Kto w ataku reprezentacji Polski?

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Matiz117
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Kto w ataku reprezentacji Polski?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiz117 » 18 lut 2005, 21:56

Kto w ataku?
Żurawski z Frankowskim?
Żurawski z Rasiakiem?
Frankowski z Rasiakiem?
Niedzielan z Rasiakiem?
Niedzielan z Żurawskim?
Niedzielan z Frankowskim?
Olisadebe z Niedzielanem?
Olisadebe z Frankowskim?
Olisadebe z Żurawskim?
Olisadebe z Rasiakiem?
A może ktoś inny?
np. Olisadebe ze Smolarkiem?

Kogo Paweł Janas powinien wystawić do pierwszego składu reprezentacji narodowej?

Dla mnie to powinni być:
  1. Żurawski z Frankowskim
  2. Olisadebe z Żurawskim
  3. Frankowski z Olisadebe
Oby tylko Oli prezentował formę z MŚ!

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 18 lut 2005, 22:05

Smolarek nie bedzie grac w ataku :P on bardziej jest pomocnikiem
Moim zdaniem w ataku Polski powinien grać Frankowski z Zewłakowem (na ławe dac Zurawskiego). Zewłakow ostatnio pokazuje w Lidze belgijskiej na co go stać, a co do Franka, co tu dużo gadać: najlepszy polski napastnik. Zurawski jest już mocno przereklamowany (wystarczy wejśc na strone Nike i tam gdzie są piłkarze to jest i Żuraw)

Awatar użytkownika
Matiz117
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matiz117 » 18 lut 2005, 22:10

Z jednej strony zgadzam się z tobą!
Każde media gadają tylko o Żurawiu! "bla bla bla jakiś tam klub jest zainteresowany najlepszym polskim napastnikiem" "Trener Ajaxu Amsterdam był na meczu z kimś tam a celem było obejrzenie gry polaka"
Medja robią swoje!

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 19 lut 2005, 7:44

Ja w ataku spróbowałbtm dać Korzyma i Brożka. Dwaj młodzi dobrze wyszkoleni zawodnicy. Mógłby nasz trener ich sprawdzić w towarzyskim meczu, alo powołać na ławe w meczu z Azerbejdżanem

Awatar użytkownika
_KORKI_
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _KORKI_ » 22 lut 2005, 15:00

herdek pisze:Ja w ataku spróbowałbtm dać Korzyma i Brożka. Dwaj młodzi dobrze wyszkoleni zawodnicy. Mógłby nasz trener ich sprawdzić w towarzyskim meczu, alo powołać na ławe w meczu z Azerbejdżanem
nie przesadzaj wprawdzie korzym jest chyba największąnadzieją polskiej piłki nożnej ale on moze zgrał w 3 meczach legii :x i to nie w 1 sqładzie .jezeli Janas miałby powoływać takich zawodnikuw to mugłyby powołać pół polskiej ligi :D moim zdanim w reprezantacji powinni grać najlepsi a nie najmłodsi i najbardziej utalentowani .młodzi zawodnicy powinni sie ogrywać w klubie a nie w reprenzentacji bo kogo lepiej powołać 35 latkuw z kturymi będziemy wygrywać czy 17 latkuw z kturymi będziemy dostawać od leszczy ?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 lut 2005, 15:04

doli pisze:Smolarek nie bedzie grac w ataku :P on bardziej jest pomocnikiem
Moim zdaniem w ataku Polski powinien grać Frankowski z Zewłakowem (na ławe dac Zurawskiego). Zewłakow ostatnio pokazuje w Lidze belgijskiej na co go stać, a co do Franka, co tu dużo gadać: najlepszy polski napastnik. Zurawski jest już mocno przereklamowany (wystarczy wejśc na strone Nike i tam gdzie są piłkarze to jest i Żuraw)

to ze jest na stronie nike to znaczy ze juz przereklamowany ?!

fajnie masz :?

to jest najlepszy polski zawodnik grajacy na ojczystej ziemi, a w europie obok krzynka najlepszy polski pilkarz, jak tego nie widzisz musisz byc slepy :?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 lut 2005, 18:22

ja bym dal w ataku zurawia i rasiaka w koncu niech pokaze ze nie tylko 2 lidze angileskiej potrafi strzelac lub zewlakowa a na lawie franka

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 lut 2005, 18:28

mathiasek12 pisze:ja bym dal w ataku zurawia i rasiaka w koncu niech pokaze ze nie tylko 2 lidze angileskiej potrafi strzelac lub zewlakowa a na lawie franka

przez ostatnie poltorej roku Rasiak mial okazje sie pokazac !!!
nie wykorzystal tego to PAPA !!! to nie jest gracz wielki jak Raul zeby go na sile trzymac !!! atak stanowic powinni zurawski, frankowski, abbot, brozek, korzym jak sie wybije w legii itp. a nie zawodnik od ktorego sie odbija pilka, ktory nawet nie umie na pusta bramek strzelic w choc slupek :( :evil: :twisted:

Milka7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 08 kwie 2005, 19:09

Żurawski z Frankowskim

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 19:11

Franek - Zuraw - Ebi
albo
Rasiak - Franek - Niedziela :)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 19:27

NowakKamil pisze:Franek - Zuraw - Ebi
albo
mnie sie wydaje ze franek z zurawiem bo ebi sie bardziej na pomoc przyda

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 08 kwie 2005, 20:42

NowakKamil pisze:Franek - Zuraw - Ebi
albo
no jasne, rewelacja z tym Rasiakiem, juz dawno mowilem ze powinnismy grac 4-5-1 z Rasiakiem w ataku - moznaby go ustawic pod bramką przeciwnika i odbijać od niego piłkę, pod odpowiednim kątem, tak aby sprawiała zagrożenie (podobno tak zdobywa te bramki dla Derby :D)

nie no na powaznie...

3 napastnikami

Franek-Żuraw - filary + Ktos z beneluxu, a konkretnie Niedzielan, albo Żewłakow (MOUSCRON) - bardzo chciałbym go przetestowac w reprezentacji, przeciez strzela grad bramek dla druzyny broniacej sie od spadkiem z ligi belgijskiej, a jakby gral z wyzszej klasy zawodnikami??

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 08 kwie 2005, 20:53

Niedzielan wyraźnie wraca do formy, Rasiak dobrze radzi sobie w 1.Division, Żurawski to Żurawski, a Franek to nazwisko mówi za siebie. Problemy z tą formacją nie mamy, ale według mnie tak będzie się przedstawiał atak:

Żurawski-Frankowski

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 kwie 2005, 21:02

Matiz117 pisze:Z jednej strony zgadzam się z tobą!
Każde media gadają tylko o Żurawiu! "bla bla bla jakiś tam klub jest zainteresowany najlepszym polskim napastnikiem" "Trener Ajaxu Amsterdam był na meczu z kimś tam a celem było obejrzenie gry polaka"
Medja robią swoje!
Ktoś ładną perełkę z lamusa wygrzebał :wink:.
Jak to kiedyś wyglądało... niemal zapomniałem o czasach, kiedy Żurawski potrafił tylko asystować i wszyscy jojcyli co on w kadrze robi :roll:... A to przecież nie tak dawno. Podoba mi się tesh postawa autora tego wiekowego tematu: "Żurawski przereklamowany, beznadziejny". A tera avatarek z Maćkiem :twisted:.

Teraz macie Grzesia w kadrze. I kto ma za dobrą prasę :twisted: ?

A do tematu na poważnie wrócimy, jak któryś z Wiślaków złamie nogę 8).

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 kwie 2005, 21:32

MImo, że nas zrobił w ... , to ja nadal chciałbym aby w kadrze zagrał Olisadebe, oczywiście jak wróci do formy.Nie zapomne jego kocertu w eliminacjach MŚ'02.A na dzień dzisiejszy : Frankowski i Żurawski, czasami wspierani przez : Rasiaka, Niedzielana, Saganowskiego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”