Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 05 lut 2005, 19:36
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 lut 2005, 20:43
Jak dla mnie to ten karny został prawidłowo podyktowany przyjzyj się powtórce widac ze Nowotny ewidentnie przytrzmuje Guerrero a Peruwianczyk po prostu sprytnie wykorzystuje "cielesny kontakt" przewracając się w polu karnym Nowotny chcąc ratowac sytuacji tez sie przewrócił ten karny nie był zamierzony lecz wynikał on z błędu Nowotnego po za tym Bayern był zdecydowanie lepszym zespołem i jak najbardziej zasłużył na 3 pkt w tym meczu.Andreyew pisze:Ech Bayern-Bayer 2-0 coz wiecej powiedziec, Monachijczycy byli lepszi, nie wychodzila nam zadna akcja jedynie sporadyczne akcje Voronina, Bayern zdominowal boiska. Co do koncowki pierwszej polowy jestem zbulwersowany tyz rzutem karnym, przyznajcie (fani bayernu) ze nie powinno go byc. No ale cos nie bede nas usprawiedliwial, zagralismy cienko i przegralismy.
Koby~FCBM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 05 lut 2005, 20:43
Jak dla mnie to ten karny został prawidłowo podyktowany przyjzyj się powtórce widac ze Nowotny ewidentnie przytrzmuje Guerrero a Peruwianczyk po prostu sprytnie wykorzystuje "cielesny kontakt" przewracając się w polu karnym Nowotny chcąc ratowac sytuacji tez sie przewrócił ten karny nie był zamierzony lecz wynikał on z błędu Nowotnego po za tym Bayern był zdecydowanie lepszym zespołem i jak najbardziej zasłużył na 3 pkt w tym meczu.Andreyew pisze:Ech Bayern-Bayer 2-0 coz wiecej powiedziec, Monachijczycy byli lepszi, nie wychodzila nam zadna akcja jedynie sporadyczne akcje Voronina, Bayern zdominowal boiska. Co do koncowki pierwszej polowy jestem zbulwersowany tyz rzutem karnym, przyznajcie (fani bayernu) ze nie powinno go byc. No ale cos nie bede nas usprawiedliwial, zagralismy cienko i przegralismy.
Koby~FCBM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 05 lut 2005, 21:17
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 lut 2005, 22:09
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 13 lut 2005, 17:21
siona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lut 2005, 14:14
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 lut 2005, 16:36
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lut 2005, 20:15
Bramka Fraieramathiasek12 pisze:dzieki andreyew za brameczke krzynia a masz moze freiera???
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bayer-Leverkusen » 15 lut 2005, 21:37
Bayer-Leverkusen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lut 2005, 23:22
Oto chciana przez ciebie bramka Krzynówka, ale nie pytajcie sie wiecej o bramki tylko rozmawiajcie na temat Bayeru.Bayer-Leverkusen pisze:Andreyew
masz moze bramke krznia z z meczu z AS Roma??
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 16 lut 2005, 9:02
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 17 lut 2005, 11:25
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 lut 2005, 11:30
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 lut 2005, 13:42
wiesz dla polskich fanow jak najbardziej ale gorzej dla dudkasmitu pisze:jezeli krzynio bedzie gral jak w poprzednim meczu, to moze byc bardzo milo dla polskich fanow
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio