Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 833

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
matejko12345
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matejko12345 » 20 sie 2008, 0:02

Ja bym walczyl o Benzeme....:))

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 sie 2008, 9:55

matejko12345 pisze:Ja bym walczyl o Benzeme....Smile)
...i przeplacil trzykrotnie.

Obecnie nie mamy lepszej opcji od Milito. Jestem co do tego przekonany i po wszelkich przemysleniach sprawy mam jeden wniosek - jestem takim zwolennikiem tego transferu, jakim bylem w przypadku Heinze.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 sie 2008, 11:19

RealFan pisze:...i przeplacil trzykrotnie.

JMA , ma firmę komputerową i nauczył się , ze skoro za soft ludzie mogą przepłacać i robią to chetnie to z piłkarzami tez się tak da :D

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sie 2008, 13:46

no i robinho nie pozostawil zludzen co do swojej przyszlosci w dosc ciekawym wywiadzie. ciekawe kogo real kupi w zamian?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 sie 2008, 13:51

Dla mnie to jest sytuacja vis-à-vis Cristiano Ronaldo :lol:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 sie 2008, 13:57

rkoeman pisze:no i robinho nie pozostawil zludzen co do swojej przyszlosci w dosc ciekawym wywiadzie. ciekawe kogo real kupi w zamian?
A o czym mówicie :?:

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 22 sie 2008, 13:58

rkoeman pisze:no i robinho nie pozostawil zludzen co do swojej przyszlosci w dosc ciekawym wywiadzie. ciekawe kogo real kupi w zamian?

Wczoraj w radio 9 pojawiła się informacja jakoby Real kontaktował się z Valencią w sprawie Joaquina.Miałby zastąpić na Bernabeu Robsona.Za 25 baniek sam go zawiozę do Madrytu :lol:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 22 sie 2008, 14:02

Valencianista pisze:25 baniek
nikt za niego tyle nie zaplaci

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 22 sie 2008, 14:04

peepe pisze:
Na 10 dni przed końcem mercato to chyba nie Real będzie komuś dyktował cenę jaką zapłaci :roll:
Bardziej serio przyznam,że pojawiła się nawet możliwa cena.W materiale na ten temat padła kwota rzędu 18 mln ojro.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 sie 2008, 14:10

peepe pisze:
Inaczej... nie jest on tyle wart... ale jeśli Robinho odejdzie, a Real będzie 'na gwałt' szukał skrzydłowego to kto wie.... no, ale imo szybciej Quaresma u was zawita....

Trzeba jednak pamiętać, że Real ostatecznie nie musi sprzedawać Brazylijczyka ;)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 sie 2008, 14:19

czasem przepłacić się opłaca :wink:
np. Wedy gdy odchodzi ktoś dla klubu nieoceniony i ma się do wyboru, albo załatać dziurę w squadzie i przepłacić, albo nie przepłacić i zostać z wybrakowanym squadem.
Tak wiec jakby tak się sytuacja rozwineła że Robinho odejzie i przejdzie Joaquin, to nikt nie będzie mówił o tym że Real zawalił płacąc 25 mln, a o tym że zawalił bo pouljąc na Ronaldo strzelił sobie w stopę i doprowadził do odejścia Robinho.
Ale czy do tego naprawdę jest tak blisko :?: :think: Bo dla mnie to jednak dalej totalnie nieprawdopodne...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2008, 14:23

Będzie Quaresma. Przecież już za niego płaciliście przy okazji transferu Pepe :lol2:

Tak bardziej na poważnie to Real najprawdopodobniej będzie musiał się zdrowo wykosztować. Transfery w ostatnich dniach okienka nie są tanie a nie zostaniecie przecież bez zastępcy Robsona. Typowałbym Quaresmę właśnie. Z drugiej strony jak nie teraz to kiedy Bonso będzie miał w Realu swojego Joaquina? :lol: :wink:

Póki co Robinho dalej jest piłkarzem Realu. Jeżeli odejdzie to pewnie za niezłe pieniądze tak więc do nowego piłkarza nie będzie musieli za dużo dokładać o ile w ogóle będziecie musieli.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 sie 2008, 14:53

a ja po tym co powiedzial zmienilem zdanie. jak mu tak bardzo zalezy to niech idzie w pizdu do swojego scolariego i wspanialego chelsea. wezmy za niego 35-40 mln euro i pozegnam go bez zalu.

warunek jest jeden - nowy skrzydlowy. problem jest taki, ze dla mnie jest tylko jedna dobra opcja, a jest nia pilkarz, ktory moze wolec gre w barcelonie - diego capel.

zadnego joaquina czy quaresmy, a jesli przyszedlby ktorys z nich to mogloby to wygladac bardzo roznie. jeden jest cieniem samego siebie, a drugi umie tylko tracic pilki. pozostanie modlitwa, co przy moim byciu ateista jest mission impossible.

ale co tam, w koncu robinho tez zalicza duzo strat co nie? i rozegral na razie bardzo dobre tylko pol sezonu.

jak mu tak bardzo zalezy to mozemy go sprzedac. byleby pozniej zarzad nie dal dupy. a przeciez potrzebujemy jeszcze napastnika i chetnego na saviole [']

jak tego nie zrealizujemy to pierwszego wrzesnia swieczka urosnie do monstrualnych rozmiarow.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 22 sie 2008, 15:37

Lipa teraz straszna bo zostajemy z jednym nominalnym skrzydłowym. Oby tylko nie Quaresma :pray: Już wolę nawet Joaquina... a najrozsądniejszą opcją to wydawałby mi się Capel. Kiedyś coś tam opowiadał w Marce że zawsze kibicował Realowi i takie tam a poza tym ma chyba całkiem niską klauzulę (ok 15 baniek).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 sie 2008, 15:41

niecale 16. 15,6 czy gdzies w tych granicach.

tak, kiedys byla taka wypowiedz. jednak z nim mogloby byc roznie. gral juz kiedys w barcelonie, a jesli wierzyc mediom to katalonczycy chca go sprowadzic. ale oni maja wiecej opcji.

kuman jak to z nim jest?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”