Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 wrz 2008, 16:59
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 27 wrz 2008, 17:06
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 28 wrz 2008, 1:07
Marchena na pewno nie wejdzie zamiast Albeldy.Nie został powołany na spotkanie.Natomiast do kadry wraca Vicente i liczę na to,iż zagra od pierwszej minuty.Wówczas moglibyśmy oglądać Matę razem z Guaje w ataku.Dziennikarze radio9 dają jednak większe szanse Moro.Wówczas Mata grałby tam gdzie ostatnio.Sammyy pisze:Najbardziej się można bać o linię pomocy... bo w sumie to jednak jest słabo... szczerze to nie zdziwię się gdy Marchena wejdzie na DM'a zamiast Albeldy...
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 1:44
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 28 wrz 2008, 15:31
Wobec słabej dyspozycji środka pomocy byłoby to niezłe rozwiązanie.Duet AA (nie mylić z anonimowymi alkoholikamiSammyy pisze:Odnośnie Marcheny to miałem na myśli kolejne mecze i dalszą cześć sezonu... Marchena jako kapitan będzie grał gdy będzie zdrowy, a przecież Albiol z Alexisem spisują się przyzwoicie w odróżnieniu od linii pomocy
Względem Pablo jestem spokojny.Nasz wychowanek jeszcze pokaże swą wartość.Widzę w jego rywalizacji z Joaquinem analogię do sytuacji Vicka i Kily'ego.Sytuacja może i zapewne się powtórzy jeśli Joaquin nie zaliczy bardzo dobrego sezonu.W ostatnim czasie nawet w jednym meczu pokazuje dwa oblicza.Potrafi się potykać o własne nogi by kilkanaście minut później szaleć na prawym skrzydle.Przed sezonem pisałem,że jeśli to nie będzie "jego sezon" to latem powinniśmy go pożegnać.Tego zdania nie zmieniam.Sammyy pisze:Co do prawej flanki... Pablo dno dna ostatnio, ale luz, rozegra się... Joaquina to ja osobiście mam dość i po tym sezonie niech spada... kogoś w jego miejsce się znajdzie... Angulo ? Bleh, od biedy niech gra... i tak się lepiej spisze od w/w...
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 15:48
Mam podobnie, jest to młody chłopak, ma dopiero 22 lata więc jeszcze sporo przed nim, rozegra się i będzie ok. Trzeba mu dać trochę czasu. Oby docenili też go trenerzy... nie chcę sytuacji jak z Gavilanem bo na moje to za wcześnie się go pozbyto... zapowiadał się nieźle...Valencianista pisze:Względem Pablo jestem spokojny.Nasz wychowanek jeszcze pokaże swą wartość.
Ja czytałem o 70 mln., ale w sumie mniejsza o to... rozbieżności w zależności od źródła... natomiast najważniejsze w tym jest to, że klub dzięki temu będzie stabilny, nie będzie zawirowań, kłótni, tylko działania i solidna robota (na taką póki co się zanosi). Ważna sprawa to ustabilizowanie wszystkiego, bo burdel który został po tych sytuacjach z Solerem, potem Villalongą też pewnie spory jest. Swoją drogą ten drugi chciał do nas Ronaldinho i innych Aguero pościągaćValencianista pisze:I na koniec informacja dotycząca Soriano.Nasz nowy presidente w ostatnich dniach wykupił akcje Solera.Stając się przy tym największym udziałowcem klubu z 48 % akcji.Dzięki wsparciu kilku udziałowców może liczyć na 54 % co formalnie pozwala mu przeforsować każdy projekt.Całość transakcji zostanie zamknięta w 2009 roku kiedy Soriano wpłaci ostatnie raty.Zaś koszt całego przedsięwzięcia to około 95,7 mln Euro.
Przed Soriano sporo pracy.W przyszłym miesiącu zamierza negocjować kontrakt z Nike.Trwają prace nad sprzedażą działek Obecnego Mestalla.Generalnie jestem zadowolony z kierunku w jakim idzie klub.Ale na ocenę przyjdzie pora.
Dopor na inaugurację wygrało z Realem, a potem same remisy i porażki. Oglądałem mecz w UEFA CUP i w sumie to co mi się nasunęło to dobra gra Brann, a nie zła La Coruni... trzeba wziąć pod uwagę jaka temperatura panuje w Norwegii, jaka w Hiszpanii, to jak grają gospodarze w lidze etc. Mnie tam wynik nie zdziwiłValencianista pisze:O 19 mecz więc kilka słów skrobnę.Depor może nie zachwyca formą ale ma piłkarzy którzy mogą poważnie zagrozić.Mam na myśli przede wszystkim Guardado.Meksykanin jest szybki i Miguel będzie miał z nim sporo pracy.Tego grajka chciałbym widzieć w Valencii.Z powodzeniem radzi sobie na pozycji lewego obrońcy i tam chciałbym go widzieć w przyszłym sezonie.Zagra prawdopodobnie także Valeron.Przez ostatnie trzy sezony zmagał się z kontuzjami i jego dyspozycja to niewiadoma.Musimy jednak pamiętać jak potrafił zagrać Juan.Tego grajka od lat cenię i uwielbiam patrzeć z jaką gracją gra w futbol.W drużynie gości szansę na występ ma także były zawodnik Ches.Mista po niezbyt udanej przygodzie trafił do La Corunii.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 28 wrz 2008, 16:22
Tyle kosztują same akcje.Wraz z innymi kosztami (w tym już poniesionymi przez Soriano) całość zamknie się w kwocie o 25 mln większej.Sammyy pisze:Ja czytałem o 70 mln.
O ile sobie przypominam grał na lewej obronie w poprzednim sezonie.Generalnie jest niezły w obronie i przebojowy w ofensywie.Dla mnie wymarzony kandydat do efektownej i efektywnie grającej Valencii.A taką przecież chce stworzyć Emery.Sammyy pisze:Ps. Guardado na lewej obronie ? To będzie raczej taki styl podobny do Jansena... dobry w offensywie, a w defensywie przeciętny
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 16:38
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2008, 21:16
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 28 wrz 2008, 21:30
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 28 wrz 2008, 22:00
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 29 wrz 2008, 15:39
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 29 wrz 2008, 16:01
Sygnalizacja liniowego była,choć samego offsajdu już nie.Główny podjął słuszną decyzję puszczając grę.Nasi niepotrzebnie stanęli bo można było uniknąć tej bramki.Inferno pisze:Może mi ktoś wyjasnić tą sytuację w której Deportivo zdobyło drugą bramkę? Czy tam sędzia boczny sygnalizował spalonego?!
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 wrz 2008, 16:13
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 wrz 2008, 16:41
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio