Najlepsze filmy

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 06 cze 2004, 22:12

Ja dzisiaj oglądałem Shrek 2 (oczywiście w wersji nie dubbingowanej), i jestem mile zaskoczony. Myślałem, że to będzie kontynuacja na siłę pierwszej części, a tu suprise.... Film napewno dorównuje pierwszej części, o ile jej nie przewyższa. Nie no przesadziłem... na pewno nie przewyższa. Ale kot w butach jest po prostu genialny. Cała fabuła jest bardzo dobrze opowiedziana, wszystko trzyma się kupy. Tylko osioł jako (UWAGA SPOILER :!: - Jeśli ktoś nie chce nic wiedzieć o filmie niech dalej nie czyta. Nie opowiadam jak się skończy, ale przytaczam ogólne fakty) rumak już nie jest taki śmieszny. Na końcu parodia piosenki Rickiego Martina (to jest chyba jego....) też jest niezła.
No to teraz przyszła kolej na złe strony filmu:
...
To by było na tyle części drugiej :)
Film gorąco polecam. I tak się pewnie wybiorę do kina na wershję dubbingowaną, ale co tam. MURPHY I TAK JEST GENIALNY. na początku filmu osioł nic nie traci ze swojego dawnego uroku. Dopiero jak się zamienia w rumaka jakoś takie dziwne wrażenia sprawia i zsuwa się na dalszy plan.
No to chyba tyle tego co mi przychodzi do głowy po obejrzeniu filmu. Jeszcze raz zapraszam do kin :D Premiera już 2 lipca.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”