Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 paź 2008, 17:56
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 paź 2008, 18:42
Ilu gra, lepsze pytanie ilu ma w kadrze.rkoeman pisze:ilu wychowankow na poziomie gra w arsenalu? tylko nie wyskakujcie mi z pilkarzami wychowanymi przez inne kluby bo ja rowniez dorobie sie zajadow jak mentor - wychowankiem jest pilkarz ktory nigdy nie zagral w zadnej doroslej druzynie danego klubu w oficjalnym rozgrywkach
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 19:17
Tutaj już opierasz się na przypuszczeniach.Jarzinho pisze:Podobnie bedzie z Nasrim.
Szczególnie grają ci, których pogrubiłem. I sobie raczej nie pograją, bo Barcelona też ostatnio lubi postawić na gwiazdy. A Messi to taki wychowanek, jak Cesc w Arsenalu.rkoeman pisze:w barcelonie graja obecnie: valdes, jorquera, pique, puyol, xavi, iniesta, busquets, messi, bojan, victor sanchez, pedro
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 paź 2008, 20:02
ile w hsitorii wygrala barcelona? sprawdz sobie. jako jedna z nielicznych druzyn ma na swoim koncie wszystkie europejskie puchary i JAKO JEDYNA grala we wszystkich edycjach europejskich pucharow. wiec jak najbardziej dorasta do piet innym. poza tym to barcelona miala przeciwko sobie rezim franco a jednak potrafila przetrwac.Mówisz, że Arsenal nic nie zdobył w Europie-owszem. Ale idąc tym tokiem rozumowania, to Barca do pięt nie dorasta Realowi, Milanowi, czy Liverpoolowi.
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 26 paź 2008, 20:08
Ja pierdzielęrkoeman pisze:ile w hsitorii wygrala barcelona? sprawdz sobie.
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 paź 2008, 20:11
Większość to nie wszyscy jednak... zresztą to i tak są jedynie Twoje przypuszczenia, a nie fakty więc nie ma o czym rozmawiaćrkoeman pisze:pogodz sie z tym ze barcelona to dla pilkarza marzenie i wiekszosc pilkarzy zrobi wszystko by do niej odejsc jezeli bedzie miala taka okazje.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 paź 2008, 20:23
Tyle ze w tamtych czasach cos. Tym bardziej dla Barcy ktora praktycznie walczyla na boisku i poza z Madrytem.PubuśBubuś pisze:Ja pierdzielęrkoeman pisze:ile w hsitorii wygrala barcelona? sprawdz sobie.2 razy zwycięstwo w LM. Reszta się nie liczy, bo jak powiedziałeś, to puchary pocieszenia. Real-9, Milan-7, Liverpool-5
Czyli jednak Barca nie dorasta do pięt
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 26 paź 2008, 20:27
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 paź 2008, 22:11
Jeśli chodzi o Barcę Pepa, to można spodziewać się częstej gry młodych piłkarzy, wychowanków klubu. Jeśli chodzi o Pique, to rkoeman wyjaśnił. Poza tym z wymienionych ostatnio gra też Victor Sanchez. Z Bilbao zagrał cały mecz, pojawił się na boisku w meczu z Basel, wczoraj zmienił Alvesa. Zgadzam się z tym, że aby oceniać, najpierw trzeba pooglądać mecze, bo takie pisanie nie ma za bardzo sensu.PubuśBubuś pisze:Tutaj już opierasz się na przypuszczeniach.Jarzinho pisze:Podobnie bedzie z Nasrim.Szczególnie grają ci, których pogrubiłem. I sobie raczej nie pograją, bo Barcelona też ostatnio lubi postawić na gwiazdy. A Messi to taki wychowanek, jak Cesc w Arsenalu.rkoeman pisze:w barcelonie graja obecnie: valdes, jorquera, pique, puyol, xavi, iniesta, busquets, messi, bojan, victor sanchez, pedro
Mówisz, że Arsenal nic nie zdobył w Europie-owszem. Ale idąc tym tokiem rozumowania, to Barca do pięt nie dorasta Realowi, Milanowi, czy Liverpoolowi.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 22:57
Niestety po raz kolejny pieprzysz jak potłuczony. Jorquera rzeczywiście nie gra, ale to normalne bo jest rezerwowym bramkarzem a pozycja goalkeepera praktycznie nie ulega rotacji z wiadomych względów. Pique gra dużo i będzie dalej grał dużo, ale aby to stwierdzić trzeba oglądać mecze albo przynajmniej śledzić składy co najwyraźniej przekracza Twoje możliwości. Victor Sanchez ostatnie regularnie dostaje szanse a Pedro dostawał je kiedy tylko był zdrowy. Obecnie leczy kontuzję. Chciałbyś dodać coś jeszcze czy wolisz się już nie pogrążać?PubuśBubuś pisze:Szczególnie grają ci, których pogrubiłem. I sobie raczej nie pograją, bo Barcelona też ostatnio lubi postawić na gwiazdyrkoeman pisze:w barcelonie graja obecnie: valdes, jorquera, pique, puyol, xavi, iniesta, busquets, messi, bojan, victor sanchez, pedro
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 26 paź 2008, 23:10
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 23:13
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 26 paź 2008, 23:52
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2008, 23:58
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 27 paź 2008, 14:07
Upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu, i dodam, że już nie chcę się dłużej pogrążaćMentor pisze:Chciałbyś dodać coś jeszcze czy wolisz się już nie pogrążać?
PubuśBubuś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio