FMy - Strona 29

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
borxon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: borxon » 17 lut 2005, 17:36

Kotek pisze: Konrad Gołoś
Krzysztof Bąk
Co Ty mnie polonistów będziesz kradl :P Ale na serio to są bardzo dobrzy, dziwie się, że jeszcze nie dostali powołania do reprezentacji :) , polecam jeszcze Pawła Golańskiego (ŁKS)

Ok, powiedzcie mi jaki trening ustalacie swoim kopaczom, bo ja ciągle mam z tym kłopot. Robicie grupy (obrońcy, ofensywa, pomocnicy itp) czy robicie jeden program dla pierwszego zespołu?? Np. mam piłkarza dobrego technicznie i psychicznie, ale słabego fizycznie (na przykład wspomiany wcześniej Krzysiek Bąk), jaki trening mu zarzucić

Gram już 3-ci sezon Polonią, ćwierćfinał ligi mistrzów osiągnięty, ale dalej za Chiny nie przejde :?

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 lut 2005, 17:37

maly_1236 pisze:Gram w FM 2005 Pogonia Szczecin. Po połowce sezonu jestem na 6 miejscu. Macie moze jakis dobrych mlodych pilkarzy z Polski. Bardzo bym prosil. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja ci polece defensywnego pomocnika GUARIN nie jest z polskiej ligi ale powinien ci przejsc do Pogoni 8)

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 17 lut 2005, 18:57

Co do tych zawodnikow to mam juz Pawła Golanskiego jest nawet dobry. A do tych polonistów to Kondrad Gołoś do mnie nie chce przejsc. Atamtych nie sprawdzalem. Zobacze jeszcze tego GUARIN. A skad on jest.?????????????????????????????????????????????????????????????

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 17 lut 2005, 18:58

maly_1236 pisze:Co do tych zawodnikow to mam juz Pawła Golanskiego jest nawet dobry. A do tych polonistów to Kondrad Gołoś do mnie nie chce przejsc. Atamtych nie sprawdzalem. Zobacze jeszcze tego GUARIN. A skad on jest.?????????????????????????????????????????????????????????????
Kolumbijczyk

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 17 lut 2005, 19:23

hmmm a nie lepiej samemu zawodnikow wyszukiwac?? z odpowiednimi umiejetnosciami, pasujacych do taktyki?? kiedys jak gralem to caly sklad mialem tych talentow i nie zaciekawie sie gralo... szybko sie znudzilo, ale teraz moze jutro zaczne nowa gre to sobie bede wyszukiwal sam zawodnikow , wiem ze to moze duzo potrwac, ale watro - jak ci potem taki zacznie grac to ma sie frajde :P

sila
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sila » 18 lut 2005, 7:56

chłopaki mam wielki problem. zrobiłem na kompie format ale skopiowałem sobie sevy o końcówce ".FM" bo takie są i jak zainstalowałem od nowa gre to niemoge a właściwie nie wiem gdzie mam te sevy spowrotem wrzucić i jak zaczolem nową gre to gdy ja zapisałem to niby sie zapisało ale po ponownym wznowieniu gry niemogłem juz grać w tego seva . POMÓŻCIE :cry:

Awatar użytkownika
Enrico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrico » 18 lut 2005, 11:33

sila pisze:chłopaki mam wielki problem. zrobiłem na kompie format ale skopiowałem sobie sevy o końcówce ".FM" bo takie są i jak zainstalowałem od nowa gre to niemoge a właściwie nie wiem gdzie mam te sevy spowrotem wrzucić i jak zaczolem nową gre to gdy ja zapisałem to niby sie zapisało ale po ponownym wznowieniu gry niemogłem juz grać w tego seva . POMÓŻCIE :cry:
tzn.???? W jaki sposób nie możesz grać sejva? Jest niewidoczny, czy jest błąd przy ładowaniu?

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 18 lut 2005, 11:48

polecam super lige ktora zastepuje wloska serie A B C1/A C1/B C2/A C2/B C2/C mozna ja sciagnac z http://www.cmrahim.go.pl/
jest naprawde fajna gram Depo w seri B zajmuje 2 lokate i mam duze szanse na awans...

BR
Molina

OL OŚ OŚ OP
Romero Jorge Andrade Bramble Manuel Pablo

PL PŚ PŚ PP
Fran Tommasi Valeron Victor

NŚ NŚ
Luque Diego Tristan

Rezerwa: Munua; Yevseev; Coloccini; Duscher; Bowyer; Sergio; Hoch

Potrzebuje jakiegos srodkowego obronce w przystepnej cenie do €5 mln.
Moj najlpeszy transfer to Titus Bramble za €625 tys.
Najgorszy Carlos Martins (sporting) za €2,5 mln. ma klopoty z adaptacja w nowym otoczeniu i gra bardzo slabo :/ ostatnio z Liverpoolem na wyjezdzie 1:2 wygralem :D Napad Luque i Tristan jest do nie zatrzymania razem 54 mecze i 40 bramek i 21 asyst

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 18 lut 2005, 13:31

Kup sobie komapnego lub borre z anderlechtu dobrzy sa mam ich w ajaxie a komapnego kupuje zawsze gdy gram jakims klubem powinienes go wziasc na raty:)

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 18 lut 2005, 16:29

nie mam szans ich kupic jeden jest w barcelonie a drugi w Man Utd :/ moze jak sprzedam Jorge Andrade do Realu za €33 mln. :D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 18 lut 2005, 16:43

Julian Paolo Uccello 18 lat (AC Milan) sprzedany do Arsenalu za €5.25 mln teraz jest wart €26.5 mln rozegral 31 mecz 16 goli 8 asyst srednia 7.40 ja na napastnika to dobra wibil z pierwszeglo skladu takie gwiazdy ja Reyes Berkamp i van Persie

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 18 lut 2005, 18:42

czy spotkał sie ktoś ze spolszczeniem do FM 2005 ktore zmienia jezyk francuski na polski? wada mojej gry jest to że mam tylko jezyk francuski i tylko z taki moge zamienic na polski :? jak ktos by cos wiedział na ten temat prosze o kontakt, pilne

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lut 2005, 19:00

Pawel pisze:czy spotkał sie ktoś ze spolszczeniem do FM 2005 ktore zmienia jezyk francuski na polski? wada mojej gry jest to że mam tylko jezyk francuski i tylko z taki moge zamienic na polski :? jak ktos by cos wiedział na ten temat prosze o kontakt, pilne
Do tego potrzebny jest tylko plik polish.ltf i masz wszystko po polsku

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 18 lut 2005, 19:07

i nie zalezy to jaki jezyk gra miala wczesniej?? nawet po rumunsku moze byc??

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lut 2005, 19:12

Pawel pisze:i nie zalezy to jaki jezyk gra miala wczesniej?? nawet po rumunsku moze byc??
Tak bo ten plik wstawiasz do folderu
Football Menager 2005/data/languages/polish.ltf- wkleisz go tam i później w ustawieniach wybiezesz jezyk polski...szafa gra gitara tańczy :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”