Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 479

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lis 2008, 16:03

a ja sadze ze tak. sadzac po tym co piszesz masz naprawde niewiele latek

zeby nie bylo ze nie na temat - adebayor wylecial wam na 3 tygodnie? bo slyszalem sprzeczne newsy i sam juz nie wiem kiedy wroci do gry

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 lis 2008, 16:15

rkoeman pisze:adebayor wylecial wam na 3 tygodnie?
Niestety tak. Chociaż trzeba przyznać, że ostatnio formą nie grzeszył, więc może kilka dni odpoczynku dobrze mu zrobi. Przynajmniej Nicklas i Carlos otrzymają więcej szans, więc są też plusy całej sytuacji.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lis 2008, 16:40

Sprytny, cwaniak ?
C Ronaldo panienka ?
:roftl3: a czemu niby nurków Ronaldo nie można nazwać sprytem czy cwaniactwem? :lol: A akcji w której zwija się z bólu żeby tylko zawodnik wyleciał z boiska nie zrobił Nigdy. A Messi już nie jeden raz żeby wspomnieć jeszcze akcje z CFC z Del Horno.
napisal kibic druzyny w kjtorej gra c.ronaldo...
zacytuje reda.
Różnica pomiędzy kibicami United, a resztą jest taka, że my nie przeczymy, że Ronaldo jest nurkiem. Reszta woli jednak jechać tylko po Ronaldo zapominając w ogóle, że w swoich szeregach mają zawodników, którzy być może dopuszczali się większych "przestępstw" niż próby wymuszenia fauli.
dziękuje nie mam nic więcej do dodania :beer:
wytlumacz mi po co d'alessandro dotykal go czolem? sam siebie wywalil z boiska
Były emocje, była męska walka nie myślał, że niektórzy zachowują się jak baby.

Żeby było na temat, to mógłby ktoś wymienić wszystkich kontuzjowanych i zawieszonych którzy nie zagrają z United?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2887

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lis 2008, 17:23

Zaprawdę kibice United są wyjątkowi.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lis 2008, 17:27

A Messi już nie jeden raz żeby wspomnieć jeszcze akcje z CFC z Del Horno
chodzi ci o brutalne wejscie del horno w messiego? drugie w tamtym meczu? pilkarza ktory nawet nie udawal ze interesuje go pilka?

jezeli tak to masz racje. tyle ze wiekszosc czerwonych kartek to nurkowanie i udawanie

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2008, 18:13

cholera, człowieka nie ma kilka godzin, to myszki harcują :lol:

Rezus - może zaczniej pisać jak na forum przystało, to nie czat !!

I do wszystkich ogólnie - jak macie pierdoły pisać to w domku nr 10, a nie w tym temacie. Pierdoły, czyli np. dyskusje o tym kto ile ma lat i kto by komu bardziej przyłożył :lol: ustawcie się gdzieś na jakimś polu, ale przez priva się umawiajcie.

Co do nurków - ktoś napisał, ze w każdym zespole jakiś nurek się znajdzie i ja się pod tym podpisuje wszystkimi kończynami.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2887

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 lis 2008, 18:50

fieldy pisze:Rezus - może zaczniej pisać jak na forum przystało, to nie czat !!
Napisałem tyle ile uznałem za słuszne. Nie widzę sensu w bezsensownym rozpisywaniu się tylko "żeby było".
A jeszcze jedno, jeśli uważasz, że sobie nabijam posty to sobie zapamiętaj - na takie coś sram.

Ps. przepraszam, felietonistą nie jestem i nie będę. Mi takie pisanie odpowiada, zawsze możesz "ominąć" moje posty. Koniec z mojej strony też.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2008, 19:23 przez Rezus, łącznie zmieniany 1 raz.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 05 lis 2008, 18:56

rkoeman pisze:a ja sadze ze tak. sadzac po tym co piszesz masz naprawde niewiele latek
Mniemam w takim razie, że wyskakujesz tylko do dzieci :brawo:
Kamil232 pisze:Żeby było na temat, to mógłby ktoś wymienić wszystkich kontuzjowanych i zawieszonych którzy nie zagrają z United?
Rosicky, Eduardo, Adebayor, Van Persie, Eboue, i być może Walcott. Zapewne jednak po dzisiejszym spotkaniu ktoś dojdzie :(

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lis 2008, 23:51

rkoeman pisze:napisal kibic druzyny w kjtorej gra c.ronaldo...
Czyli jako kibic United nie mam prawa krytykować Messiego za jego żałosne zachowanie w przytoczonym meczu? Idiotyczne rozumowanie.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 lis 2008, 0:55

Cris7 pisze:Czyli jako kibic United nie mam prawa krytykować Messiego za jego żałosne zachowanie w przytoczonym meczu? Idiotyczne rozumowanie.
Bo widzisz jak to jest... przyczepi się kibic Juve o coś to najprostszy argument 'odezwała się osoba co kibicuje drużynie relegowanej za 'kupowanie meczy'', odezwie się ktoś z Arsenalu to 'odezwała się osoba kibicująca drużynie co trener podpieprza innym zawodników', ktoś z MU to 'Ronaldo panienka'. Płytkie rozumowanie rkoemana i do tego te inteligentne napinki dzięki którym czuje się pewnie tak zajebiście jak wszechpolak po paradzie gejów.

Co do meczu. Patrząc na sytuacje jakie miał AFC z nastawieniem na van Persiego to Fener cudem punkt zdobyło. Niezły mecz Fabiana, w weekend okaże się czy zagra Almunia... choć pewnie Wenger nie zaskoczy w tak ważnym meczu. Obok Arsenalu pewnie Porto awansuje dalej ;)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lis 2008, 1:12

tak sammy. dokladnie tak. tyle ze to zawsze MU gra mesko, trawdo i trzeba pokonac lelakow z barcelony... to jest smieszne. ktos cos napisal o messim - nie wiem jaki to mialo zwiazek z arsenalem i zaczyna sie jazda tych samych osob. tylko macie od tego temat o barcelonie - mozecie tam pisac. nie wkurzajac fieldy'ego

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 06 lis 2008, 1:16

Przesadzasz... ja tam wolę Barcelonę od Juventusów, Menchesterów i innych temu podobnych zespołów... La Liga jest mi najbliższa, ale uwierz, że nie da się czytać ciągle tych Twoich zaczepek i kpin... prawie każdy Twój post taki jest... normalnej rozmowy prawie zero... dostrzega to już prawie każdy kto tu trochę siedzi na forum...

EOT

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 06 lis 2008, 16:58

Kamil232 pisze:Żeby było na temat, to mógłby ktoś wymienić wszystkich kontuzjowanych i zawieszonych którzy nie zagrają z United?
PubuśBubuś pisze:Rosicky, Eduardo, Adebayor, Van Persie, Eboue, i być może Walcott. Zapewne jednak po dzisiejszym spotkaniu ktoś dojdzie :(
No i doszedł. Silvestre złamał nos, i najprawdopodobniej nie wystąpi przeciwko byłej drużynie.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lis 2008, 17:20

To widzę że skład Arsenalu "lekko" stargany kontuzjami więc to raczej Ferguson ma przewagę jeśli chodzi o wybór składu. Ale oczywiście nie ma co przesądzać na takie mecze wszyscy się mobilizują i niepełna kadra nie musi być w tym wypadku problemem dobrym przykładem jest tu Liverpool który grał przeciwko MU bez Gerrarda i Torresa no i można wspomnieć o wczorajszym Juve który również z dobrze wykruszonym składem zdobył 3pkt na SB. Za Arsenalem przemawia również własne boisko i mam nadzieję że je wykorzystają.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”