Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2008, 16:56
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 18 paź 2008, 17:16
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 18 paź 2008, 17:21
O czym ty w ogóle do mnie ? Nie napisałem tamtego żeby szukać jakichś zaczepek słownych internetowy napinaczu, wyłącz kabel od Neo załóż dres idź na dwór się dotlenić. Nie wyskakuj mi tu z Romkiem chłopcze , masz jakiś z nim problem napisz do niego list albo zadzwoń. Pisałem tylko że Arsenal ma spadek formy bo remis z Sunderlandem porażka z Hull City to chyba nie w stylu Arsenalu. Ale jak na razie Nasri doprowadził do remisu.PubuśBubuś pisze:Twoje Chelsea bez romka nie prezentowałoby nawet takiej formy, więc się nie wypowiadaj.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 18 paź 2008, 17:55
Brzmiało to jak kpina. Jeśli to nie była twoja intencja, to wybacz.KajoFC pisze:Hahaha już po 16min gry przegrywa 1-0 z Evertonem gola w 9' zdobył Osman. Czyżby forma Arsenalu diametralnie spadła w dół ??
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 paź 2008, 18:01
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 18 paź 2008, 18:09
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2008, 19:04
pokazali 4 minutyMagnum pisze:BTW. Czy mi się wydaje czy sędzia w ogóle nie informował o doliczonym czasie?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 paź 2008, 19:21
No właśnie, szkoda, że tak nie można grać przez całe spotkanie. Koniec końców nie ma co się uskarżać, bo najważniejsze są trzy punkty i przełamanie tej fatalnej passy. Niestety, zaczyna to co było naszą zmorą w ostatnich sezonach, czyli urazy. Jak w takim tempie będziemy tracić kolejnych zawodników to ... no może lepiej nie krakać.Jak piszecie, w drugiej połowie był taki Arsenal, jakby byśmy chcieli oglądać. Szkoda, że dopiero muszą przegrywać, aby wziąć sie w garść.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 paź 2008, 19:25
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 18 paź 2008, 22:09
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 paź 2008, 22:41
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 22 paź 2008, 17:33
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 22 paź 2008, 20:14
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 22 paź 2008, 20:28
Raczej o biografii, bo wymienienie trofeów potrwa stosunkowo krótko. Ale żeby nie być uszczypliwym, trzeba dodać, że dla Arsenalu zrobił bardzo dużo, za co mu chwała.Logan pisze:22 października 1949 roku we francuskim Strasburgu, a wiec dokładnie 59 lat temu, na świat przyszedł Arsene Wenger. Można by długo opowiadać o jego biografii i zdobytych trofeach. Myślę jednak, że w sercach wielu fanów Arsenalu zapisał się nie tylko z tego powodu.
Życzmy stu lat życia, wielu sukcesów i oby został z nami jak najdłużej.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 23 paź 2008, 22:06
PubuśBubuś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio