał sie do wyjściowej 'jedenastki'. fortuny na niego nie wydaliscie wiec nie ma co histeryzowac :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”