Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 wrz 2008, 15:29
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 wrz 2008, 15:46
Mentor pisze:
Racę rzucili Boixos Nois dlatego Laporta był taki wkurzony delikatnie mówiąc. Potem Fani Espaniolu (nie wiem czy to była grupa Brigadas Blanquiazules) chcieli się do nich dobrać i udało im się nawet staranować bramkę na dole a więc mecz musiał zostać przerwany.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 03 paź 2008, 10:59
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 paź 2008, 11:02
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 paź 2008, 12:16
Co nie zmienia faktu, ze takie zachowania nie powinny przynosic chluby klubowi, ktorego kibice szczyca sie Unicefem na koszulkach. Zreszta nie pierwszy raz zauwazam, ze w przypadku gonienia wyniku przez Barcelone, zaczynaja sie denerwowc a wtedy wszelkie gesty fair play sa im obce.Bienias pisze:prawda. tym bardziej ze przeciwnik symulowal kontuzje a caly Szachtar od dluzszego czasu kladl sie na ziemi i turlal
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2008, 12:55
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 paź 2008, 13:21
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 paź 2008, 13:33
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2008, 14:30
Czy mi się wydaje czy piłka została wybita na skutek zwyczajnego przerwania akcji a nie z powodu umierającego piłkarza gospodarzy? Mogę się mylić bo niby obejrzałem mecz drugi raz, ale nie pamiętam dokładnie tej sytuacji.arek_ahig pisze:I gwoli scislosci nie chodzilo wcale o wybijanie pilki, ale oddanie jej, bo to zawodnicy z Doniecka wybili ta pilke.
Jaki mecz (mecze?) masz na myśli pisząc "przeciwnik, z ktorymi graliscie zostal pokrzywdzony w meczu z wami i tylko nieporadnosci sedziego zawdzieczacie zwyciestwaarek_ahig pisze:Nie jestem w stanie ogarnac, co musialoby sie stac, zebyscie przyznali wreszcie, ze przeciwnik, z ktorymi graliscie zostal pokrzywdzony w meczu z wami i tylko nieporadnosci sedziego zawdzieczacie zwyciestwa w poszczegolnych meczach. Ale co tam.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 03 paź 2008, 15:12
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2008, 15:23
Nie bądź taki tajemniczy i napisz wprost. Konkrety prosimy.arek_ahig pisze:kiedy zwyciestwo klubu, ktoremu kibicujecie nie zawsze jest wykladnikiem waszej gry, ale bledow popelnianych na wasza korzysc przez pana biegajacego z gwizdkiem.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 paź 2008, 21:11
Kuman to osobny watek wiec go pomijamy:Parek_ahig pisze:. Posune sie dalej w swoich rozwazaniach i osmiele sie stwierdzic, ze spore grono kibicow Barcelony, udzielajace sie na tym forum, zbyt bezkrytycznie, z doza pewnej maniakalnosci, sa slepo przeswiadczeni o doskonalosci klubu, ktoremu kibicuja. Prym wiedzie w tym rkoeman
.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2008, 22:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 paź 2008, 0:10
tu bym się zgodził, statystycznie over musi paść. Zarówno mecze Barcy jak i Atletico kończą się głównie overami. Goście na 5 meczów aż 4 razy "mieli" over. Bramki na mecz: Barca 3,6. Atletico - równe 3 gole. Obie drużyny w końcówkach sporo strzelają, więc oprócz overa można chyba zagrać, że więcej bramek padnie po przerwie, kursik w granicach 1,90 jeśli się nie mylę.Mentor pisze:Atletico bilans ma podobny tak więc najpewniejszym typem wydaje mi się bukmacherski over
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 paź 2008, 10:55
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio