Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 07 wrz 2008, 13:21

Wilmore pisze:I wiem, że dla Ciebie Murawski był cudownie przygotowany na 900 minut, ale po nim naprawdę było widać zmęczenie i brak przygotowania do gry na tym poziomie w takim upale. Po 45 minutach musiał zejść, wszedł Bandrowski, choć mógł wejść faktycznie napastnik - z perspektywy czasu to faktycznie był błąd, ale ciekaw jestem, czy też byś na miejscu Leo wprowadził napastnika w sytuacji, gdy obrona nie radzi sobie i potrzebuje wsparcia ze strony środkowych pomocników. Bandrowski się spalił, ale kto mógł to przewidzieć.
Sorry jak ogladam mecze Lecha i zawodnik zapierdala po 90 minut w kazdym spotkaniu w tempie, ktorego reprezentacja wczoraj nie potrafila osiagnac, to ciezko mi sie zgodzić, ze zawodnik nie mial sil w warunkach jakich Lech gral w tym sezonie juz 6-krotnie. Wczoraj sie mial nabiegiec, juz sie boje ze bedzie zajechany jak wróci. Gramy ze Słowenia, remisujemy kreatorem gry jest Roger, ktory nic nie robi i jedyny obok niego zaowdnik, ktory potrafi rozegrac zostaje zmieniony na defensywnego pomocnika. Poje... Czego chcial bronić. JEszcze msieszna gadanina, że kontuzja pospula jakis plan, jesli wogole mieli. Juz pisalem, że Levandinho nie jeden mecz rozegrał na środku obrony i nie potrzeba było wporwadzać kapitalnie dysponowanego Dzopa. Taktyka byla do dupy juz gdy bylo wiadomo, zę gramy bez napastnika.

Jesli kontuzji nie daj Boze nabawi sie Brożek to Holender sie zesra, bo raczej nie wierze, ze Lewandowski bedzie strzelal tak jak to robi w Lechu na dzien dobry. Tak pewnie bedzie Zahorski i Smolarek juz to widze. Lubie Ebiego ale nie jesli ma grać jako jedyny napadzior. Nie ma co wymyslać, 4-4-2 to normlane ustawienie dla Polakow. Holender chcial cos wymyślić nowego, ale jakos mu to nie wychodzi. Lepiej mi sie ogladalo elminacje Engela i Janasa, bo nie mozna było zasnąc z nudow. Teraz jest wykonczenie bez pomyslu, albo pomysl bez wykonczenia.

Wróć do „Polska”