Prosze ciebie, nie przypisuj mi swoich bzdurnych teorii. Nigdzie nie napisalem, ze sedzia powinien popelnic kolejny blad. Przeczytaj raz jeszcze, zastanow sie i wtedy dochodz o co mi dokladnie chodzilo. Pozdrawiam.krzychu212 pisze: Co to jest wogóle za pomysł z dostawaniem szansy na naprawienie błędów arbitra poprzez... kolejny błąd arbitra.
edit: zapomniales dodac w tym swoim podsumowaniu bledow, o karnym dla Barcelony w 99 minucie.

Co prawda liczyłem na to, że jeszcze coś ustrzeli w II połowie, ale nie bądźmy pazerni. Zagraliśmy dzisiaj koncertowo i tyle. Szkoda, że Leo nic nie strzelił bo grał równie świetnie i zasłużył na bramki. Niestety Henry dzisiaj TRAGICZNA skuteczność. Po pierwszej połowie napisałbym, że tragiczna gra, ale ostatecznie udało mu się strzelić gola i zaliczyć asystę przy bramce Eidura. Ogólnie jednak Titi dzisiaj zmarnował zbyt wiele akcji i nie jestem w stanie ocenić go pozytywnie. Podpinam się natomiast pod pochwałami dla Puyola, który dzisiaj łatał wszystko w pięknym stylu.