Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 371

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 wrz 2008, 21:26

A czy Vieira jako dlugoletni kapitan Arsenalu nie ma prawa pojechac na 1 mecz, czy to jest jakies przestepstwo z jego strony ?

PS.Marcinie , proponuje ci bys zamiast uskuteczniac te miłosc do Milanu na tym forum , uskutecznij ja w realnym swiecie ,bo ja sadze ,ze to twoje zachowanie na forum wynika ze boisz sie komus cos powiedziec w twarz i po prostu najzwyczajniej w swiecie mama cie nie wychowala i nie miales dobrych wzorcow poprawnego zachowania wobec innych od rodzicow , pogratulowac im tak "udanego" syna

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 wrz 2008, 21:35

Wyświadczcie przysługę wielu użytkownikom tego forum i zbanujcie tego typa. :hardkor2:

R.A.B.
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 05 wrz 2008, 21:38

Zico_FCI pisze:Wyświadczcie przysługę wielu użytkownikom tego forum i zbanujcie tego typa. :hardkor2:
Jestem za

http://www.justin.tv/calcioindiretta_tv Dla fanów interu Balotelli włąsnie debiutuje w u-21 i przed 3 minutami strzelił ładną bramke

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 05 wrz 2008, 21:38

To ja zmienię temat :P

Jak pamiętacie Mario debiutuje w u21 i właśnie rozdziewiczył swój dorobek bramkowy dla Italii.
Gol piękny :D Włochy - Grecja 1-0

Jak ktoś chce oglądać link
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... koncertooo

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 22:32

w swiecie mama cie nie wychowala i nie miales dobrych wzorcow poprawnego zachowania wobec innych od rodzicow , pogratulowac im tak "udanego" syna
Nie słyszałeś, że człowiek ponowoczesny nie potrzebuje "dobrych" wzorów jest kowalem własnego losu, Bogiem, poszukiwaczem wrażeń i nie odnosi się z sympatią do innych ludzi :D :D

Era dobrego wychowania minęła z początkiem rewolucji francuskiej lub jak kto woli - zdania sa podzielone - rewolucji przemysłowej. Teraz najważniejszą spośród wszystkich cnót jest bogacenie się oraz konsumpcjonizm. Jeśli wspominasz czasy dobrego wychowania z nostalgią to polecam zmobilizować wszystkich swoich kumpli i meldować co tydzień na mszy w kosciele. Bo tylko w kościele nadzieja.
Wyświadczcie przysługę wielu użytkownikom tego forum i zbanujcie tego typa.
Niby czemu ? Ponieważ mam inne zdanie niż wasze ?
Jestem za
Już w starożytnej Grecji praktykowano podobne procedury. Na ostrakonach wypisywano nazwisko takiego delikwenta co to zagrażał demokracji by go w konsekwencji przepędzić. Oczywiscie cierpiały na tym najwybitniejsze jednostki ....
Jak pamiętacie Mario debiutuje w u21 i właśnie rozdziewiczył swój dorobek bramkowy dla Italii.
Nie zdziwię się jeśli chłopak jeszcze w tym roku zostanie powołany do dorosłej reprezentacji.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 wrz 2008, 22:41

Mario jest utalentowany ,ale troche mu jescze brakuje , do tego by grac w doroslej reprezentacfji ale juz na samych MS to czemu nie .
Oczywiscie cierpiały na tym najwybitniejsze jednostki .
Hhahaha nie moge rozwaliles mnie :haha:
Nie słyszałeś, że człowiek ponowoczesny nie potrzebuje "dobrych" wzorów jest kowalem własnego losu, Bogiem, poszukiwaczem wrażeń i nie odnosi się z sympatią do innych ludzi

Era dobrego wychowania minęła z początkiem rewolucji francuskiej lub jak kto woli - zdania sa podzielone - rewolucji przemysłowej. Teraz najważniejszą spośród wszystkich cnót jest bogacenie się oraz konsumpcjonizm. Jeśli wspominasz czasy dobrego wychowania z nostalgią to polecam zmobilizować wszystkich swoich kumpli i meldować co tydzień na mszy w kosciele. Bo tylko w kościele nadzieja.
Ta ta , jasne jakies konkretne przyklady prosze.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 wrz 2008, 22:44

MarcinW pisze:Niby czemu ? Ponieważ mam inne zdanie niż wasze ?
Dla świętego spokoju. Twoje zdanie mnie akurat mało obchodzi.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 22:53

Dla świętego spokoju.
A jednak Max Weber nie miał racji mówiąc, że zachowania emocjonalne oraz tradycjonalne są wypierane przez te o charakterze racjonalnym.
Hhahaha nie moge rozwaliles mnie
Bardzo się ciesze. Śmiech obniża ciśnienie, człowiek jest zdrowszy.
Ta ta , jasne jakies konkretne przyklady prosze.
Sprecyzuj, proszę ... O jakie przykłady ci idzie..

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 wrz 2008, 23:42

pilkarz ma prawo nie byc na trybunach w czasie meczu swojej druzyny i nikt mu tego prawa nie odbierze. nie musi nawet nikogo pytac o zgode. wskazanym jest, aby byl na tych trybunach, ale to nie jest zaden wymog. i skad wiesz, ze np. vieira nie poszedl do mourinho/morattiego i nie zapytal o zgode na podroz do londynu?

ogolnie do twojego durnowatego stylu pisania jestem przyzwyczajony. twoje posty czesto wzbudzaja we mnie politowanie, bo nie potrafisz napisac nieczego bez zaczepki lub napinki. niedoedukowanie, brak wychowania czy kompleksy to malo mnie obchodzi. nie wciagniesz mnie w to.
Są kluby równe i równiejsze. A zatem nazw klubów takich jak milan, juventus, roma, real, barcelona z dużej litery pisać nie muszisz. Wskazane pisanie Inter z duzej, co zaowocuje szacunkiem oświeconych kibiców Interu oraz poprawi twoja nadwątloną samoocenę.
:lol:
Biorąc pod uwagę niepochlebne wypowiedzi Robinho na temat Schustera wydedukować można, że jednak były.
ta niepochlebna wypowiedz to to, ze nie jest ojcem tylko trenerem? rzeczywiscie to oznaka zlych relacji :lol: poczytaj inne wypowiedzi. niestety naprawde nie masz pojecia o tamtej sprawie.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 05 wrz 2008, 23:54

pilkarz ma prawo nie byc na trybunach w czasie meczu swojej druzyny i nikt mu tego prawa nie odbierze. nie musi nawet nikogo pytac o zgode. wskazanym jest, aby byl na tych trybunach, ale to nie jest zaden wymog. i skad wiesz, ze np. vieira nie poszedl do mourinho/morattiego i nie zapytal o zgode na podroz do londynu?
Student ma prawo chodzić w uświnionym krawacie zawiązanym na głowie, worku na śmieci przewieszonym przez ramie w którym mógłby trzymać pomoce naukowe i nikt mu tego prawa nie odbierze, nie musi nawet pytać nikogo o zgode. A jednak chodzi schludnie ubrany, więc poddaje się zwyczajowym zachowaniom. Czemu ? Ponieważ może narazic się na sankcje. Tak samo jest z Vieira nie musi być na meczu, nikt go do tego nie zmusi
ale zwyczajowo powinien pojawić się na trybunach w meczu otwarcia kibicować swojej drużynie - która warunkuje jego byt - bo w przeciwnym razie może się narazić na sankcje ze strony władz klubu, sztabu szkoleniowego, samych zawodników, którzy zapewniam Ciebie, że na to patrzą ponieważ mają to w zwyczaju, tak jak Ty masz w zwyczaju to, że nie wąchasz swojego gówna, nie liżesz sie po jajach tak jak to robią zwierzęta, nie defektujesz w miejscach publicznych.... Choć zapewne co niektórzy psycholodzy eksperymentalni chcieliby żeby tak było.
ogolnie do twojego durnowatego stylu pisania jestem przyzwyczajony
Obrażasz mnie w tym momencie, a ja wrażliwy jestem. :)
niedoedukowanie
:D :D
brak wychowania czy kompleksy to malo mnie obchodzi. nie wciagniesz mnie w to.
:D :D

Lubisz sobie pofantazjować ? A teraz przejdźmy do konkretów. Po czym wnioskujesz, że jestem niewykształcony - tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie, czyżby człowiek "niedoedukowany" był osobnikiem gorszym ? Tylko konkrety proszę, albo odszczekuj ! Bo widzisz ja moge wywnioskować po tym co piszesz, że nie należysz do osobników inteligentnych. Dam sobie ręke uciąć, że zadaniem niewykonalnym dla kogoś takiego jak Ty jest wyłożenie paru składnych argumentów na kulistość ziemi, ale nie jestem w stanie powiedzieć niczego o twoim wyksztalceniu. Ponieważ zeby obecnie skończyć studia nie trzeba sie wiele uczyć, wystarczy dobrze sciagac...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 0:15

napisalem nawet, ze pilkarz powinien byc na meczu. ale nie musi, bo nie jest niewolnikiem.

dlaczego nie odpowiedziales mi na pytanie? skad wiesz, ze vieira nie zapytal trenera/morattiego o pozwolenie na podroz do londynu? klub na tym w zaden sposob nie cierpi i nie robi problemu, gdy wszystko jest poparte wiedza odpowiednich osob.

zdaje sie, ze osoba, ktora robi z tego najwieksza afere jestes ty sam. przypadek?

z niedoedukowaniem - w tym miejscu zle sie wyrazilem i tu ci moge spokojnie z czystym sumieniem przyznac racje. ponioslo mnie i dlatego tak napisalem. wynik stylu twojego poprzedniego posta. pozostalych rzeczy nie wycofam. jestes osoba, ktora bardzo rzadko pisze posty, ktore nie wzbudzalyby kontrowersji, czesto sie napinasz i jestes wyjatkowo zlosliwy. z jednej strony zlosliwosc jest cecha ludzi inteligentnych. z drugiej wielu to tutaj na forum irytuje, niektorzy dodaja cie do listy ignorowanych. i to naprawde nie jest przypadek marcinie. po prostu wiekszosc osob chce rozmawiac i wymieniac swoje poglady o pilce w kulturalny sposob. ty lubisz wprowadzic nieprzyjemna atmosfere, ktora wielu userom sie nie podoba. tylko tyle i az tyle :wink:

niestety dla ciiebie w tym miejscu nie trafiles - moje dyskusje w wiekszosci opieraja sie na argumentach. pisanie dla pisania mnie wnerwia.

kulistosc ziemii - tu akurat tez nie bardzo trafiles bo zdawalem rozszerzona mature z geografii i takie rzeczy wiedziec musze :P
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2008, 0:22 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 06 wrz 2008, 0:19

Tak się składa, że meczem otwarcia sezonu dla Interu był mecz z Romą o SuperCoppa i na tym meczu Vieira był obecny, siedział w towarzystwie Dacourta.

Natomiast nie widziałem Adriano 8)

Dzisiaj dzień debiutów. Obok Mario pierwszy mecz w barwach Interu (póki co nieoficjalny) zaliczył Quaresma. Podobno był zdecydowanie najbardziej wyróżniającą się postacią meczu (namacalny dowodem jest fakt, że zaliczył asystę). Należy wziąć poprawkę, że wyróżniał się na tle zawodników wracających do gry po kontuzjach (jak Vieira, Cruz) bardzo długich kontuzjach (Cordoba, Samuel) , szukających formy (Figo, Crespo) czy też graczach primavery. Ale jednak jest to sygnał, że Portugalczyk pomimo iż nie grał w sparingach jest fizycznie dobrze przygotowany do sezonu i przeciwko Catani będzie można liczyć na jego występ.
Ano nie przejęzyczyłem się Samuel faktycznie zagrał w tym meczu, chociaż ostatnio dochodziły sygnały, że wróci dopiero za miesiąc jako ostatni z kontuzjowanych piłkarzy. Natomiast nie zagrali Chivu i Adriano.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 06 wrz 2008, 0:31

Tak się składa, że meczem otwarcia sezonu dla Interu był mecz z Romą o SuperCoppa i na tym meczu Vieira był obecny, siedział w towarzystwie Dacourta.
Dobrze wiesz, że poprzez mecz otwarcia rozumiem Serie A.
Natomiast nie widziałem Adriano
Co nie znaczy, że go tam nie było.
zdaje sie, ze osoba, ktora robi z tego najwieksza afere jestes ty sam. przypadek?
Cofnij się na poprzednią stronę, a dojdziesz do wniosku - wbrew swojemu wielkiemu zdziwieniu - że nie jestem odpowiedzialny za całe zlo swiata, co próbujecie mi wmówić.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 wrz 2008, 0:37

ale to ty zaczales o tym, ze vieiry nie bylo na meczu. wczesniej nikt o tym nie wspominal :wink:

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 06 wrz 2008, 0:46

ale to ty zaczales o tym, ze vieiry nie bylo na meczu. wczesniej nikt o tym nie wspominal
Zaczaiłem, ponieważ oglądałem mecz Arsenalu i uchwyciła go kamera, sprawiał wrażenie rozochoconego, toteż uznałem, że się z wami podzielę moimi wynurzeniami.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”