Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 210

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 paź 2008, 15:34

Brawo Ranieri :) Zamiast wystawic Iaquinte, znowu gra Del Piero.Gra trojka defensywnych p0omocnikow w pomocy tez jest zajebistym pomyslem. Moze uda sie przynajmniej zremisowac, wszyscy beda zadowoleni z postawy chlopakow.
Wybaczcie, ale Ranieri nie zasluguje na prowadzenie Juve, jest zwyczajnie za slaby na Juventus i powinnismy sie go jak najszybciej pozbyc. Moze ten sezon bylby stracony, ale nowy trener moglby juz sobie wszystko ukladac.

Zajebiscie, brakowalo nam tylko czerwa do gownianej gry. Nie chce mi sie tego ogladac nawet juz
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 15:47 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 paź 2008, 15:38

najfajniejsze jest to że w 3 kolejnych meczach JUVE gra 3 innymi systemami :lol:
Pięknie...
Jeszcze Mellberg kontuzja i gramy w obronie 4; De Ceglie, Knezevic, Grygera Salichamidzic :roll:

Edit: Alex z Wolnego :jupi:
Ostatnio zmieniony 05 paź 2008, 15:40 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 paź 2008, 15:40

Iaquinta jest kontuzjowany. Oglądam mecz od 25 minuty i już mi się dalej nie chce :roll:

EDIT: :)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 paź 2008, 15:41

przegapiłeś tylko kilka ładnych dłygich piłek Marchisio. Tak zwyczajna kopanina do jakiej JUVE nas przyzwyczaja od kilku spotkań

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 paź 2008, 15:56

Kiepska gra. Bresciano i Miccoli (do zejścia) bardzo swobodnie czuli się w pierwszej połowie. Za swobodnie. Alex wreszcie trafił z wolnego, ale podziękować też może Amelii, bo uderzenie nie było jakieś superprecyzyjne. Niepokoi kontuzja Mellberga, środek obrony Grygera-Kneze zdecydowanie nie jest gwarancją bezpieczeństwa z tyłu.
Czerwo Sissoko za brutalny faul w pełni zasłużone, ciekawe, jak będziemy grali w drugiej połowie? Ranieri zdejmie Alexa (pewnie nie), czy zostaniemy przy systemie z trójką z przodu:
--------Amauri----------
Del Piero------Giovinco

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 paź 2008, 16:03

W środku i tak było nieciekawie, a teraz to już w ogóle... po zejściu Momo nie schodzimy praktycznie ze swojej połowy. Głupie zachowanie Malijczyka, bo 2 faule w przeciągu kilku minut ale czy ten drugi aż tak brutalny... obaj walczyli o piłke z uniwsionymi nogami, bardziej się zderzyli ale stało się. Nie powinien był Momo ryzykować. Knezevic spał przy golu Miccoliego. Trudno nawet powiedzieć jakie zmiany by nas poratowały. Myśle, że powinien wejśc Camoranesi w miejsce Del Piero lub ewentualnie Giovinco. Tu już trzeba myśleć, żeby nic nie stracić, zamiast ile strzelić. Przynajmniej tak to wygląda patrząc na końcówkę I połowy. Nie jest fajnie...

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 paź 2008, 16:41

maestro pisze:Głupie zachowanie Malijczyka, bo 2 faule w przeciągu kilku minut ale czy ten drugi aż tak brutalny... obaj walczyli o piłke z uniwsionymi nogami, bardziej się zderzyli ale stało się.
Wejście wyprostowaną nogą w piszczel chyba jednak jest brutalne....

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 paź 2008, 16:54

ja mam tego dość! Do następnego meczu jest 14 dni i tyle czasu ma mieć Ferrara na poukładanie tego pierdolnika!

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2933

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 paź 2008, 16:58

Będziesz musiał zmienić podpis :wink: A już znany jest ewentualny następca czy to domysły :?:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 05 paź 2008, 17:05

Rezus pisze:Będziesz musiał zmienić podpis :wink: A już znany jest ewentualny następca czy to domysły :?:
Nie wierzyłem do tej pory w dymisję, ale kiepski wynik w kolejnym meczu może być gwoździem do trumny Claudio.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 paź 2008, 17:05

Conte albo Ferrara. Conte ma troszeczke wieksze doswiadczenie, ale jak Ciro zostanie nowym trenerem to tez sie nie obraze. Po tej kolejce lądujemy na 11 miejscu, panu Ranierumu trzeba niestety podziekowac, bo Juve prezentuje jedno wielkie NIC. Nie ma ani wynikow, ani jakiegokolwiek stylu gry. Juz tracimy 4 pkt do Interu, i z taka gra napewno tego nie nadrobimy, o LM bedzie zajebiscie ciezko jesli zostaniemy z dobrym dziadziusiem Claudio.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 paź 2008, 17:10

a co zmieni Ferrara? ja nie chcę kolejnego trenera-prowizorke, który będzie sie na Juve uczył. Chcę trenera z prawdziwego zdarzenia, który naprawdę da nam jakąś gwarancję, który ma doświadczenie, pokazał, że warto mu zaufać. Bardzo lubię Ferrarę ale dla mnie nie będzie on gwarancję sukcesu, a ogromnym ryzykiem, na jakie w tym momencie nie stać Juve.

Po meczu... [*] Jak można w tej sytuacji zdjąć Poulsena? Kolejny fatalny mecz w naszym wykonaniu, aż nie chce się pisać. Postawa obrony, co prawda w połowie rezerwowej, to padaka. Ale co tam, fajnie było sprowadzić mistrza Knezevica, i zarządowi nie przetłumaczysz, bo oni wiedzą co robią :] Pomoc dziś nie istniała, luka w środku tak wielka, jak Luca Toni, zwłaszcza po zejściu Sissoko, a później jeszcze Poulsena :| W mecz nie wszedł zupełnie Camoranesi, dużo strat i niedokładnych podań. Przyzwoicie zagrał dziś De Ceglie, może jeszcze Grygera w paru sytuacjach. Później stracił zęba... w środku dobrze Marchisio, Del Piero słabo w I połowie (poza bramką) ale w II nieco lepiej. Reszta słabiutko. Jak zwykle długie bezsensowne piłki do nikogo, z pominięciem linii, a biegaliśmy tylko za rywalami. Nie potrafiliśmy poszanować piłki, zawodnicy nie biegali, nie pokazywali się na pozycjach. W ogóle wszystko było nie tak. Teraz to już nawet ciężko wskazać konkretny problem, z jakim boryka się Juventus, bo nic nie działa tak jak trzeba... :cry:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 paź 2008, 17:46

No to moze Conte? Nie wiem co zmieni, jednak wiem jedno-Ranieri nic nie zmieni. Moze warto mu zaufac, tak jak kilkanascie lat temu zaufalismy trenerowi bez zadnych znaczacych sukcesow, ktory dzieki temu stal sie jednym z najlepszych trenerow swiata. Moze warto podjac takie ryzyko? Bo z Claudio bedziemy popadac w jeszcze wieksza szarosc.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 05 paź 2008, 18:07

Sorry, że tak się wtrącam ale było coś ciekawego później ? Wyłączyłem po bramce dla Palermo, stwierdziłem że oni powinni wygrać, bo mam już gdzieś taki Juventus. Czytałem tylko coś o wybitym zębie Grygery ? :hardkor: No i co odwalił Sissoko ? :roll:
ossy pisze:jednak wiem jedno-Ranieri nic nie zmieni.
Dokładnie, tyle zmarnowanych meczów, ale co tam. Zapewne dowiemy się, że Palermo to bardzo dobry zespół i powinna nas cieszyć strzelona im bramka. A już za tydzień w kolejnym meczu zobaczycie prawdziwy Juventus! Jak zwykle..

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 paź 2008, 20:53

Bez transferów na prawde ciezko to widze dla Juventusu. Ciekawe czy kiedykolwiek wrócą te genialne transfery jakie robil Moggi? Brakuje wam tego, i to bardzo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”