Chcialem tylko powiedziec ze ogladac Roo w takiej formie to czysta przyjemnosc. Jeszcze te jego cofki do srodka i branie sie za rozgrywanie, cos pieknego. Post krotki ale to mialo byc taki przywitanie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 paź 2008, 11:32
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 paź 2008, 12:09
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 paź 2008, 14:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 25 paź 2008, 15:02
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 paź 2008, 15:35
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 paź 2008, 15:42
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 paź 2008, 16:19
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2008, 18:21
Widzowie niemiłosiernie wygwizdywali Wayne'a, a ten odpłacił im się całując herb United.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 paź 2008, 23:13
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 paź 2008, 23:53
Otóż to. PoezjaTo co Berba zrobił przy drugiej bramce pewnie znajdzie się w wielu kompilacjach o tytułach tj. "Amazing Football", "The Best Football Tricks Ever" i innych.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 29 paź 2008, 23:58
No rzadziej to już się chyba nie da, bo Brazylijczyk strzela baaaaardzo rzadko z dystansu. Dzisiaj pokusił się o to AŻ 2 razy. Niech strzela jak ma okazje, bo może w końcu ustrzeli tego debiutanckiego gola w naszych barwach. Kopyto ma, więc próbować od czasu do czasu może, ba nawet musi. Grzechem byłoby nie uderzyć z takiej piłki jaką mu wystawił Berbatov.piotrcies pisze:Anderson bardzo ładnie, tylko mógłby poprawić celność strzałów, ewentualnie rzadziej uderzać.
runej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 paź 2008, 1:59
e ? Ja dzis widzialem jak kilka razy ladnie wygarnal pile. Moze masz troszke racje z tym taktycznym niepoukladaniem , ale ma sie od kogo uczyc. Czasem troszke za szybko probuje wygarnac pilke, to sie moze kiedys zle skonczycW grze jeden na jeden, jest beznadziejny, taktycznie też niepoukładany, gubi pozycję, zbiega gdzieś do środka
Dla mnie nic specjalnego. Zeby nie bramki to byloby to co w poprzednich meczach , czytaj piachRonaldo - dla mnie MOTM.
No tu juz sie zgadzamy . Nastepce Scholes'a juz mamyFletcher - co ten facet wyprawia to się nie mieści w głowie. Kolejny świetny mecz, znowu król środka pola. Na chwilę obecną nie do ruszenia z pierwszej jedenastki.
Jego zawsze trudno ocenic , bo ma takie a nie inne zadania. Przez caly mecz mozesz go nie zauwazyc na boisku , ale pod koniec spotkania zrobi to co do niego nalezy i z tego trzeba go rozliczac. Dzis kapitalna asystaBerba - nie oceniam, bo mogę być nieobiektywny, a wszystko przez tą asystę.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: runej » 30 paź 2008, 10:05
Nie o to mi chodzi, bo on w każdym meczu ma kilka odbiorów i to często już na połowie rywala przecina podania. Rzecz w tym, żeboskigonzo pisze:e ? Ja dzis widzialem jak kilka razy ladnie wygarnal pile.
Wystarczy, że ktoś zamarkuje podanie, to on już sunie ze wślizgiem, a potem jak go miną, to ratuje się faulem, albo sobie odpuszcza i spokojnie wraca na swoją pozycję.Czasem troszke za szybko probuje wygarnac pilke, to sie moze kiedys zle skonczyc
boskigonzo pisze:Dla mnie nic specjalnego. Zeby nie bramki to byloby to co w poprzednich meczach , czytaj piach
runej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 paź 2008, 10:56
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 paź 2008, 11:30
A można przetłumaczyć na język polskiboskigonzo pisze:Quatro - imo motm Fletch
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio