Za taki sam faul Muntari dostał czerwo i 3 mecze zawieszenia [*]mete pisze:mowisz o tym faulu Flaminiego??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 wrz 2008, 22:44
Za taki sam faul Muntari dostał czerwo i 3 mecze zawieszenia [*]mete pisze:mowisz o tym faulu Flaminiego??
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 wrz 2008, 22:46
to samo zrobil materazzi kace w pierwszej polowie i co?o tym sie nie pamieta??Za taki sam faul Muntari dostał czerwo i 3 mecze zawieszenia
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 28 wrz 2008, 22:50
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 wrz 2008, 22:56
Moim zdaniem się wyrzuca jak zawodnik na to zasługuje niezależnie czy to derby czy nie i na którym metrze. Faul ewidentny więc druga kartka zasłużonaBabel pisze:choć moim zdniem w derbach nie wyrzuca sie zawodnika który fauluje na 50 metrze. Przynjamniej mogł dac ostatnie ostrzeżenie Burdisso, bo faul byl ewidentny.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 wrz 2008, 23:04
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 wrz 2008, 23:08
Oczywiscie, ze Materazzi. Nie ma co sluchac tych baranow z C+, takiego lipnego komentarza juz dawno nie slyszałem.Maciek (interista) pisze:Co do tej drugiej czerwonej kartki to sam już nie wiem kto ją dostał, może i Materazzi.
zrodlo: inter.itBooked: Gattuso 41, Jankulovski 51, Burdisso 61, 77, Vieira 66, Quaresma 69, Zanetti 83, Stankovic 85.
Sent off: Burdisso 77, Materazzi 83.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 28 wrz 2008, 23:12
Wiadomo, że dla kibica Interu spalony był kilkumetrowy. Zapewne w tej samej sytuacji na niekorzyść mojej drużyny twierdziłbym tak samo, ale to Milan wygrał i był troszkę lepszy w tym spotkaniu.Maciek (interista) pisze:Nie przesadzajcie, że taki centymetrowy spalony bo gołym okiem było to widać wbrew temu co bredzili komentatorzy. Zresztą nie ważne, gol nie powinien paść.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 wrz 2008, 23:14
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 wrz 2008, 23:18
Tu nie chodzi o to, czy miał połamac czy nie miał połamać. Chodzi o to, że w bardzo wyrównanym (podkreslam) meczu pozbawia sie druzyne szans na remis w sytuacji gdzie pozbawic jej nie musi. Cos jak zawiasy zamiast natychmiastowej celi. Tym bardziej, ze Gattuso dostał zółta kartke dopiero za trzeci chamski faul, a Jankulovski przejechał sie po pięknym jak Stankovic po Kace czyli tez czerwona (?).Yukasz pisze:Moim zdaniem się wyrzuca jak zawodnik na to zasługuje niezależnie czy to derby czy nie i na którym metrze. Faul ewidentny więc druga kartka zasłużonaBo niby miał Kake połamać aby dostać kartkę?
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 wrz 2008, 23:40
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 wrz 2008, 23:40
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 wrz 2008, 0:06
Masz prawo tak sądzić a ja póki co nie mogę tego Tobie zabronićBabel pisze:Chodzi o to, że w bardzo wyrównanym (podkreslam) meczu pozbawia sie druzyne szans na remis w sytuacji gdzie pozbawic jej nie musi.
Ciekawe co to za program, Leo czy ktos też miał programy komputerowe które miały pomóc Polsce odnosić sukcesyChlopaczek pisze:losi juz przenalizowali ta sytuacje przy pomocy zaawansowanej technologii komputerowej i orzekli ze spalonego nie bylo
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 29 wrz 2008, 0:19
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 wrz 2008, 1:07
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 29 wrz 2008, 1:53
Włochom może i tak, temu Panu z Rzymu już nie za bardzo. Jak zdawał relacje z sytuacji Romy czasem delikatnie mówiąc minął się z prawdą. Choćby to że wszyscy fani byli za tym aby klub pozostał u sterów Sensich. Ja wiem że to tylko część prawdy. No ale to nie temat o tym Panu więcChlopaczek pisze:Co do tej analizy to nie mam pojecia jak to zrobili przekazuje tylko to co powiedzial wyslannik rezydujacy z tego co wiem w Rzymie. Mysle ze Wlochom mozna zaufac oni takie sytuacje rozbieraja na czynniki pierwsze.
PS Chętnie zobaczyłbym tą ich analizę Włochów.Chlopaczek pisze:cichutko
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio