Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 paź 2008, 21:38
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 paź 2008, 22:16
ossy pisze:No to moze Conte?
Jak widzisz, zmieniłem tylko nazwisko. Reszta może zostać...maestro pisze:a co zmieni Conte? ja nie chcę kolejnego trenera-prowizorke, który będzie sie na Juve uczył. Chcę trenera z prawdziwego zdarzenia, który naprawdę da nam jakąś gwarancję, który ma doświadczenie, pokazał, że warto mu zaufać. Bardzo lubię Ferrarę ale dla mnie nie będzie on gwarancję sukcesu, a ogromnym ryzykiem, na jakie w tym momencie nie stać Juve.
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 paź 2008, 22:32
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 paź 2008, 23:42
Hola! Hola! Myślę że Spall poleci najpóźniej za miesiąc. Terminarz do tej pory nas rozpieszczał ale zaczynają się schody w lidzemaestro pisze:Chyba wolałbym zaczekać na Spalla lub Prandelliego do końca sezonu...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 paź 2008, 0:48
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 paź 2008, 1:37
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 paź 2008, 20:14
Bez Buffona, Camoranesiego, Treze prawdopodobnie też bez Legrottaglie i może Zanettiego na mecz z RealemDuet Juventusu oraz reprezentacji Włoch, Mauro Camoranesi i Gianluigi Buffon (obaj na zdjęciu) wracają do Turynu. Medycy Squadra Azzurra potwierdzili podejrzenia lekarzy Starej Damy, a to oznacza kolejne kontuzje w obozie Bianconerich.
Obaj piłkarze zostali powołani przez Marcello Lippiego na zbliżające się mecze Włochów w eliminacjach do Mistrzostw Świata 2010. Żaden z nich jednak nie zagra, gdyż obaj zostali odesłani do domu. Buffon i Camoranesi mają problemy z mięśniami, co potwierdziły dzisiejsze poranne testy. Buffona w kadrze zastąpi bramkarz Sieny, Gianluca Curci, natomiast za Camoranesiego najprawdopodobniej nikt już nie będzie powoływany.
O całej sytuacji wypowiedział się szef sztabu medycznego Azzurrich, Profesor Castellacci: "Obaj piłkarze nie mogą zagrać w żadnym z dwóch meczów. Po porozumieniu z Juve zostaną tu jednak do piątku. Buffon ma pierwszy stopień naderwania mięśni przywodziciela prawej nogi i jego przerwa potrwa przynajmniej 30 dni. Camoranesi ma również problemy mięśniowe prawej nogi. Jego uraz jest jednak mniej poważny i przerwa powinna potrwać ok. trzech tygodni."
W obliczu ostatnich kłopotów Juventusu, ta wiadomość jest wielkim ciosem, gdyż piłkarze najprawdopodobniej opuszczą kluczowe mecze w Serie A i Lidze Mistrzów.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 paź 2008, 21:17
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 07 paź 2008, 21:23
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 paź 2008, 21:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 paź 2008, 22:27
a na drugą dokładkę po której można się porzygać mówi:"Dlaczego Juve przegrało? Też zadajemy sobie to pytanie... Odpowiedź jest prosta: może inni po prostu grają lepiej...", co jest najbardziej żenującym cytatem od kiedy interesuje się futbolem(L)oczkerson pisze: zarząd na dokładkę mówi że kadra jest silna![]()
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 paź 2008, 22:32
Sam nie wiem czy lepsze jest zwycięstwo czy porażka, w przypadku ogrania Realu, Ranieri zapuści korzenie jeszcze głębiejTomusmc pisze:chociaż z Realem to jak walka Dawida z Goliatem - pamiętajcie, Dawid wygrał
Bez wydania dużych pieniędzy nie ma dobrych wzmocnień, niestety. A zarząd wysypał kasy na Amauriego i sądzi, że wystarczy.(L)oczkerson pisze:Do czego to doszło że w JUVE grają GRAJĄ! tacy zawodnicy jak Molinaro, Mellberg, Knazevic, Grygera, Poulsen... zawodnikami nie do zastąpienia okazują się Legro i Zanetti a zarząd na dokładkę mówi że kadra jest silna
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 paź 2008, 23:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 08 paź 2008, 22:07
Sfoltan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 paź 2008, 22:53
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio