FMy - Strona 28

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
krawcu7
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krawcu7 » 16 lut 2005, 14:07

wazi15 pisze:Zaklepalem sobie jankulovskiego do ajaxu kupilem go za 8,5 mln €. Myslicie ze dobrze postopilem bo mam dylemat a jest mi potrzebny prawy albo lewy boczny obronca. mam 45 mln € bo sprzedalem sneijdera do barcelony za 32 mln wiec mam duuzo kasy a nikt mi nie chce przejsc do ajaxu. :?
moim zdaniem sciagniecie Jankulovskiego do Ajaxu jest bardzo dobrym posunięciem...na pewno bedzie podpora twojej obrony :wink:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 16 lut 2005, 14:17

krawcu7 pisze:szukam jakiejś ciekawej drużyny którą można by było zagrać...tylko nie wiem za bardzo jaka wziac...moglibyscie mi doradzic?...piszcie kim wy byście zagrali
P.S.NIE CHODZImi tu o jakies potegi w stylu man utd :wink:
mozesz zafrac np.middlesbrough

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 16 lut 2005, 14:30

krawcu7 pisze:szukam jakiejś ciekawej drużyny którą można by było zagrać...tylko nie wiem za bardzo jaka wziac...moglibyscie mi doradzic?...piszcie kim wy byście zagrali
najlepiej jest jak sie zaczyna bezrobotnym... to tez jest najbardziej realne
no i napewno MU Cię odrazu nie zatrudni

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 16 lut 2005, 14:53

Najlepsza zabawa jest grając jakąś słabszą drużyną, której władze klubu stawiają za cel np. walkę o utrzymanie albo o przyzwoitą pozycję w tabeli. A ty z tą drużyną zdobywasz mistzrostwo :D Po takim sukcesie można odejść z klubu i znaleźć sobie pracę w lepszym. Ostatnio grałem (gram) takimi zespołami: Rennes, Parma, Derby, Veracruz. [Polecam Juana Esnaidera - dobry, doświadczony napstnik do wzięcia z wolnego transferu]
Ustawienie (taktyka) zależy oczywiście od zawodników, ale moje ulubione to:
----------------B-----------------

---O-----------O-----------O----

--------DP----------DP----------

--OP---------OP----------OP----

--------N------------N-----------

Mam pytanie do fanów Legii, bo ostatnio rozpocząłem grę Legią i moim najlepszym zawodnikiem jest ofensywny pomocnik Ireneusz Kowalski. Znacie takiego? Bo ja szczerze przyznam że nie :oops:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 lut 2005, 14:56

jak gram Olimpiakosem :] nakepsza zabawa jest w lidze mitsrow jak dostaje po 5:0 :P
szukam jakiejś ciekawej drużyny którą można by było zagrać...tylko nie wiem za bardzo jaka wziac...moglibyscie mi doradzic?...piszcie kim wy byście zagrali
P.S.NIE CHODZImi tu o jakies potegi w stylu man utd
eheh propnuje Ci wzjasc ZEnit St Pteresburg naprawde fajnei sie gra :P gralem nim ale w CM-a :P

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 16 lut 2005, 15:01

mrc pisze:
Najlepsza zabawa jest grając jakąś słabszą drużyną, której władze klubu stawiają za cel np. walkę o utrzymanie albo o przyzwoitą pozycję w tabeli. A ty z tą drużyną zdobywasz mistzrostwo :D Po takim sukcesie można odejść z klubu i znaleźć sobie pracę w lepszym. Ostatnio grałem (gram) takimi zespołami: Rennes, Parma, Derby, Veracruz. [Polecam Juana Esnaidera - dobry, doświadczony napstnik do wzięcia z wolnego transferu]
Ustawienie (taktyka) zależy oczywiście od zawodników, ale moje ulubione to:
----------------B-----------------

---O-----------O-----------O----

--------DP----------DP----------

--OP---------OP----------OP----

--------N------------N-----------

Mam pytanie do fanów Legii, bo ostatnio rozpocząłem grę Legią i moim najlepszym zawodnikiem jest ofensywny pomocnik Ireneusz Kowalski. Znacie takiego? Bo ja szczerze przyznam że nie :oops:
LOL znamy. Grał też w Zagłębiu i latem przeniósł się do stolicy.

A ja gram Wisłą i w Eliminacjach rozwaliłem Juventus, w LM wygrałem 4:2 z Banikiem w Ostrawie i zremisowałem 1:1 z Valencią u siebie, ale w 85 minucie strzelili mi gola :?

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 16 lut 2005, 15:36

Kotek pisze:LOL znamy. Grał też w Zagłębiu i latem przeniósł się do stolicy.

A ja gram Wisłą i w Eliminacjach rozwaliłem Juventus, w LM wygrałem 4:2 z Banikiem w Ostrawie i zremisowałem 1:1 z Valencią u siebie, ale w 85 minucie strzelili mi gola :?
To mam zaległości w polskiej lidze :? Masz jakichś zagranicznych zawodników w Wiśle? Ja polecam do takich mniej 'renomowanych' klubów (jak polskie) napastnika Cristiana Torresa (Argentyńczyk, z wolnego transferu, 13 bramek w 11 meczach) i Walter Erviti (Argentyńczyk, lewoskrzydłowy, do kupienia z Monterrey - 325 tys. euro). Ta dwójka i Ireneusz Kowalski to moi najlepsi zawodnicy, mają najwyższe średnie ocen w lidze :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 lut 2005, 16:31

krawcu7 pisze:
wazi15 pisze:Zaklepalem sobie jankulovskiego do ajaxu kupilem go za 8,5 mln €. Myslicie ze dobrze postopilem bo mam dylemat a jest mi potrzebny prawy albo lewy boczny obronca. mam 45 mln € bo sprzedalem sneijdera do barcelony za 32 mln wiec mam duuzo kasy a nikt mi nie chce przejsc do ajaxu. :?
moim zdaniem sciagniecie Jankulovskiego do Ajaxu jest bardzo dobrym posunięciem...na pewno bedzie podpora twojej obrony :wink:
Do Ajaxu mozna sciągnąc Solari'ego bo mu się kontrakt kończy za Free
A za rok juz masa dobrych graczy przechodzi za Free.(Bommel,Pizzaro,Dede,Juan,Robson Ponte itp itd)

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 16 lut 2005, 19:03

krawcu7 pisze:moim zdaniem sciagniecie Jankulovskiego do Ajaxu jest bardzo dobrym posunięciem...na pewno bedzie podpora twojej obrony :wink:
hmm Jankulovski nie jest obronca, on jest pomocnikiem lub nawet ofensywnym pomocnikiem :D Krawcu widze ze sie znasz :wink:
A co do tematu to
Zaklepalem sobie jankulovskiego do ajaxu kupilem go za 8,5 mln
Moim zdaniem bdb posuniecie, sam go mam na prawym skrzydle i niezle wymiata, dobry zakup :D pozdro

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 16 lut 2005, 20:19

mimek pisze:
krawcu7 pisze:moim zdaniem sciagniecie Jankulovskiego do Ajaxu jest bardzo dobrym posunięciem...na pewno bedzie podpora twojej obrony :wink:
hmm Jankulovski nie jest obronca, on jest pomocnikiem lub nawet ofensywnym pomocnikiem :D Krawcu widze ze sie znasz :wink:
A co do tematu to
Moim zdaniem bdb posuniecie, sam go mam na prawym skrzydle i niezle wymiata, dobry zakup :D pozdro
Niewiem, mimek moze ty masz jakos inaczej, ale ja mam ze Jankulovski jest albo lewym obranca albo ofensywnym lewym pomocnikiem. Sprawdz, moze sie pomysliles???

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 16 lut 2005, 21:35

mowisz o Marku Jankulovskim tym czechu?? on u mnie jest lewym i prawym ofensywnym pomocnikiem :D

Awatar użytkownika
krawcu7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krawcu7 » 17 lut 2005, 7:27

wazi15 pisze:
mimek pisze:
A co do tematu to
Niewiem, mimek moze ty masz jakos inaczej, ale ja mam ze Jankulovski jest albo lewym obranca albo ofensywnym lewym pomocnikiem. Sprawdz, moze sie pomysliles???
No ja mam wlasnie tak samo... lewy obronca...lewy pomocnik :wink:

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 lut 2005, 11:35

Gram w FM 2005 Pogonia Szczecin. Po połowce sezonu jestem na 6 miejscu. Macie moze jakis dobrych mlodych pilkarzy z Polski. Bardzo bym prosil. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 lut 2005, 14:09

A z tym Jankulovski to ja tez go mam lewy obronca lub pomocnik. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 17 lut 2005, 16:48

maly_1236 pisze:Gram w FM 2005 Pogonia Szczecin. Po połowce sezonu jestem na 6 miejscu. Macie moze jakis dobrych mlodych pilkarzy z Polski. Bardzo bym prosil. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konrad Nowak
Konrad Gołoś
Krzysztof Bąk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”