Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 02 lut 2005, 16:48

Gdybym byl kibicem BvB to oczywiste ze nie byl bym tym zachwycony. BvB reklamujacy SEX SHOP, a nie tak dawno wygrywal Lige Mistrzow. Duma by mi na to nie pozwalala.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 lut 2005, 22:28

andreyew , niestety nie do konca masz potwierdzone informacje - jesli chcesz sie dowiedziec wiecej zapraszam na www.bvb.com.pl , a jak chcesz miec juz 100% pewnosc ze BVB ODMOWILA tej propozycji to na www.bvb09.de masz potwierdzone informacje itd ;] choc u nas na polskiej stronie tez nigdy nie ma plotek ;]

a co do meczu z hannoverem to dobre zwyciestwo ktore napewno daje nam wielka przewage nad strefa spadkowa ;]

bramki rowniez mozecie sciagnac na www.bvb.com.pl

pozdrawiam

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 lut 2005, 17:57

rebuzz - jak smolar zagral ?!?!!?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 06 lut 2005, 18:45

walecznie , tzn . to cos czego brakuje aktualnie wiekszosci pilkarzy w BVB , wraca sie i walczy o pilke i sam sobie potrafi akcje wypracowac ... ciekawe jest to ze jak stawal w walce sam na sam z Dariuszem Zurawiem to przegrywal ten pojedynek .. jednak jak Smolarek stawal przeciwko dwóm albo trzem pilkarzom Hannoveru to nimi albo zakrecil albo po prostu wszystkich wyprzedzil :)

no i warto zauwazyc ze po kazdej strzelonej bramce zaraz lecial do strzelcow i ladnie sie usmiechal do kamery :D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 06 lut 2005, 19:23

Nie ogladałem całego meczu Borussi z Hanoverem, ale widziałem bramki i musze przyznać, że bardzo mi sie spodobała ta strzelona przez Rickena. Może jeszcze powróci do dawnej formy tego mu właśnie życze, ponieważ daże Tego piłkarza dużą sympatią :wink:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 lut 2005, 21:58

w zwiazku z ostatnimi "newsami" na temat bankructwa BVB radze poczytac sobie dokladne informacje na bvb.com.pl .... powiem tak .. nie jest rozowo .. ale MEDIA jak zwykle przesadzaja .... he he po prostu rozbawiaja mnie niektore werjse takich onet.pl .. itd itd ... ;]

pozdro

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 17 lut 2005, 22:05

No ale sam przyznasz, że za ciekawie nie jest i to raczej na maxa jest źle.Ale powiem, że Roma także nie ma co się pochwalić :D .Gdy prawdziwe długi wyjdą na jaw to ło...Sensi posiedzi :).Ale niech bankruci się trzymają razem :) pozdro Rebuzz

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 17 lut 2005, 22:06

dokladnie...to samo bylo z moja Roma... nie wierze..ze BVB moze spasc...to za duzy klub...a co do sex shopu...nie czas na uprzedzenia itp. mysle ze gdyby bylo az tak zle...BVB ( sory za wyrazenie) chwycila by sie wszystkiego...wierze ze bedzie dobrze...

uchi co ty gadasz ! ostatnimy czasy Roma 72 banki zarobila...czytaj wiecej..a nie pisz glupot ...ze jest o wiele wiecej klubow ktore moga tylko pozazdroscic Romie pieniedzy !
Ale niech bankruci się trzymają razem pozdro Rebuzz
to jest zalosne...

Awatar użytkownika
Dede
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dede » 17 lut 2005, 22:28

Uchi_UfFy pisze:No ale sam przyznasz, że za ciekawie nie jest i to raczej na maxa jest źle.Ale powiem, że Roma także nie ma co się pochwalić :D .Gdy prawdziwe długi wyjdą na jaw to ło...Sensi posiedzi :).Ale niech bankruci się trzymają razem :) pozdro Rebuzz
Gdyby BVB mialo takie straszne klopoty z pienniedzmi to jush w zespole po okienku traansferowym nie grali by tacy zawodnicy jak : DEDE KOLER ROSICKY EWERTHON i inny wartosciowi pilkarze pozdro rebuzz

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 17 lut 2005, 22:29

Sickness87 pisze:dokladnie...to samo bylo z moja Roma... nie wierze..ze BVB moze spasc...to za duzy klub...a co do sex shopu...nie czas na uprzedzenia itp. mysle ze gdyby bylo az tak zle...BVB ( sory za wyrazenie) chwycila by sie wszystkiego...wierze ze bedzie dobrze...

uchi co ty gadasz ! ostatnimy czasy Roma 72 banki zarobila...czytaj wiecej..a nie pisz glupot ...ze jest o wiele wiecej klubow ktore moga tylko pozazdroscic Romie pieniedzy !
Ale niech bankruci się trzymają razem pozdro Rebuzz
to jest zalosne...
Heh, Sickness to było trochę :wink: .Oczywiście Roma nie jest bankrutem :) Ale jak sam wiesz nie ciekawa sprawa jest z nami.Wiem, że ostatnio wychodzimy na plus ale pamiętasz powód dla którego rosjanie nie przejeli klubu? :) Heh, nie wszystko jest przeze mnie na serio pisane :) pozdro :)

Derth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 18 lut 2005, 6:44

Od jakiegoś czasu media, jak się okazało, rozpuściło plotkę, jakoby Bayern Monachium ma wspomóc Borussie finasowo, a nawet wypożyczyć piłkarza. Właśnie przeczytałem newsa na bvb.com.pl informacje, w której pan Karlheinz Rummenigge, przewodniczący zarządu FCB, zaprzecza medialnym spekulacjom dotyczącym pożyczki, czy nawet wypożyczeniu piłkarza dla Borussi Dortmund. Chcieli tylko wpomóc moralnie, więc Rebuzz miał co do tej sprawy racje. Szkoda tylko, że fani FCB uwierzyli w medialne spekulacje i zrobiło się na forum małe zamieszanie, ale to naszczęście już historia.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 19 lut 2005, 15:53

Kłopoty to bvb ma na pewno juz przegrywa 2-0 a Bayern dalej ciśnie!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 19 lut 2005, 16:08

tswidok pisze:Kłopoty to bvb ma na pewno juz przegrywa 2-0 a Bayern dalej ciśnie!
jzu jest 4:0 :shock:

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 19 lut 2005, 17:08

LAZIO pisze: jzu jest 4:0 :shock:
Jest już 5-0 :(

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 19 lut 2005, 19:20

Tak jak dzisiaj zagrali Dortmundczycy to joz moga zapomniec o swoim "szalonym planie". Oczywiscie zespol zasluguje na udzial w europejskich pucharach, ale nie w takim stylu. Nie chodzi o sam wynik, ale o styl i sama gre. Nawet Ewerton i Rosicki nie pomogli.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”