Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 23:54

pilkarz ma prawo nie byc na trybunach w czasie meczu swojej druzyny i nikt mu tego prawa nie odbierze. nie musi nawet nikogo pytac o zgode. wskazanym jest, aby byl na tych trybunach, ale to nie jest zaden wymog. i skad wiesz, ze np. vieira nie poszedl do mourinho/morattiego i nie zapytal o zgode na podroz do londynu?
Student ma prawo chodzić w uświnionym krawacie zawiązanym na głowie, worku na śmieci przewieszonym przez ramie w którym mógłby trzymać pomoce naukowe i nikt mu tego prawa nie odbierze, nie musi nawet pytać nikogo o zgode. A jednak chodzi schludnie ubrany, więc poddaje się zwyczajowym zachowaniom. Czemu ? Ponieważ może narazic się na sankcje. Tak samo jest z Vieira nie musi być na meczu, nikt go do tego nie zmusi
ale zwyczajowo powinien pojawić się na trybunach w meczu otwarcia kibicować swojej drużynie - która warunkuje jego byt - bo w przeciwnym razie może się narazić na sankcje ze strony władz klubu, sztabu szkoleniowego, samych zawodników, którzy zapewniam Ciebie, że na to patrzą ponieważ mają to w zwyczaju, tak jak Ty masz w zwyczaju to, że nie wąchasz swojego gówna, nie liżesz sie po jajach tak jak to robią zwierzęta, nie defektujesz w miejscach publicznych.... Choć zapewne co niektórzy psycholodzy eksperymentalni chcieliby żeby tak było.
ogolnie do twojego durnowatego stylu pisania jestem przyzwyczajony
Obrażasz mnie w tym momencie, a ja wrażliwy jestem. :)
niedoedukowanie
:D :D
brak wychowania czy kompleksy to malo mnie obchodzi. nie wciagniesz mnie w to.
:D :D

Lubisz sobie pofantazjować ? A teraz przejdźmy do konkretów. Po czym wnioskujesz, że jestem niewykształcony - tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie, czyżby człowiek "niedoedukowany" był osobnikiem gorszym ? Tylko konkrety proszę, albo odszczekuj ! Bo widzisz ja moge wywnioskować po tym co piszesz, że nie należysz do osobników inteligentnych. Dam sobie ręke uciąć, że zadaniem niewykonalnym dla kogoś takiego jak Ty jest wyłożenie paru składnych argumentów na kulistość ziemi, ale nie jestem w stanie powiedzieć niczego o twoim wyksztalceniu. Ponieważ zeby obecnie skończyć studia nie trzeba sie wiele uczyć, wystarczy dobrze sciagac...

Wróć do „Włochy”