Komentatorzy - Strona 25

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 11 sie 2008, 9:30

Roman Kołtoń w dniu wczorajszym udowodnił, że jest ekspertem od ligi niemieckiej. Przy okazji komentowania pucharowego spotkania Erfurt-Bayern, przez dobre 20 minut mylił Lella ze Schweinsteigerem, wciskając temu drugiemu, że popełnił fatalny błąd skutkujący bramką na 2:2. To nic, że w zbliżeniach powtórkowych ewidentnie widać było gębę Lella, dla Kołtonia i tak to był Schweini.

Na całe jego (Kołtonia) szczęście Schweini w końcówce meczu przeszedł z prawej na lewą stronę, co rozwiązało dylemat Romana (Lell czy Schweinsteiger).

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 11 sie 2008, 10:11

Marcin Lepa + Roman Kołtoń = Nie da sie ogladac meczu Serie A na polsacie sport przy wlaczonym dźwieku , ci komentatrozy ciagle robia jakies glupie gady , udaja znawcow futbulu wloskiego a tak czasami sie osmieszaja wypowiedzami ze sluchac sie nie da ,przez co potem jest roj nakarmionyhc ludzi nieznajacych realiow ktorzy potem brna w nieprawde w ktora uslyszeli od tych gosci . Porażka Polsatu Sport . Za to Bożydar i Borek to dobrzy specjalisci w swoim fachu , tak samo jak ten na 1 co komentowal Uefa ,a takze Komentatorzy piłki na Eurosporcie choc niewszyscy :P

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Komentatorzy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 paź 2008, 0:37

W meczu ze Słowacją zafascynowało mnie szczególnie jedno stwierdzenie Szpaka. Otóż nasi kibice wyjazdowi dopingowali naszych na różne spsoby ale generalnie miałem wrazenie (i chyba słuszne), że bardziej wciągały ich bluzgi, manifesty na PZPN i i policję (np."zawsze i wszędzie Policja...." albo " PZPN PZPN jeba% jeba% PZPN" czy "jazda z kurvami" "kto nie skacze za k..." itp) i tak przez niemal cały mecz. Czasem była przerobiona Wiselka z końcówką "Polska" ale raz poszedł hymn w II połowie i Szpaq: "I to jest doping... jak w Chorzowie" i, że niesamowita atmosfera, itp :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2892

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 paź 2008, 1:36

Mi jakoś utkwiło w pamięci, a jakże, pomyłka piłkarzy :) Garguła wybija rożnego, piłka wraca do niego i znowu leci a Szpaku "Roger" :lol: A jeszcze jedno co mnie zajebiście wkurwia u niego, Juskowiak coś chyba nawet w miarę ciekawego chciał powiedzieć a ten mu się wtrącił i palnął coś w ogóle nieciekawego (sorry ale nie pamiętam co to dokładnie było). Bardziej normalni, rozgarnięci, komentatorzy raczej nie wchodzą sobie w słowo, chyba, że jest jakaś ciekawa akcja, ba nawet niektórzy wtrącą przeprosiny za przerwanie. U niego brak czegoś takiego.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 paź 2008, 10:08

Mnie SZPAK rozbija gdy, np. Jusko probuje cos mocnego powiedziec a Szpak konczy jego zdania, dokladnie tymi samymi okresleniami ktore chce powiedziec Jusko. Szpak musi rzadzic mikrofonem, kuwa ile on ma lat? moze jakas emerytura? :pray:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 paź 2008, 10:17

peepe pisze:Szpak musi rzadzic mikrofonem, kuwa ile on ma lat? moze jakas emerytura? :pray:
Był ze 2 lata temu okres, że go nie było w TV i się na portalach dopytywali gdzie jest Szpaku, nawet sam zainteresowany się żalił, że nikt się z nim nie kontaktuje. Szkoda, bo trwało to krótko. Szkoda, że nie ma takich jak z Canal + czy nawet z Polsatu.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 paź 2008, 13:39

peepe pisze: Szpak musi rzadzic mikrofonem, kuwa ile on ma lat? moze jakas emerytura? :pray:
Służę informacją Szpak ma 57 lat. Do emerytury jeszcze dość daleko :lol:

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 23 paź 2008, 0:31

Dzisiaj Szpakowski przebił wszystkich. Dowiedziałam się, że 'córką i żoną Aguero jest córka Maradony'. Istna patologia :shock:

:haha:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 paź 2008, 2:39

Od początku Aguero podejrzanie mi wyglądał :warrior:

Co do Kalinowskiego to jest jednym z moich ulubieńców :lol: Nawet jak debatowali na temat kuratora w PZPN to nic sensownego nie powiedział tylko ograniczał się do jakichś frazesów. Najlepiej to mu czytanie z kartki wychodzi jak widać. Jagodę też chyba kiedyś miałem przyjemność słuchać. Później nic już nie było takie samo :hardkor:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 paź 2008, 9:24

Ja na szczęscie N-ki nie mam, więc chociaż tyle dobrego mnie spotkało :]

Szpaka niestety wczoraj słuchałem. Mecz był nudnawy raczej, więc słuchałem co Szpaq opowiada, po 1 połowie miałem ochotę się zabić, rozważałem nawet odejście od TV i właczenie jakiegoś meczu w necie, ale ten był zajęty :hardkor2:

Mnie już nawet nie tyle denerwują te jego błedy z tym Aguero, czy że np gracza pomylił z innym ... ale jak słyszę "AgiuRRRe, CannavaRRRo [to akurat nie wczoraj], AgueRRRo", albo próba błyśnięcia akcentem "Rołbii Kin"

iRRRrytowało mnie to strasznie, mamusiu ... czy ja jestem dziwny ?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 paź 2008, 9:30

"Riejra" (pisownia dosłowna) :lol: Był taki moment, że zgłupiałem bo nie wiedziałem o kogo chodzi Szpakowi. Mówił coś o zmianie taktyki czy coś i mówił, że to pozmienia Peppe Reina czy musi pozmieniać jakoś tak :lol: Ogólnie to strasznie się ogląda mecze z jego komentarzem. No i to dyrygowanie obroną przez Reinę :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 paź 2008, 11:22

Pewnie nie obyło się też bez Kujta i Kajta czyli popularnego Kajtka :roll:

Ten niedosyt jaki wczoraj poczułem spowodowany brakiem katowania moich uszu Szpakowskim Darkiem wynagrodzili mi jego koledzy ze skrótów :roll: No ale przynajmniej wiem że Gurkuf znowu ma być zbawcą francuskiej piłki, a Roma kibicom Bordeaux może pozazdrościć ich graczy. No kuwa jestem ciekaw którzy wirtuozi mieliby coś zmienić w grze Romy. Z drugiej strony porażka Romy która i tak była wkalkulowana ma też swój plus. Otóż teraz nie będzie paplaniny ze strony wszystkich działaczy i piłkarzy z Rzymu a także dziennikarzy że wracamy na właściwe tory :lol: W końcu remis z Chelsea na wyjeździe kto by go nie osiągnął w jakimś stopniu należy uznać za sukces. Fajnie było po meczu w Bordeaux kiedy zgodnie twierdzono że wraca ta świetna Roma i nie ma kryzysu :angry2: A to była tylko mgła przez którą nie było widać systematycznie wykolejającego się pociągu o nazwie AS Roma.
We wtorek też w studio było fajnie kiedy to ścierały się dwie całkiem odmienne opinie na temat niektórych zespołów :P

Ogólnie poziom polskich komentatorów należy podsumować tak - [*]

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 23 paź 2008, 11:58

Szpaku wymawia też Mascherano jako "maszczerano"... A momentami nawet jako "marszczerano" :shock:

Ale co by nie narzekać na niego, to nikt nie cieszy się tak po zdobytej bramce dla Polski jak właśnie pan Darek.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 paź 2008, 12:03

Przypomniało mi się też, przy okazji "kontrowersyjnych" sytuacji Szpaku ciągle powtarzał, że to okazja do przeanalizowania w studio przez ich "ekspertów" :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 paź 2008, 12:46

Taa wczoraj też posłuchałem sobie ekspertów w studio TVP i Gmoch hehe tłumaczył na tym ich sprzęcie co to jest atak pozycyjny :boruta: Nawet Szaranowiczowi musiało to wychodzić bokiem bo mu przerwał i wolał przenieść się do Szpaka.

Wczoraj na szczęście oglądałem mecz z angielskim komentarzem a duet Jagoda i Ryczel ponoć nieźle dawali czadu, plus minus takie cuda :arrow:

"pilka uderzyla w rekawice Doniego, a reka Doniego w poprzeczke"

"Anelka uderzyl w kolano Anelki"

"to była klasyczna domięśniówa"

"Terry jak wali w ryja to nie patrzy w oczy"

"nie było sytuacji, ale były takie sytuacje do sytuacji"

"wiesz de rossi może stąd uderzyć, byś się zdziwił, ale na youtubie są jego takie bramki"

"Spalletti jak tajemniczy Don Pedro Karamba"

:lol2: Mamo ratuj :!: :suicide:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”