Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lis 2008, 16:03
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lis 2008, 16:15
Niestety tak. Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio formą nie grzeszył, więc może kilka dni odpoczynku dobrze mu zrobi. Przynajmniej Nicklas i Carlos otrzymają więcej szans, więc są też plusy całej sytuacji.rkoeman pisze:adebayor wylecial wam na 3 tygodnie?
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lis 2008, 16:40
Sprytny, cwaniak ?
C Ronaldo panienka ?
zacytuje reda.napisal kibic druzyny w kjtorej gra c.ronaldo...
dziękuje nie mam nic więcej do dodaniaRóżnica pomiędzy kibicami United, a resztą jest taka, że my nie przeczymy, że Ronaldo jest nurkiem. Reszta woli jednak jechać tylko po Ronaldo zapominając w ogóle, że w swoich szeregach mają zawodników, którzy być może dopuszczali się większych "przestępstw" niż próby wymuszenia fauli.
Były emocje, była męska walka nie myślał, że niektórzy zachowują się jak baby.wytlumacz mi po co d'alessandro dotykal go czolem? sam siebie wywalil z boiska
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lis 2008, 17:23
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lis 2008, 17:27
chodzi ci o brutalne wejscie del horno w messiego? drugie w tamtym meczu? pilkarza ktory nawet nie udawal ze interesuje go pilka?A Messi już nie jeden raz żeby wspomnieć jeszcze akcje z CFC z Del Horno
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2008, 18:13
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lis 2008, 18:50
Napisałem tyle ile uznałem za słuszne. Nie widzę sensu w bezsensownym rozpisywaniu się tylko "żeby było".fieldy pisze:Rezus - może zaczniej pisać jak na forum przystało, to nie czat !!
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 lis 2008, 18:56
Mniemam w takim razie, że wyskakujesz tylko do dziecirkoeman pisze:a ja sadze ze tak. sadzac po tym co piszesz masz naprawde niewiele latek
Rosicky, Eduardo, Adebayor, Van Persie, Eboue, i być może Walcott. Zapewne jednak po dzisiejszym spotkaniu ktoś dojdzieKamil232 pisze:Żeby było na temat, to mógłby ktoś wymienić wszystkich kontuzjowanych i zawieszonych którzy nie zagrają z United?
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2008, 19:01
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lis 2008, 23:51
Czyli jako kibic United nie mam prawa krytykować Messiego za jego żałosne zachowanie w przytoczonym meczu? Idiotyczne rozumowanie.rkoeman pisze:napisal kibic druzyny w kjtorej gra c.ronaldo...
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 lis 2008, 0:55
Bo widzisz jak to jest... przyczepi się kibic Juve o coś to najprostszy argument 'odezwała się osoba co kibicuje drużynie relegowanej za 'kupowanie meczy'', odezwie się ktoś z Arsenalu to 'odezwała się osoba kibicująca drużynie co trener podpieprza innym zawodników', ktoś z MU to 'Ronaldo panienka'. Płytkie rozumowanie rkoemana i do tego te inteligentne napinki dzięki którym czuje się pewnie tak zajebiście jak wszechpolak po paradzie gejów.Cris7 pisze:Czyli jako kibic United nie mam prawa krytykować Messiego za jego żałosne zachowanie w przytoczonym meczu? Idiotyczne rozumowanie.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lis 2008, 1:12
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 lis 2008, 1:16
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 lis 2008, 16:58
Kamil232 pisze:Żeby było na temat, to mógłby ktoś wymienić wszystkich kontuzjowanych i zawieszonych którzy nie zagrają z United?
No i doszedł. Silvestre złamał nos, i najprawdopodobniej nie wystąpi przeciwko byłej drużynie.PubuśBubuś pisze:Rosicky, Eduardo, Adebayor, Van Persie, Eboue, i być może Walcott. Zapewne jednak po dzisiejszym spotkaniu ktoś dojdzie
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lis 2008, 17:20
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio