Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2008, 19:18
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 sie 2008, 19:25
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sie 2008, 19:27
czeher pisze:Swierszczu kiedys mowil, ze dobrze iz Majewski gra u jego boku bo sporo moze sie jeszcze nauczyc
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2008, 19:29
Jakby im kazał skoczyć z mostu też by mieli skoczyć? Jakby im kazał rozwieść się z żoną to też by mieli się rozwieść? Durne zalecenia się ignoruje, a durnym zaleceniem było, że nie mogą wychodzić z pokoju po meczu...Szum jest o to, że trener coś zalecił, nakazał.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sie 2008, 19:33
Kamil232 pisze:Jakby im kazał skoczyć z mostu też by mieli skoczyć? Jakby im kazał rozwieść się z żoną to też by mieli się rozwieść? Durne zalecenia się ignoruje, a durnym zaleceniem było, że nie mogą wychodzić z pokoju po meczu...
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 sie 2008, 19:36
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2008, 19:42
Gdzie wyczytałeś, że maja nie opuszczać hotelu?Mieli (podobno) nie opuszczać hotelu. Opuścili i to nie był czas przeznaczony na zwiedzanie Lwowa.
No jakby mi wybierał żonę i kazał skakać z mostu to bym mu dupę pokazał.No tak jak pracodawca tudzież Twój przełożony daje Ci zadanie to jak wydaje sie, że jest idiotyczne to je ignorujesz. Życze powodzenia w szukaniu pracy i równie prostego, pełnego optymizmu podejscia przy poszukiwaniu kolejnej.
Selekcjonerem nie musi być również typ który uważa się za magika a stawia na patałachów typu Zahorski zamiast na typów którzy walą gola za golem.Kadra nie jest obowiązkowa.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sie 2008, 19:50
Kamil232 pisze:No jakby mi wybierał żonę i kazał skakać z mostu to bym mu dupę pokazał.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2008, 19:57
Moje porównanie było równie zabawne jak Twoje co doChłopie mylisz pojęcia. Nikt - poza tobą - nie pisze o żadnym skakaniu z mostu czy rozwodzie. Tu chodzi o alkohol. Jedno piwo, dwa, czy karton flaszki tego nie wiadomo, ale jak zapewne wyczytałeś rzecznik Marta Alf potwierdziła, że chodzi o libacje. Jeśli pracodawca pozwala ci pić w pracy (pozdrawiam swojego bo my możemy Razz ) to pij, jeśli nie to lepiej nie daj się złapać.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sie 2008, 20:15
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 sie 2008, 20:17
czeher pisze:No coz mozna to okreslic mianem - z kim przystajesz takim sie stajesz... Swierszczu kiedys mowil, ze dobrze iz Majewski gra u jego boku bo sporo moze sie jeszcze nauczyc
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 sie 2008, 20:17
Co to za gownoKamil232 pisze:PS. http://www.weszlo.com/news/884
http://www.weszlo.com/news/883
Wszyscy na tych zgrupowaniach chlają i to wszystko. A trzej zostali wykluczeni
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 sie 2008, 20:18
Tak widzialem narabanego jak swinia na jego imprezach, po ostatniej aferze tez raczej trzezwy nie byl ...Jarzinho pisze:Widziales kiedyś Świra pijanego, czy choć po 2 piwkach. Strasznie glupia wypowiedź.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2008, 20:20
ja widziałem, może być ?Jarzinho pisze:Widziales kiedyś Świra pijanego, czy choć po 2 piwkach. Strasznie glupia wypowiedź.
Fabian dużo lepiej czyta grę, ale jest gorszy na linii, każdy ma swoje atuty, Boruc póki co ma ich więcej, ale kto wie - jak Boruc nie będzie powoływany, to Fabian da rade.czeher pisze:Nie wiem skad taka nagonka na Fabiana, ktory napewno w wyjsciach do pilek przebija Boruca, ktory az taki dobry nie ejst jak mozna wnioskowac po jego marketingowej wartosci czy tez cenie rynkowej ...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 sie 2008, 20:24
czeher pisze:Tak widzialem narabanego jak swinia na jego imprezach, po ostatniej aferze tez raczej trzezwy nie byl ... rano mial jeszcze sporo
czeher pisze:Nie wiem skad taka nagonka na Fabiana, ktory napewno w wyjsciach do pilek przebija Boruca, ktory az taki dobry nie ejst jak mozna wnioskowac po jego marketingowej wartosci czy tez cenie rynkowej ...
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio