Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 wrz 2008, 21:26
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 wrz 2008, 21:35
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 05 wrz 2008, 21:38
Jestem zaZico_FCI pisze:Wyświadczcie przysługę wielu użytkownikom tego forum i zbanujcie tego typa.
R.A.B.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 05 wrz 2008, 21:38
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 22:32
Nie słyszałeś, że człowiek ponowoczesny nie potrzebuje "dobrych" wzorów jest kowalem własnego losu, Bogiem, poszukiwaczem wrażeń i nie odnosi się z sympatią do innych ludziw swiecie mama cie nie wychowala i nie miales dobrych wzorcow poprawnego zachowania wobec innych od rodzicow , pogratulowac im tak "udanego" syna
Niby czemu ? Ponieważ mam inne zdanie niż wasze ?Wyświadczcie przysługę wielu użytkownikom tego forum i zbanujcie tego typa.
Już w starożytnej Grecji praktykowano podobne procedury. Na ostrakonach wypisywano nazwisko takiego delikwenta co to zagrażał demokracji by go w konsekwencji przepędzić. Oczywiscie cierpiały na tym najwybitniejsze jednostki ....Jestem za
Nie zdziwię się jeśli chłopak jeszcze w tym roku zostanie powołany do dorosłej reprezentacji.Jak pamiętacie Mario debiutuje w u21 i właśnie rozdziewiczył swój dorobek bramkowy dla Italii.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 wrz 2008, 22:41
Hhahaha nie moge rozwaliles mnieOczywiscie cierpiały na tym najwybitniejsze jednostki .
Ta ta , jasne jakies konkretne przyklady prosze.Nie słyszałeś, że człowiek ponowoczesny nie potrzebuje "dobrych" wzorów jest kowalem własnego losu, Bogiem, poszukiwaczem wrażeń i nie odnosi się z sympatią do innych ludzi
Era dobrego wychowania minęła z początkiem rewolucji francuskiej lub jak kto woli - zdania sa podzielone - rewolucji przemysłowej. Teraz najważniejszą spośród wszystkich cnót jest bogacenie się oraz konsumpcjonizm. Jeśli wspominasz czasy dobrego wychowania z nostalgią to polecam zmobilizować wszystkich swoich kumpli i meldować co tydzień na mszy w kosciele. Bo tylko w kościele nadzieja.
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 wrz 2008, 22:44
Dla świętego spokoju. Twoje zdanie mnie akurat mało obchodzi.MarcinW pisze:Niby czemu ? Ponieważ mam inne zdanie niż wasze ?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 22:53
A jednak Max Weber nie miał racji mówiąc, że zachowania emocjonalne oraz tradycjonalne są wypierane przez te o charakterze racjonalnym.Dla świętego spokoju.
Bardzo się ciesze. Śmiech obniża ciśnienie, człowiek jest zdrowszy.Hhahaha nie moge rozwaliles mnie
Sprecyzuj, proszę ... O jakie przykłady ci idzie..Ta ta , jasne jakies konkretne przyklady prosze.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 wrz 2008, 23:42
Są kluby równe i równiejsze. A zatem nazw klubów takich jak milan, juventus, roma, real, barcelona z dużej litery pisać nie muszisz. Wskazane pisanie Inter z duzej, co zaowocuje szacunkiem oświeconych kibiców Interu oraz poprawi twoja nadwątloną samoocenę.
ta niepochlebna wypowiedz to to, ze nie jest ojcem tylko trenerem? rzeczywiscie to oznaka zlych relacjiBiorąc pod uwagę niepochlebne wypowiedzi Robinho na temat Schustera wydedukować można, że jednak były.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 23:54
Student ma prawo chodzić w uświnionym krawacie zawiązanym na głowie, worku na śmieci przewieszonym przez ramie w którym mógłby trzymać pomoce naukowe i nikt mu tego prawa nie odbierze, nie musi nawet pytać nikogo o zgode. A jednak chodzi schludnie ubrany, więc poddaje się zwyczajowym zachowaniom. Czemu ? Ponieważ może narazic się na sankcje. Tak samo jest z Vieira nie musi być na meczu, nikt go do tego nie zmusipilkarz ma prawo nie byc na trybunach w czasie meczu swojej druzyny i nikt mu tego prawa nie odbierze. nie musi nawet nikogo pytac o zgode. wskazanym jest, aby byl na tych trybunach, ale to nie jest zaden wymog. i skad wiesz, ze np. vieira nie poszedl do mourinho/morattiego i nie zapytal o zgode na podroz do londynu?
Obrażasz mnie w tym momencie, a ja wrażliwy jestem.ogolnie do twojego durnowatego stylu pisania jestem przyzwyczajony
niedoedukowanie
brak wychowania czy kompleksy to malo mnie obchodzi. nie wciagniesz mnie w to.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 0:15
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 06 wrz 2008, 0:19
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 06 wrz 2008, 0:31
Dobrze wiesz, że poprzez mecz otwarcia rozumiem Serie A.Tak się składa, że meczem otwarcia sezonu dla Interu był mecz z Romą o SuperCoppa i na tym meczu Vieira był obecny, siedział w towarzystwie Dacourta.
Co nie znaczy, że go tam nie było.Natomiast nie widziałem Adriano
Cofnij się na poprzednią stronę, a dojdziesz do wniosku - wbrew swojemu wielkiemu zdziwieniu - że nie jestem odpowiedzialny za całe zlo swiata, co próbujecie mi wmówić.zdaje sie, ze osoba, ktora robi z tego najwieksza afere jestes ty sam. przypadek?
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 0:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 06 wrz 2008, 0:46
Zaczaiłem, ponieważ oglądałem mecz Arsenalu i uchwyciła go kamera, sprawiał wrażenie rozochoconego, toteż uznałem, że się z wami podzielę moimi wynurzeniami.ale to ty zaczales o tym, ze vieiry nie bylo na meczu. wczesniej nikt o tym nie wspominal
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio