3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz] - Strona 13

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: 3. runda el. LM: FC Barcelona - Wisła Kraków [dwumecz]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 sie 2008, 21:39

ziew......ale jakos mi to nie przeszkadza,bo mozna w spokoju kolacje zjesc :lol: nuda na boisku i trybunach.
PS: pelno pustych krzeselek - zarzad Wisly ma za swoje,ze takie drogie bilety przy rozstrzygnietym wyniku.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 sie 2008, 22:32

Ładnie Wisła. " Przeszliśmy do historii ". Ale bądźmy poważni, fart.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 26 sie 2008, 22:35

to niezle...
ehh, jestem przekonany ze to wina murawy !

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 sie 2008, 22:39

Ale miny tyych kacapkow z katalonii (a moze nawet warszawy :P) na trybunach bezcenne :lol:
Jednak mam taka swiadomosc ze z tego dwumeczu mozna bylo troszke wiecej wycisnac ale pkt do rankingu sa i jakze medialne zwyciestwo nie baczac na poboczne sprawe ale ... co to za poboczne sprawy niby Barca miala zapas 4:0 ale co z tego skoro wystawila najsilnieszy zestaw a Wisla jest rozbita przez kontuzje, latali dziury jak mogli wiec trzeba na dwie strony medalu spojrzec

Barcelona w fomie nie jest z tego co widzialem nawet w 1p[ojedynku, na miejscu rkoemanow i innych matrwilbym sie o pojedynek z Numancia ...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2008, 22:40

To wina pierwszego meczu i wyniku, który na tyle uspokoił graczy Barcy, że dziś z 5 metrów strzelali w piwusa na trybunach, zamiast do bramki.

Mimo wszystko wielkie brawa się należą Wiśle, w obronie grali momentami bardzo dobrze, Baszczyński, Brożek, czy Diaz może nawet kapitalnie :P

Teraz przynajmniej w PUEFA będą się bać Wisły :)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 26 sie 2008, 22:41

komentator mial przezywke jakby ogladal Wisla - Barca champions league final game. przeszlismy do historii, umowmy sie, przy rozsztrzygnietym dwumeczu i Barca na pol gwizdka, wynik zostanie, ale z czego tu sie wiecej cieszyc? Iwanski od 60 minuty co 3 minuty podawal wynik i ile zostalo do konca. zenujacy jest taki komentarz, nauczyl sie okrzyku gol przy strzelonej bramce, moglby sie nauczyc innego sposobu komentowania, bo wiekszosc ludzi jednak widzi na oczy i potrafi rozszyfrowac ile do konca.
Mimo wszystko gratulacje dla Wisly, wynik pojdzie w swiat, zostanie zapisany we wszystkich ksiegach i moze ekipa w kolejnej rundzie eliminacyjnej sie przeleknie pogromcow fc barcelony :D

orech
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orech » 26 sie 2008, 22:44

Brawa dla Wisły :) Walczyli cały mecz. Widać było, że pod koniec już ledwo co biegali :)

Moim zdaniem najlepiej zagrał Piotr Brożek i Singlar :) Brawa też dla Clebera :) Wszyscy zagrali solidny mecz :)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 sie 2008, 22:45

jak by to powiedział Smoleń - ale yaya :shock: :rotfl:

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 sie 2008, 22:54

No i w plecy.
w pierwszej polowie wyglądaslo tak jakby nasi odrabiali pańszczyznę :x oj zmyje im Pep głowy :D
w drugiej polowie to juz nam nic nie szło. Skuteczność to jedna wielka porażka. Jak tego Bojan Pigue czy Toure nie strzeli to nie wiem.Zagralismy chaotycznie i bez pomysłu Zasłużenie przegralismy bo tak grać nie można. Oby ten mecz był zimnym prysznicem przed La Liga. Ja wiem,że awans byl pewny, Barca nic nie musiała itd ale zniesmaczony jestem :?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 sie 2008, 22:56

Ale miny tyych kacapkow z katalonii (a moze nawet warszawy :P) na trybunach bezcenne :lol:
Jeden nawet jak wyczytałem z ruchu warg krzyknął polsko brzmiące 'kuwa mac' :lol:

Brawa dla Wisły! Trochę szkoda że w końcówce tyle nerwów i nasi opadli z sił ale jednak sam wynik idzie w świat a w obozie Barcy na pewno zadowoleni nie są. Przynajmniej to nam pozostaje na pocieszenie i do następnego roku czekać na swoją szansę :P
No i w plecy.
w pierwszej polowie wyglądaslo tak jakby nasi odrabiali pańszczyznę :x
Przecież nasi wygrali :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sie 2008, 22:58

Ogladałem mecz od 70. minuty i ostatnie 20 minuty wygladaly bardzo ladnie w wykonaniu wszystkich :D pawelek ladnie bronil chociaz tewz troche farta bylo..

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 26 sie 2008, 22:58

Wynik po pierwszym meczu był przesądzony , Barca dziś mogła grać jeszcze gorzej a i tak by przeszła . Fajnie chociaż , że Wisła do krajowego rankingu dorobi troche tych punktów i okaże się iż ten rok wcale do Bani nie będzie . Lech i Wisła przejdą do następnej rundy i nich coś tam ugrają , w Legię za bardzo nie wierzę . Pozdro

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 26 sie 2008, 23:00

Teraz w losowaniu kolejnej rundy el. pucharu UEFA Wisła będzie ostatnim zespołem na jaki każdy manager swojej drużyny będzie chiał wpaść... :)
Wisła grała świetnie, dużo potu na boisku zostawili i siniaków na nogach troche narobili ale skopać piłkarza Barcy albo samemu dostać od niego to nie lada przeżycie na boisku... 8) Ostatnich 3 minut nie dałem rady obejrzeć wolałem z zegarkiem pójść do kibla i się odlać... 8)
I jeszcze jeden wniosek... Pawełek nie umie wychodzić do piłek i ogólnie gra w powietrzu nie najlepiej mu wychodzi ale mimo wszystko spisał się świetnie...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 26 sie 2008, 23:05

Teraz dopiero zacznie sie szal i placz specjalistow, ze mozna bylo awansowac do LM :jupi:

Co do meczu to gratulacje dla Wisly, jak na swoje mozliwosci zagrali dzisiaj naprawde dobrze. Barcelona slabo i duza wine upatruje tutaj w ustawieniu 4-4-2. Nic nam dzisiaj nie wychodzilo. Male bosiko tez nie ulatwialo nam gry. Mam nadzieje, ze jeden transfer jeszcze nas czeka. Martwi za to fakt, ze drugi mecz z rzedu zagralismy slabo. Stawka tych meczow moze nie byla wielka, ale zawsze. Moze jednak taki zimny prysznic i zrypka od trenera dobrze zrobi zawodnikom, bo dzisiaj byly okresy, gdzie grali na stojaco. Mecz w sobote dopiero pokaze w jakiej jestesmy obecnie formie.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2008, 23:23 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 sie 2008, 23:19

Osobiście mile się zaskoczyłem tym meczem. Wisła była skazana na porażkę w dwumeczu a jednak podjęła walkę. Z takim nastawieniem do gry mamy duże szanse zajść dalej niż "zawsze". Barcelona swoim gadaniem, że nie odpuści meczu, deklaracjami Eto który podobno zawsze gra na 100% oraz trenera, wskazują że albo robili sobie żarty albo mieli zły dzień. Historyczne zwycięstwo jeśli chodzi o polski klub. Z niecierpliwością i dużymi oczekiwaniami czekam na to co chłopaki zdziałają w pucharze UEFA. Pokazali, ze stać ich na wiele i jak zepną poślady to umieją wygrać. Wielkie gratulacje! :brawo:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”