Bolton Wanderers (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 mar 2008, 19:02

morświn pisze:Bolton przegrywa z przecietnym Wigan 1-0.
Zajebiste. Wigan przeciętne, a jaki jest Bolton? Wigan było faworytem w tym meczu. Grają naprawdę dobrze, wystarczy zobaczyć na ich wyniki. Bruce ich przejął i są efekty. Wtedy jak on do nich przechodził chyba byli w strefie spadkowej.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 16 mar 2008, 21:28

czyli Wigan to klasowy zespol, napisalem przecietnym czyli oznacza to ze nie jest w strefie spatkowej ani nie walczy o puchary, jest to obecnie sredniak ligi. Jesli Bolton chce sie utrzymac to powinien zdobywac pkt z takimi zespolami bo nie sadze ze zdobedzie pkt z zespolem z pierwszej 4
pozdro

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 mar 2008, 21:32

morświn, ale to zabrzmiało tak jakby Bolton był lepszym zespołem i musiał zdobywać punkty z takimi ekipami.
morświn pisze:bo nie sadze ze zdobedzie pkt z zespolem z pierwszej 4
Z Manchesterem wygrał. :lol: Zresztą my też mamy jeszcze mecz z nimi i może być różnie.

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Bolton Wanderers (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 28 sie 2008, 0:00

Wiecie za co Cahill jest zawieszony? Az do 21 wrzesnia...

orech
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orech » 29 sie 2008, 11:10

Pojawiły się plotki jako by Smolarek miał być wypożyczony do Boltonu ..:)

Uważam, że powinien on zostać w Racingu i tam powalczyć o skład. Ebi mi duże możliwości. Uważam również, że jest on zbyt słaby fizycznie na grę w Anglii, ale może się mylę ;)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 sie 2008, 8:06

orech pisze:Pojawiły się plotki jako by Smolarek miał być wypożyczony do Boltonu ..:)

Uważam, że powinien on zostać w Racingu i tam powalczyć o skład. Ebi mi duże możliwości. Uważam również, że jest on zbyt słaby fizycznie na grę w Anglii, ale może się mylę ;)
To już oficjalne. ;)
http://sport.onet.pl/0,1248702,1816136,wiadomosc.html

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 sie 2008, 9:11

Przynajmniej nie będzie sam. W Boltonie gra przecież Jarosław Fojut. Zastanawia mnie na jakiej pozycji Megson będzie wystawiał Polaka, na flance czy na szpicy.

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 30 sie 2008, 14:04

Na ławce. Pozycja Elmandera i Daviesa jest niepodważalna. Przynajmniej na razie.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 30 sie 2008, 15:18

Z tego co wiem Ebi może grać jeszcze na skrzydle ;) W dodatku Elemander chyba jakiejś kontuzji dostał no nie :?:

orech
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orech » 30 sie 2008, 15:34

Ja uważam, że Ebi powinien grać w ataku. Tam się czuje najlepiej :) Mam nadzieje, że jego kariera w Boltonie potoczy się inaczej niż Rasiaka :) Wierze w mocno w to, że Ebi pokaże klasę :D

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 20 wrz 2008, 20:32

No Ebiego dzisiaj pokazali dwa razy - jak kopnął Fabregasa który nie miał piłki :lol: i jak schodzil z boiska :P

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 50

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 20 wrz 2008, 21:21

Bolton naprawdę mi się dzisiaj podobał grali ostro pressingiem przynajmniej w pierwszej połowie którą oglądałem udało im się strzelić bramkę no i po tej właśnie bramce myślałem że na Reebok Stadium może być niespodzianka nawet w przypadku remisu ale potem przyszło pięć minut jakiejś dekoncentracji jakiś słabszy moment i Kanonierzy wykorzystali to bezlitośnie strzelając dwie bramki i praktycznie kontrolując przebieg spotkania choć Boton potrafił zagrozić szczególnie Nolan koleś zagrał dzisiaj naprawdę solidny mecz.

Co do Smolarka debiut jak debiut widać że jeszcze brakuje mu jakiegoś zgrania po prostu tego czegoś zagrał po prostu szary mecz bez fajerwerków ale bez większych błędów ;)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 wrz 2008, 21:29

Bolton zagrał dobry mecz. przegrać przegrali, ale pokazali się mimo to z naprawdę dobrej strony. Duzo pracowali, potrafili bardzo mocno naciskać Arsenal i nawet przez dłuższy czas w 2 połowie to oni nie Arsenlal prowadzili gre, do tego zmusili Almunię do kilku świetnych interwencji, byli dobrze zoorganizowani, fajnie wyglądała ich gra w pomocy. Nolan odwalił naprawdę kawał świetnej roboty i był prawidziwym liderem swojego zespołu. Tylko te fatalne 5 minut gdzie stracili 2 gole z czego jeden ze spalonego....
Co do Ebiego to ja nie spodzeiwałem się by on odegrał w tym meczu jakąś większą rolę, w najbliższym meczu znów potężny rywal bo Man Utd więc też prewnie wiele nie zdziała. Ale Bolton mimo to może być dla niego dobrym klubem. Pytanie tylko czy on sobie tam da radę?

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 20 wrz 2008, 22:13

(L)oczkerson pisze: Co do Ebiego to ja nie spodzeiwałem się by on odegrał w tym meczu jakąś większą rolę, w najbliższym meczu znów potężny rywal bo Man Utd więc też prewnie wiele nie zdziała. Ale Bolton mimo to może być dla niego dobrym klubem. Pytanie tylko czy on sobie tam da radę?
Podobno miał jeden trening z drużyną i jakieś problemy rodzinne na głowie, więc za wiele nie można się było spodziewać. A czy da radę :?: Na to nie ma reguły - pożyjemy, zobaczymy. Ja osobiście myślę, że jeżeli dostanie solidny kredyt zaufania od trenera, to sobie poradzi. W każdej lidze, w której grał dawał rade.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 wrz 2008, 12:03

Smolarek jak dla mnie to zawalil obie bramki, bo po jego stronie wszedł zarówno Eboue jak i Denilson totalnie nie pokryty, Ebi nie wrócil. No powtorkach widać jak sobie sobie spokojnie człapie patrzac jak w/w zawodnic wala w pole karne. Wygladał przesłabo i jakos nie wydaje mi sie, zeby zrobil kariere choć ciut lepsza od Rasiaka. Z tym tempem to nie ta liga dla niego, zreszta powoli zaczyna brakowac dla neigo miejsca.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”