Tottenham?czeher pisze: Poza tym sezon dlugi, sporo meczy do konca i nawet.... dobra nie napisze tego bo mnie wezma za oszoloma
![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 lis 2008, 20:30
Tottenham?czeher pisze: Poza tym sezon dlugi, sporo meczy do konca i nawet.... dobra nie napisze tego bo mnie wezma za oszoloma
![]()
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 lis 2008, 21:24
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 lis 2008, 21:41
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lis 2008, 22:34
Już w innym temacie pisałem, że jak co roku będziesz tak typował to zawsze w końcu trafisz, za 5, 10 lat ale jednak kiedyś trafisz.czeher pisze:Ja nie twierdze ze na 100% nie bedzie kw. LM, napisalem ze prognozuje od kilku lat z wieksza lub mniejsza rozbieznoscia, moze tym razem![]()
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 lis 2008, 10:47
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macias2 » 16 lis 2008, 10:52
Nawet 200 milionów euro! Właśnie tyle, jak donoszą włoskie portale, na transfery ma przeznaczyć Manchester City.
Mając zaplecze finansowe w postaci nieprzyzwoicie bogatego, arabskiego konsorcjum Abu Dhabi United Group Investment, Manchester może sobie pozwolić na podobne deklaracje. Cele transferowe "The Citizens" można by wyliczać długo, jednak nieodmiennie powtarza się wśród nich kilka nazwisk.
Brazylijczyk Kaka, David Villa, czy Fernando Torres to tylko 3 najgłośniejsze nazwiska, łączone z drużyną z City of Manchester
macias2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 16 lis 2008, 11:28
Andrys

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 lis 2008, 11:29
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macias2 » 16 lis 2008, 11:52
macias2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lis 2008, 11:58
Jasne. David Villa właśnie po to podpisał przed sezonem nowy kontrakt, aby odejść niebawem to przeciętnego Manchesteru City. Gdyby chciał gdzieś odchodzić to poszedłby do wielkiego klubu pokroju Realu czy Barcelony gdzie na pewno by go chcieli, ale nie do Citizens bo po co?macias2 pisze:zapowiedzi , że Villa opuści klub są z pewnością prawdziwe
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macias2 » 16 lis 2008, 12:07
macias2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lis 2008, 12:12
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lis 2008, 12:14
nie, dlaczego. OT nie ma, bo dyskutujemy o tym, kto może Arsenal zepchnąć poza pierwszą 4.macias2 pisze:Żeby nie było off topu:
macias2 pisze:) Villa na 100 % odejdzie z Valencii (...) Arsenal go chcia
z City na wyjeździe właśnie, a potem z Chelsea - też na wyjeździe.mistyk pisze:chociaz nie wiem z kim gracie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 16 lis 2008, 12:35
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 16 lis 2008, 16:15
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio