http://www.d1g.com/video/show/?id=2417119
mogę ją tak oglądać i oglądać i oglądać...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lis 2008, 22:56
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 lis 2008, 23:42
To nie jest gol, to wisienka na urodzinowym torcie.(L)oczkerson pisze:ja jeszcze chciałem zapodać gola Del Piero bo to istne cudeńko![]()
http://www.d1g.com/video/show/?id=2417119
mogę ją tak oglądać i oglądać i oglądać...
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lis 2008, 1:51
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 lis 2008, 9:47
Chyba inny mecz oglądałem. Poza okazją Chielliniego i 1-2 akcji Baptisty Roma nie zrobiła zupełnie nic co zagoroziło by bramce Juventusu. W drugiej połowie grał jeden zespół - ogólnie najlepszy mecz Juve w sezonie.W pierwszej połowie przeważała Roma
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 lis 2008, 9:56
Nie podniecałbym się tym tak bo już chyba pół ligi zagrało swój najlepszy mecz w sezonie właśnie z Romą (także Inter). Myślę, że tego meczu nie powinniście brać jako wykładnik bo taki Inter po spotkaniu w Rzymie gra na prawdę słabo (przed nie wiele lepiej). Zauważyłem, że Romie najsłabiej idzie zwłaszcza na początkach drugich połów.10 pisze:Znakomity mecz, jeden z najlepszych (najlepszy?) Ranieriego w Juve
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lis 2008, 13:52
Roma opanowała w pewnym momencie środek pola i wyprowadzali akcje bez wykończenia. Za to Juventus oprócz tej główki Chielliniego nie pokazywał nic aż do rzutu wolnego Del PieroMarq pisze:Chyba inny mecz oglądałem. Poza okazją Chielliniego i 1-2 akcji Baptisty Roma nie zrobiła zupełnie nic co zagoroziło by bramce Juventusu. W drugiej połowie grał jeden zespół - ogólnie najlepszy mecz Juve w sezonie.W pierwszej połowie przeważała Roma
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 02 lis 2008, 22:07
Ahh szkoda że to nie wpadło, rzeczywiście pięknie ją ściągnąłTomusmc pisze:Przewrotka Amauri'ego fenomenalna, ściągnął ją z powietrza, a to trzeba umieć.
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 02 lis 2008, 22:23
Po prostu nie robił tego z rok temu, nie bał sięJuv pisze: Tiago to jak na razie inny zawodnik niż w poprzednim sezonie, rozgrywał, wbiegał na skrzydło, próbował strzelać, to na razie tylko 2 mecze, no ale oby dalej się rozkręcał.
Juve :*
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 02 lis 2008, 22:29
Jego dobra gra byłaby chyba najlepszym rozwiązaniem, zarząd i tak stwierdzi że nikogo do pomocy nie potrzebujemy, a Tiago grać dobrze potrafi, tylko nie chciał tego jak na razie zbytnio pokazywać.sci pisze:Po prostu nie robił tego z rok temu, nie bał się
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 03 lis 2008, 2:12
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 lis 2008, 12:12
Co do Tiago, to powiedział po tym meczu że jest profesjonalistą i dlatego.... chce odejść z JUVE!!!Nieszczęśnik Tiago... co tu z nim teraz zrobić. Ja się nie podpalam jego (co najwyżej) dobrą formą, bo w sumie drugi mecz. Trudno to nawet nazwać formą. IMO zagrał dobrze ale bez podniety, co jednak i tak jest skokiem milowym w jego przypadku
No tak takie wielkie postaci światowej piłki jak Molianaro, Mellberg, Grygera, Tiago czy Poulsen to naprawdę coś w rodzaju "klęski urodzaju" i ja osobiście się nie dziwie że Secco nie chce przeprowadzać kolejnych transferów. Też bym się bał po tych transakcjach robić kolejneAgenci Diego jeżdżą po Europie, odwiedzając jeden klub po drugim" - powiedział Secco. "Szczerze mówiąc, mamy co do niego wątpliwości z punktu widzenia taktycznego. Co więcej, mamy chyba pewną klęskę urodzaju jeśli chodzi o światowej klasy piłkarzy w naszym składzie, jako że przez ostatnie lata już wzmocniliśmy nasz zespół. Bardzo trudno będzie więc nam go wzmocnić jeszcze bardziej i znaleźć piłkarzy lepszych od tych, z którymi już współpracujemy."
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lis 2008, 16:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 lis 2008, 17:22
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 lis 2008, 12:27
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 lis 2008, 15:27
nie cieszylbym sie z meczow z "slabszymi" druzynami z ktorymi ciezko sie gra bo sie strasznie bronia i trudno jest strzelic im bramkeTeraz nic tylko spokojnie wygrywać kolejne spotkania i dokładnie przygotowywać się do tych nielicznych potężnych przeciwyników (do końca roku to będą mecze z Interem i Milanem, a w połowie stycznia z Lazio) tak będziemy wreszcie grali ze słabszymi rywalami jak Chievo, Reggina, Leccie, Siena czy co najwyżej średniakami jak Genoa i Atalanta. Liga Mistrzów skoro już awansowaliśmy i 1 mejsce też mamy w zasięgu ręki też nie będzie już większym problemem![]()
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio