Można odnieść wrażenie, że napisał poprzedniego posta w odzewie na moją prośbę (również z poprzedniej strony)fieldy pisze:Roża, jak mógł do ciebie kierować jak ty już w ogóle sie nie udzielasz ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 paź 2008, 21:11
Można odnieść wrażenie, że napisał poprzedniego posta w odzewie na moją prośbę (również z poprzedniej strony)fieldy pisze:Roża, jak mógł do ciebie kierować jak ty już w ogóle sie nie udzielasz ?
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 paź 2008, 21:27
Sporą kase, jak dla kogo, Wenger mial pdobono po 80 czy 70 mln, a sprzedał go za mniej niz Charlton Benta. Hleb takze nie kosztowal kokosów, a nie jest gosciem, ktory napewno jest zuzyty.Hanni pisze:Pójdzie Wtedy gdy się do końca wyeksploatuje. Tak jak to było z Henrym czy Saszą. Oddaliśmy Wam dwie zużyte armaty, za sporą kasę W zamian mamy 2 o klase lepszych w tym momencie piłkarzy.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 28 paź 2008, 21:56
Prawdopodobnie tak będzie, choć Wenger nie lubi wystawiać zawodnika, który dopiero co wrócił po kontuzji.fieldy pisze:Denilson już jest zdrowy i ja się obawiam, że Wenger wystawi jego zamiast Songa.
Dobrze, że ten mecz gramy u siebie, bo Spurs, na własnym terenie, niesione dopingiem, byłoby groźniejsze. Wydaje mi się, że to właśnie przewaga własnego boiska może się okazać w tym meczu kluczowa. Podobnie jak Ty, obawiam się zaangażowania graczy Tottenhamu. Przed nowym menagerem każdy będzie chciał się wykazać. Ciężki mecz się zapowiada.fieldy pisze:Ja bym jednak był ostrożniejszy. Oczywiście wygrana byłaby kapitalna, najlepiej 3, 4:0 coby zmazać plamę z CC, choć tam oczywiście graliśmy rezerwami ... ale jednak.
Nie mam na myśli tutaj zmiany trenera, bo on sam nic jeszcze nie zmienił, najwyżej gracze bardziej się starają. Oni mogą przegrywać, mogą dawać dupy, ale ciągle mają świetnych graczy. To nie koniecznie musi być łatwy mecz ... to są derby. Będzie cholernie ciężko.
Mnie osobiście wynik 100:0 dla którejś ze stron zdziwiłby mocno.fieldy pisze:to są największe derby Londynu i żaden wynik nie może zdziwić, nawet jak Spurs są w kryzysie.
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 29 paź 2008, 21:11
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2008, 21:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 29 paź 2008, 21:57
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 paź 2008, 21:57
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2008, 22:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 29 paź 2008, 22:36
PubuśBubuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 29 paź 2008, 22:56
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2008, 22:59
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 29 paź 2008, 22:59
Mi towniez, 4 bramki straconefieldy pisze:krótko i na temat - coraz bardziej podoba mi się nasza francuska obrona
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 paź 2008, 22:59
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2008, 23:00
Co ty pieprzysz. 2 pierwsze bramki - wina Almunii i tylko jego. Przy 3 Clichy się potknął i kapitalny strzał Jenasa, a na końcu - strzał z dystansu w słupek i dobitka ...mistyk pisze:Mi towniez, 4 bramki stracone
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 29 paź 2008, 23:03
No i co misiaczku...Mecz z Boltonem to "wypadek przy pracy" i mial byc powrot do "normalnosci",a tu zonk !!!PubuśBubuś pisze:Zamiast uspokoić grę, my pięknie tracimy. Szlag mnie trafi. Pewne 3 pkt zaprzepaszczone.
Samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio